Om klubben

NocOut.se är kombinationen av ett socialt nätverk och en seriös träningsgemenskap för aktiva idrottare. Målet är att skapa en social och idrottslig tillhörighet för utövare inom olika konditionsidrotter med syftet att träna, utvecklas och tävla tillsammans.

I en klubb som NocOut.se finns möjligheten för varje medlem att utveckla sin egen träning tillsammans med andra medlemmar och på så sätt uppnå sina individuella mål. Eftersom klubben profilerar sig mot flera idrotter samtidigt har medlemmarna olika styrkor och kan på så sätt stötta och hjälpa fram varandra, med såväl teknik som inspiration. Klubbens idrottsliga inriktning är i första hand löpning, cykling, simning, triathlon och skidåkning. Vi erbjuder regelbundna ledarledda träningar i löpning och triathlon, och under cykelsäsongen gemensamma cykelpass varje helg.

NocOut.se’s medlemmar ska på ett lätt och spontant sätt kunna hitta träningskompisar och skapa träningstillfällen tillsammans, med hemsidan/facebooksidan som som huvudsaklig kommunikationskanal. NocOut.se grundades i Linköping men har medlemmar även i andra städer. Ta en titt på vår sida på facebook för att se om det finns någon träning planerad nära dig utöver de fasta träningarna (som du hittar här)!

NocOut.se är anslutna till

Svenska triathlonförbundet

Svenska skidförbundet

Svenska friidrottsförbundet

Hittills genomförda event:

2009 – året då allt började

Releasefest – Ca 50 festsugna träningsfreaks deltog när vi avtäckte NocOut-loggan under festliga former. Se bilder här.

Training day – Det var bra drag i salarna när vi rev av ett spinning och ett bodypumppass efter en joggingrunda. Se bilder här.

AfterWorkOut – Mycket folk – även seriöst tränande människor bangar inte för en öl eller två! Se bilder här.

Training day 2 – Vilken uppföljare; en skenande joggingrunda följt av det hårdaste styrkepasset som genomförts utomhus i mannaminne. Se bilder här.

Glöggkväll – Även Nocout kan skapa julstämning! Se bilder här.

2010

Vasacamp – En träningshelg i Sälen där det åktes både på längden och på tvären! se bilder här.

Roddtävling – Vi fixade en tävling i den klassiska men underskattade roddmaskinen! se bilder.

Medlemsfest – Vi anordnade idrottssveriges vildaste vätskekontroll för våra medlemmar! se bilder.

Training day 3 – En stor cykelklunga körde Roxen runt i högsommarväder. Uppskattat fikastopp med hembakat i Berg.

Boot camp – Ett stort gäng träningssugna medlemmar drog till Halmstad på sommarläger. Fyra dagar fulla av löpning, simning, yoga, bodycombat, crossfit och militär hinderbana. Vädret var på vår sida så på kvällarna blev det grillning ute på Tylösand. se bilder.

Training day 4 – Crossfit och underground i Campushallen, hårt och svettigt!

Glöggkväll – Favorit i repris. Stor uppslutning, mycket träningssnack och en summering av året som gått av ordförande Karlsson.

2011

Vasacamp – Ett gäng skidgalna NocOut:are for till Sälen/Lindvallen (i en hel och en trasig minibuss). Stugan vi bodde i var i toppskick, inklusive fräsch bastu. Likaså spåren var tiptop, runt Kalven gick det som på räls.

Training Day 5 – Zumba och vattenfys i Ljungsbro!

Medlemsfest – En festlokal, 45 taggade medlemmar och vinfyllda bägare… mer behöver vi inte avslöja från klubbens medlemsfest. Vad vi däremot kan avslöja är att vi är sjukt taggade att träna ännu lite hårdare efter denna kväll tillsammans. se bilder.

Träsklöpning – Ett gäng mjölksyratörstande medlemmar gav sig ut i Ljungs sankmarkeru för ett intervallpass på betydligt mjukare underlag än vanligt. Sällan har så starka löpare sprungit så långsamt med så hög puls.

Gammalkil minitriathlon – Precis som förra året ockuperade NocOut prispallen flera gånger om! Det blev seger både i herr och damklassen genom Fredrik Carlén och Elin Wiklund. Fredrik satte dessutom nytt banrekord.

Summer camp – Favorit i repris i Halmstad, med obligatorisk trapplöpning, militär hinderbana och grillning.

Kraftloppet 2011 – NocOut ställde upp med tre lag – dam, herr och mix –  denna roliga, prestigefyllda stafett i Finspångsskogarna och knep inte mindre än tre pallplatser – silver, silver och guld!

Frukostlöpning – 10km morgonjogg följt av smarrig frukostbuffé på Scandic!

KM 5000 meter – En blåsig historia på Folkungavallen där klubbrekord sattes i både dam- och herrklassen.

Camp Kärra – En träningshelg långt inne i skogen utanför Rimforsa var platsen för Camp Kärra, med lägerchef Kristin Johansson.

KM 1500 meter – Stor uppslutning, löparglädje och tävlingsanda inomhus i Campushallen.

Glöggkväll – Traditionsenlig sammanfattning av året inklusive prisutdelningar till bland annat årets NocOutare

2012

Vasacamp – Efter två skidläger i Sälen var det nu dags att bryta trenden och nästintill dubblera avståndet från Linköping: årets Vasacamp gick till skidvänliga Bruksvallarna där vi förutom skidåkning njöt av en toppmodern stuga med uppvärmd utomhuspool!

KM 800 meter – Nya segrare korades i på klubbens första KM på denna distans!

Roddtävling

Training Day 6  – en dag full med roliga och stenhårda inomhuspass av olika slag! Totalt var det cirka 40 NocOutare som körde de olika passen varav en handfull hade löst åkband och körde rubbet – starkt!

Medlemsfest – bättre, större och roligare än någonsin!

KM 5000 meter – utomhus

KM 400 meter – utomhus

KM triathlon sprint – fin uppslutning av både triathleter och åskådare vid Ljungs badplats där tävlingen gick av stapeln

Träsklöpning

KM 3000 meter – utomhus

Prova-på-orientering – på Kvarn