Årets Klubbmästare 2015

Det är nu tredje året vi delar ut poäng på våra klubbmästerskap. Alla deltagare får två poäng och de som placerar sig i toppen får poäng enligt melodifestivalfördelning 14-12-10-9-8-7-6-5-4-3-2-1. Vid årets slut får den herre/dam som tagit flest poäng  den prestigefulla titeln Årets Klubbmästare.

Hittills i år har 8 KM genomförts och på herrsidan ser det precis som förra året bli en fight mellan Jakob Karlsson och Claes Ivenborg. På damsidan har 2013 års klubbmästarinna Charlotta Wångblad kopplat ett grepp, men allt kan hända under årets återstående KM.

AKTUELL STÄLLNING HITTAR NI HÄR!

(Administrationen sköts av Mikael Ceder, hör av er till honom om ni hittar fel)

Poängsystem: Vi fortsätter även detta år med Melodifestivalmodellen: 12-10-8-7-6-5-4-3-2-1p samt 2p för deltagande. Nytt för året är att ett nytt klubbrekord ger 1p (detta gäller i de KM där vi har gällande klubbrekord). Vid lika poäng efter säsongen vinner den med flest segrar, därefter flest andraplatser osv…

Klädsel: På våra klubbmästerskap tävlar man i våra klubbkläder. Det är inget krav eftersom alla inte har kläder men har man kläder ska de användas. Ett starkt önskemål är att också att medaljörerna har NocOut-plagg på sig under prisutdelning/fotografering. Låna en t-shirt/jacka om ni inte har någon. Allt detta är viktigt för klubbens marknadsföring!

Klubbregler: Som medlem i NocOut.se får man vara med i allt vi gör och anordnar. Men för att delta i tävlingsklass på våra KM ska man också tävla för klubben i aktuell gren under året. Exempel: Om man som medlem i NocOut tävlar för klubben i alla våra grenar men tävlar för exempelvis Sya på längdskidor får man inte delta i tävlingsklass i vårt KM längdskidor.

ÅRETS KLUBBMÄSTARE HISTORIK

2013

Mats Wiklund

Charlotta Wångblad

2014

Claes Ivenborg

Susanne Bornmar