Kläder

Webshopen är öppen!

Nu är webshopen öppen fram t o m 12/11

Beräknad leverans: v 51 (direktleverans hem till dig)

AKTUELLT:

I denna shop har vi en bra kampanj på vår snygga och sköna NocOut-mössa som bara kostar 119 kr!

Info till triathletes: I denna shop finns bara den ärmlösa tridräkten, den med ärm kommer i nästa shop pga att designen ses över och att det blir förbättrad kvalitet. 

Dunjackan saknas i shopen och kommer INTE finns för försäljning denna vinter (infon om att den kommer i utskicket stämmer alltså inte)

Nya plagg för 2017

Långa kompressionstights (Compress tights)
Perfekta tights för långa löprundor på asfalt och i terräng.  Tightsen har ficka med dragkedja baktill. Dam- och herrmodell. Dessutom med ny design och fräckt placerad NocOut-logga. (de korta tightsen och överdragsbyxorna har samma design)

Flow  (Flow tröja dam)

Klassisk t-shirt med ett feminint snitt och v-ringad hals. Träningstoppen är utformad av tekniskt material som är ventilerande och snabbtorkande. T-shirten lämpar sig för löpning, cykling, aerobics, yoga, pilates och mycket mer! 

Flow  (Flow linne dam)

Figursytt träningslinne med brottarrygg i ett ventilerande, mjukt och snabbtorkande material. De smala axelbanden ger en feminin look och den har en bra längd som passar styrketräning och löpning.

Så beställer du:

Gå in på sida: http://trimtex.se/customer/Nocout

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

För att komma in i webshopen:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto

När man loggat in/skapat nytt konto så trycker man på ”Mitt Trimtex” och då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller man i nocout2017 och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”.
Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Besök teamshopen” kommer man in så man kan beställa kläder.

Allmänt om kläderna

NocOut’s snygga kläder för löpning, cykling, skidåkning mm köper du i vår webshop. Ungefär fyra gånger per år öppnar vi den för beställningar och efter ca 6 veckor efter stängning skickas kläderna direkt hem till våra medlemmar. Kläderna tillverkas och trycks med vår design efter beställning, därav den relativt långa leveranstiden. Betalning sker med kreditkort, faktura eller PayPal. Om du betalar med kreditkort eller PayPal så ”reserveras” pengarna en kort tid utifrån kreditutställarens regler (de dras sedan på riktigt när produktionen startar). Betalar du mot faktura så skickas den efter leverans av produkterna.

Vid frågor om kläderna eller storlekar – maila vår klädansvarig Anna Drotz på anna.drotz@gmail.com. En allmän storleksguide finns på www.trimtex.seoch klädansvarig kan också ge råd.

Get dressed!

Klädansvarig

Anna Drotz (anna.drotz@gmail.com 0706-659274)