Kläder

Webshopen är öppen!

Nu är webshopen öppen fram t o m 8/3

Beräknad leverans: v16  (direktleverans hem till dig)

AKTUELLT:

TRIDRÄKTER: Trimtex har nu gjort en stor uppdatering av tridräkten med ärmar. Den nya dräkten heter Aero Tri Tävlingsdräkt. Ni hittar all info om den på deras hemsida!

Precis som tidigare har vi även en ärmlös tridräkt.

 

Så beställer du:

 

Gå in på sida: http://trimtex.se/sv/mitt-trimtex/nocout/

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

För att komma in i webshopen:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto

När man loggat in/skapat nytt konto så trycker man på ”Mitt Trimtex” och då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller man i teamkoden: nocout18 och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”.
Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Besök teamshopen” kommer man in så man kan beställa kläder.

Allmänt om kläderna

NocOut’s snygga kläder för löpning, cykling, skidåkning mm köper du i vår webshop. Ungefär fyra gånger per år öppnar vi den för beställningar och efter ca 6 veckor efter stängning skickas kläderna direkt hem till våra medlemmar. Kläderna tillverkas och trycks med vår design efter beställning, därav den relativt långa leveranstiden. Betalning sker med kreditkort, faktura eller PayPal. Om du betalar med kreditkort eller PayPal så ”reserveras” pengarna en kort tid utifrån kreditutställarens regler (de dras sedan på riktigt när produktionen startar). Betalar du mot faktura så skickas den efter leverans av produkterna.

Vid frågor om kläderna eller storlekar – maila vår klädansvarig Anna Drotz på anna.drotz@gmail.com. En allmän storleksguide finns på www.trimtex.seoch klädansvarig kan också ge råd.

Get dressed!

Klädansvarig

Anna Drotz (anna.drotz@gmail.com 0706-659274)