Sponsorer

Ömsesidigt mervärde, glädje och engagemang är målet med våra sponsorer. Vi är väldigt tacksamma för att ni ställer upp och stöttar klubben!

Klubbens sponsorer

JEDE

Vill du ha godare kaffe på jobbet? Jede fixar fikat! Spana in deras hemsida eller snacka med Claes Ivenborg på nån träning. www.jede.se

TIP TOP NAGELBITEN

Mitt namn är Sanna Gibbs och det är jag som driver Nagelbiten.

Nagelbiten gör förstärkning och förlängning med Bio Sculpture Gel på naglar. Gelén skadar inte den egna nageln och förstärkningen gör att naglarna håller bättre utan att gå av. En diskret fransk manikyr eller varför inte klubbens färger? Blanda enligt eget önskemål mellan de drygt 100 olika färgerna, glitter och dekorationer.

Erbjudande till Nocoutmedlemmar:

Vill du visa klubbens färger lite extra till en tävling? Boka en tid o välj klubbens färger på naglarna, så får du 20% rabatt.

MALMBERGS

Sedan 1901 erbjuder vi stolt våra kunder god service och brett sortiment med hög kvalité inom både ur och optik.
För oss är du viktigast!! – Därför ser vi till att det alltid finns specialister inom båda våra brannscher.

LIVGRENADJÄRMÄSSEN

Livgrenadjärmässen är en unik fest och konferensvåning med historiska anor i herrgårdsmiljö. När du kommer till oss på din fest möts du av den utrullade röda mattan och en vacker 1600-talsportal som leder Dig vidare upp till mässvåningarnas unika miljö. På Livgrenadjärmässen finns det goda konferensmöjligheter för 10-90 personer.

Välkommen att boka ditt bröllop, Din 50-årsfest, disputationsmiddag eller annan högtidsmiddag i Linköpings mest anrika festvåning.

VÄSTRA CYKELAFFÄREN

Vi har cyklar i alla dess former, standard, citybikes, hybrider, touring, mtb, el-cyklar, för motion till extrema tävlingscyklar. Butiken är alltid fulladdad med delar och utrustning, allt du behöver.

Självklart även reparationer. Engagemang och god service ingår.

HiQ

HiQ ÄR ETT IT- OCH MANAGEMENTKONSULTBOLAG SOM ÄR SPECIALISERAT PÅ KOMMUNIKATION, MJUKVARUUTVECKLING OCH AFFÄRSKRITISK IT.

Tillsammans bygger vi bolaget vi alltid velat jobba i och som kunderna vill jobba med. Det innebär att förenkla livet för människor och hjälpa våra kunder att förbättra och förenkla sina verksamheter. Med nordiskt hjärta och som renodlat konsultbolag behärskar vi tekniken och hur den kan förbättra våra kunders affär.

Nya Linköpings Resebyrå

Samma resebyrå, samma människor, nytt namn!

Affärs- och Gruppresor, Storgatan 46
Affärs 010-122 68 50, lina@lingmerths.se
Grupp & konferens 010-122 68 80, ling@lingmerths.se

Privatresor, Klostergatan 32
010-122 68 75, linp@lingmerths.se
www.lingmerths.se

Klubbens samarbetspartners

WEBROPOL

Webropols uppgift är att möjliggöra datainsamling och analys på ett lätt, snabbt och roligt sätt. Detta oavsett var våra kunder finns, hur stor organisationen är eller vilka företag det är i.

Webropol hjälper NocOut.se med medlemsundersökningar.

TRIMTEX

Trimtex Sport utvecklar tekniska teamkläder för idrottsutövare i klubbar och företag. Våra produkter ska vara ledande inom funktion, design och kvalitet, oavsett det gäller cykel, löpning, skidor eller orientering.

Trimtex är NocOuts leverantör av klubbkläder.

CAMPUSHALLEN

Campushallen är en komplett träningsanläggning som är belägen intill Mjärdevi Science park, i direkt anslutning till Linköpings universitet.

Som medlem i NocOut.se kan du köpa guldkort 12 mån och dagkort 12 mån till studentpris.