Löpning – Jule-jogg

Valhallagatan 28a, 14 december 2014 klockan 11:00 - 13:00

Precis innan jul brukar Lena Malmberg, enligt tradition, arrangera en jule-jogg (16 km) för mina träningsvänner. En ”liten långrunda”, för att sen ses direkt efter till lite glögg-och-julgodis-mingel. -Så att vi kan önska varandra god jul, gott nytt år, kolla varandras funbeat-statistik och peppa till nya mål inför det kommande året. Enkelt, inga krussiduller 😉

Eftersom Lena nu har stigit i graderna ( smil) och blivit en av Nocouts långpass-ledare…. så får även årets Julejogg bli under denna regi. Lena bor inte så stort… (-Blir vi allt för många, får vi ses direkt efter på Belvederen.)
Men där borde finnas plats till omkring 10-15 st….
Anmäl er gärna!! Här eller inboxa. Kostnad om det blir hemma hos mig…. 20:-/ pers.
I annat fall allt efter vad man själv önskar.
Hemma hos Lena finns det en hund ( för dem som är allergiska) och en dusch… Vill man absolut duscha av sig så går det bra. Blir det många med det samma önskemål har Ulrika Nordgren lovat att bistå med en dusch. Vi bor ca 50 meter från varandra.

Rundan då…. ???
Tjaaaa, det blir favorit i repris….. Den kallas för Lenas grundrunda/ Hackefors eller JuleJogg. För att det kanske skall bli enklare med eventuella väskor osv. utgår starten från Valhallagatan 28a . Avlutar rundan fram till bron vid Scandic city och tillbaka till hejdegården och Valhallagatan 28A.
Det är asfalt och mestadels platt.

Jule-jogg är mest socialt… Därav inte två banor. Vill man springa snabbare än 6.20 går det bra, förslagsvis köra den moturs kanske något senare än 6:20-gruppen, så vi alla når i ”mål” samtidigt…
Hoppas ni vill komma och vara med:-)

Rundan: http://connect.garmin.com/course/8461606 

Facebooklänk: https://www.facebook.com/NocOut.se/posts/10152871254376054