Boomerang

AKTUELLT: Boomerang Store lottar ut ett presentkort bland alla som sätter en kvaltid i årets KM i roddmaskin! Läs mer på: http://nocout.se/roddmaskin-2015

Vi på Boomerang i Linköping är stolta över vårt samarbete med NocOut. NocOut är en förening som står för en sund livsstil, där träning blir en del av livet genom att träna tillsammans. NocOuts medlemmar vet att det behövs rätt kläder för olika sorters träning i alla väder – vi på Boomerang finns gärna till för NocOuts medlemmar och klär upp alla andra tillfällen från vardag till karriär och fest. Vi erbjuder allt från bas t-shirt till ytterplagg med tidlösa snitt i hållbara och lättskötta material.

Mjuk och stilren vår hos Boomerang – nu i butiken!

Med ljusa toner och elegant enkelhet presenterar Boomerang sin vår och sommarkollektion 2015. Silhuetten är avskalad med naturnära färger som för tankarna till klippor, sand och havet.  De himmelsblå och blekrosa tonerna adderar en känsla av vår och ljus. Det naturnära förstärks med material i linne, mjuk bomull och böljande lyocell. Nyckelplagg är den kabelstickade tröjan i linnegarn, feminina blusar, bikerjackan och byxorna i mocka.

Inspiration från havet
Många av plaggen är inspirerade av sjölivet, så som skepparjackan, t-shirten med seglarranden, stickade tröjan med klassiskt fiskarmönster och inte minst hängselbyxorna. Stilen är välklädd men med den tidlösa och genuina karaktären bevarad. De blå tonerna är signifikativa och återkommande för just Boomerang. Årets kollektion är uppdaterad i exempelvis den klassiska pikén och även sweatshirts i solblekta färger och den kabelstickade tröjan i indigo.

Boomerang_SS15_20

 

Boomerang_SS15_03