Bussresa till Lidingöloppet

Buss till Lidingöloppet 30 km

Även i år anordnar vi en bussresa till Lidingöloppet för de som ska springa 30 km, alltså en dagsresa över lördagen. NocOut-bussen har 50 platser så det är först till kvarn som gäller. Det är inget krav på att springa för att få åka med, så det går lika bra att haka på även om man bara ska supporta.
Resan till Lidingö
Avresan sker 07.30 från Fjärrbussterminalen i Linköping den 29 september 2018. Bussen åker 07.30 så se till att vara där en stund tidigare. Det kommer inte vara något matstopp på vägen upp utan vi åker direkt till Lidingö. Ta med det ni ska äta före loppet för ni vill förmodligen äta det på vägen upp. Bussen är anpassad efter de som springer 30 km-loppet, så tyvärr får 15km-löparna fixa egen transport.
Lidingö
Vi blir avsläppta vid nummerlappsutdelningen och det är också därifrån hemresan sker.
Hemresan
Hemresan sker när alla kommit i mål och hunnit duscha. Vi kommer bestämma en tid under resan upp som alla tror att de hinner till men vi kommer inte åka förrän alla är med. För att vi ska kunna göra en så bra gissning som möjligt vill jag att alla räknar ut när de beräknas vara i mål (klockslaget). En bra hjälp för det är http://nocout.se/lopning/varvtidsraknaren. Baserat på tidigare år gissar jag att vi kommer åka 18:00-18:30 och kommer hem runt 22.00. Vi gör ett matstopp på hemresan på McDonalds i Södertälje.
Anmälan
Betalning
Priset för resan är 220 kr/person för medlemmar och 320 kr för icke medlemmar. Avgiften faktureras i efterhand till den e-postadress som ni har angett i anmälan.
Kontaktuppgifter
Vid frågor kontakta Charlotta Rösing, lottarosing@hotmail.com.