Cykel- Vätternrundan 2018

Nocout satsar stort på Vätternrundan nästa år och har fått två startled med vardera 40 platser till klubben. Startiderna är de bästa man kan få- så tveka inte att anmäla er!

Läs informationen noga och fråga gärna bekanta som kört med klubben innan om du är osäker på anmälningsförfarandet.

Vi vill gärna fylla båda våra startgrupper. Platser som ev blir över släpps till ”allmänheten” när vår länk är stängs i oktober. Fyller vi alla platser så kommer vi att upprätta en reservlista.

Många vill cykla Vätternrundan på en viss tid (sub). Det kan såklart vara svårt att veta redan nu hur fort en kan cykla i juni, men eftersom vi har två startgrupper med lite olika startid försöker vi ändå styra upp subgrupperna lite redan nu så att de som vill cykla på ungefär samma tid hamnar i samma startled.

Alltså, vill du cykla på sub 9 eller sub 10 (länkar till dessa grupper finns nedan) anmäler du dig till start kl.05:24 med anmälningskod 305241-0tfwh5.

Vill du cykla på sub 11, sub 12, inte riktigt vet eller inte alls vill cykla i klunga anmäler du dig till start kl.05:38 med anmälningskod 305381-wvs8df.

From nu och till 23/10 är anmälningslänken öppen för oss.

Anmälan: 

(Informationen kommer direkt från Vätternrundan, frågor besvaras direkt från dem):

För att kunna anmäla dig till våra lopp måste du vara registrerad på Mina Sidor. Registreringen av personer utan svenskt personnummer kan ta upp till 2 arbetsdagar innan de blir registrerade på Mina sidor.

1. Logga in på Mina Sidor, gå till ”Anmälningar”, ”Vätternrundan” och markera ”Gå med i grupp”

2. Ange anmälningskod (se ovan) för den gruppen du vill starta i. Ange antalet genomförda lopp och eventuellt företag/klubbnamn.

3. Kontrollera att gruppens starttid och namn är korrekt.

4. Välj Bekräfta. Anmälan genomförs och plats tilldelas. Gå till ”Kassan” och betala din plats.
Har du en rabattkod fyller du i den på betalsidan i rutan uppe till höger. När du klickat på ”Slutför beställning” 
 ändras summan.
5. Inom 5 helgfria vardagar från att du bekräftat din plats, måste anmälningsavgiften på 1 800 SEK vara betald.

I samband med betalningen kan du även passa på att teckna någon av Folksams motions- och tävlingsförsäkringar.
Startklar: en avbeställnings och olycksfallsförsäkring som gäller i alla svenska motions- och tävlings arrangemang under ett år för 155 SEK eller Startklar plus: där du även är olycksfallförsäkrad under träning inför arrangemangen för 275 SEK

Med er anmälan godkänner ni automatiskt att namn, hemort, startnummer, ålder, antal tidigare genomförda rundor, starttid och måltid publiceras på internet.

 

Länk till i dagsläget befintliga subgrupper:

Sub 9

sub 10

sub 11

Sub 12

Fler kommer att organiseras under vårens långpass, så även om du inte vet din kapacitet idag, anmäl så löser det sig under våren! Det kan även finnas möjlighet att byta mellan startgrupperna längre fram.

Get in Vätternrundan 2018!