Vätternrundan 2017

Vätternrundan 2017

Nu är det dags att anmäla sig till Vätternrundan 2017. Vi har 60 startplatser fördelade på två startled (40 i en grupp, 20 i en annan. Dessa tider och uppdelningen i två grupper är inget som vi i klubben önskat,  det är VR som minskat antalet platser i varje grupp och således delat upp oss i två startled. Tiderna lottas så det kan vi inte heller rå över, bara ha önskemål. Se alltså till att anmäla dig i samma grupp som dem du vill cykla med gör.

Så här går du tillväga för att anmäla dig: 

start kl. 05:24: anmälningskod 305241-3xag05
 (40 platser)

start 05:38 : anmälningskod 305381-19u1yj

 (20 platser)

From 21/9 och till 27/10 är anmälningslänken öppen för er.

Anmälan:
För att kunna anmäla dig till våra lopp måste du vara registrerad på Mina Sidor. Registreringen av personer utan svenskt personnummer kan ta upp till 2 arbetsdagar innan de är bokförda på Mina sidor.

1. Logga in på Mina sidor, gå till ” Anmälningar”, ”Vätternrundan” och markera ”Gå med i Grupp”

2. Ange anmälningskod (se ovan) för den gruppen du vill starta i. Ange antalet genomförda lopp och eventuellt företag/klubbnamn.

3. Kontrollera att gruppens starttid och namn är korrekt.

4. Välj Bekräfta. Anmälan genomförs och plats tilldelas. Mail med information skickas ut till den e-postadress du angett vid registrering av Mina sidor. Gå till ”Kassan” och betala din plats.
Har du en rabattkod fyller du i den på betalsidan i rutan uppe till höger. När du klickat på ”slutför beställning” 
 ändras summan
5. Inom 5 dagar från att du bekräftat din plats, måste du ha betalt anmälningsavgiften 1 800 SEK

I samband med betalningen kan du även passa på att teckna någon av Folksams motions- och tävlingsförsäkringar.

För att se de som anmält sig till era förbokade platser loggar du in dig på Mina sidor klicka på Anmälningar och Gruppöversikt. Fyll sen i eran anmälningskod.
Med er anmälan godkänner ni automatiskt att namn, hemort, startnummer, ålder, antal tidigare genomförda rundor, starttid och måltid publiceras på internet.

Frågor?

Vid frågor, hör av dig till Mia Gröndahl