Eventsektionen!

We want you!

Brinner du för att göra andra glada och vill du vara med och göra NocOut.se till en ännu coolare idrottsklubb? Vill du också få en kul utmaning som ger personlig utveckling? Klart att du gör! Vad som är extra grymt är att vi letar efter dig!

Allt bra som händer i NocOut.se beror på att sådana människor som du engagerar sig och hittar på och genomför olika typer av aktiviteter. Nu händer det massor av saker i klubben och därför kommer vi att starta en ny sektion. En Eventsektion som tillsammans ska göra NocOut.se till en ännu fränare och roligare klubb. Till den nya sektionen letar vi efter flera olika personer som tillsammans med en sektionsledare (som vi också letar efter) kommer att få olika roller i sektionen. Självklart utifrån vad man själv brinner för och vad man vill pyssla med.

Den nya sektionen kommer vara med och planera och arrangera våra medlemsfester, föredrag, bussresor till tävlingar och massor av annat skoj. Du och sektionen kommer också se till att NocOut.se har de snyggaste och bästa träningskläderna. En sak är säker, det arbete och den energi du lägger ner kommer tillbaks många gånger om. Nu vill vi att du trycker på den här mailadressen och hör av dig till oss. Släng gärna med några rader om dig själv och om det finns något som du vill att vi ska veta om.

Och du, vänta inte! Hör av dig bums!
Get In i Eventsektionen hälsar styrelsen!