Hamburg marathon 2019

Nu kära klubbkompisar är det dags att annonsera om nästa års marathon- (och halvmarathon)-resa. Efter Wien, Köpenhamn, Prag, Rotterdam (ja listan kan göras mycket längre) så är det dags för Hamburg att hälsa oss rödklädda NocOut:are välkomna!

Hamburg marathon är en bana som är känd för att vara snabb! Precis som 2018 års maratonresa finns det även möjlighet att springa halvmaraton och stafett. Med andra ord så finns det en distans som passar alla.

Hållpunkter

Fredag 26 april

Avresa med Eksmo buss tidig morgon från Norrköping eller Linköping för transport till Hamburg via färjor Helsingborg-Helsingør och Rødby-Puttgarden. Ankommer till Hamburg under kvällen. Goodiebag och trevligt umgänge utlovas!

Resan tar cirka tolv timmar, inklusive matstopp och färjor. Dörr till dörr är det ungefär samma tid som flyg från Arlanda, men mycket billigare.

Lördag 27 april

Gemensam transport med vår buss till Marathon Hamburg Expo för uthämtning av nummerlapp. I övrigt fri aktivitet och uppladdning inför loppet.

Söndag 28 april

Tävlingsdag! Transport med vår buss till starten av loppet. Gemensam middag på kvällen efter loppet.

Måndag 29 april

Återresa från Hamburg till Linköping/Norrköping.

Boende

Del i dubbelrum på Leonardo Hotel Hamburg Stillhorn inklusive frukost. Hotellet ligger cirka en kilometer från närmaste S-Bahn-station. Sedan tar man enkelt lokaltrafik in till centrum på cirka 20 minuter.

Pris

Preliminärt pris för 20 deltagare: 3950 kronor per person.

Preliminärt pris för 40 deltagare: 2950 kronor per person.

Det blir alltså billigare ju fler vi blir så se till att locka med så många du kan! Vi har plats för totalt 40 personer. Familjemedlemmar och andra nära och kära är självklart välkomna att följa med på resan!

Enkelrumstillägg: 1200 kronor.

Så anmäler du dig

Anmälan görs till perahlin85@gmail.com senast 30 november. När du har fått en bekräftelse från Per anmäler du dig själv till loppet HÄR!

Ansvariga från NocOut.se – Per Åhlin & Linnea Neckman