Information från cykelsektionen

Vi är nu i full gång med långpass, intervaller och mountainbike- våren är här! Här följer lite information kring saker som är på gång inom klubbens cykelverksamhet.

Cykelläger: Nästa helg, 20-21 maj, arrangerar vi ett läger till Söderköping/Arkösund. Det finns fortfarande platser kvar! Dessa läger brukar vara mycket uppskattade, så häng på! Information och anmälan finns här.

Sommen runt: Lördag 27 maj går det vackra cykelloppet Sommen runt med start och mål i Tranås. Vi vill gärna ha många Nocoutcyklister runt Sommen i år! En perfekt träningsrunda inför Vätternrundan tex. Det finns en Facebooksida skapad för just detta lopp, och blir vi tillräckligt många så får vi en egen startgrupp. Alltså, in och anmäl! Facebookgruppen hittar du här

Vätternrundan: Vi har ingen reservlista för Vätternrundan i år, så köp-och sälj får var och en ombesörja på egen hand. Angående subgrupper så ordnar medlemmarna det på egen hand. De som idag finns organiserade är följande (länkar till Facebookgrupper):

Sub 8:30 (ansvarig Magnus Hoff)

Sub 9:30 (ansvarig Johan Bergström)

Sub 11 (länk till gruppen)

Övriga grupper som önskar fler cyklister eller som vill organisera sig- vänligen kontakta cykelsektionen på cykel@nocout.se