Lisa springer vidare som en AVOKADO av GULD

AVOKADO= Anttillla Vila Odla Kamrat Andas Dubbla Orkar

Måndag 18km före frukost lektorshagen, rydskogen, valla, tinnerö bäbä lala ”bäst i Sverige snart” guldregn. sommarlov äntligen. det känns i hela mig och löpningen därför att jag är fri. jag vill alltid veta att jag är fri.Sen skriver jag och återhämtar mig i skogen. så livet framför mig.Boken läser jag ut. Den var bra därför att språket flyter och den handlar om både fysiologi och psykologi. Dömd att springa med Fredrik Svanfeldt.
Kroppen och psyket känns så bra därför att livet mellan löpningen är vad som pågår bra. När jag flyger om ett tu När jag trycker bakom en vägg. När jag vilar mellan raderna På kvällen tränar jag inte anpassat marathonasfalt som på morgonen utan istället trail min ultravasanbana är så bra underbar bara fel skolval 8km.
Tisdag läser tidningen dricker kaffe dubeldistansen känns i kroppen men jag har bestämt mig för du väntar mig 1h 13km/h i motvinden på slätten sommarlovsvindar igen ser hela hemstaden igen. Frukosten äntligen. När jag susar längs din värld När gatorna vrider sig närmre
Sen blir det lätt en timme hem inte lika lätt för frukosten gjorde mig mätt. Tack! 25km tisdag. jag ser en väg utoch den leder till dig Livet mellan löpningen är det som pågår igen. Rör mig igen, promenaden är tuff men sällskapet med dig ger mig en lycka-knuff. Stilla igen livet är det som pågår Anttilla igen du känner igen mig. Tack! frihet familj känslor. Tuff tuff säger tåget tillbaka till Lisalivet i Stockholm.
Ni ser det på mig. Jag ler tack vare er. så jag blir själv. Stockholm väntar mig. saknaden som lär tystnaden som skär  Vaknar onsdag med ett leende. hemligt men leende reportage jag visar er Lisaliv. Springer till massagen stockholms vackra sommarvatten väcker frihetleendet till liv. 7,5km  vill ha dig

Men säg mig var är du Ler du ser du Vad tänker du på massagen gör mina ben leende igen. jag välkomnas av ”vm skorna” innan jag springer igen med då trail.

Tack ASICSAnima Sana In Corpore Sano  – en sund själ i en sund kropp

Frihet i skogen grön som avokado.har en dröm Firar naturfrihet med uteyoga på toppen och bad. På kvällen är det boken jag. avokodon gror även i lägenheten här.Men säg mig var är du Ler du ser du Vad tänker du på

Torsdag sover 00-08 springer en magisk morgonåtta med roseknopp, guldregn och dopp.

När jag flyger om ett tu nummerlappen var visst inte kvar på Intersport men fann annat varmt för min kropp. fyndade inte någon tekopp. kom hem åt sen frukost. laddade opp med de första tankarna i Lisaboken. guldtoffs o klänning stämning. tjuvläser ditt hjärta och sköljer tankar Laddade opp med att läsa få opp affischen pyssla med avokadon. nervös

säg vad. musiken tystnar. säg var är du vad tänker du är det bra  Slutade med det och himlen sa ös.skönt syre.guldregn. När ja sjunger på begravningar När alla himlar stänger sig .yogade. vilade i sängen. snart äntligen.jag vill bara ha dig. ha dig. jag vill bara.

Sm Milen 15 juni 2017 SM guld 10km Landsväg Lisa Ring IK Nocout. se Linköping

Lisas ord om loppet

”Sen torsdagströskel var bäst och att våga vara det” ge mig salt o lite sol. allt för lite mod

Bäst innan loppet- haft bästa känslan i veckan. sen i måndags egentligen har jag bara njutit av löpningen och livet vilket lett till många mil. egentid i lägenheten från onsdag till start var skönt samt bra effekt av planerad massage. morgonjoggen var underbar bra förskjuten sömnrytm –>08, tröskel ca 3.25 med alla mil? Sm mil med 75km i benen på 3 dar. jo bra för mig. sluta fundera. hade en mental dipp ur fokus mellan 14-15. yogade. var inte hungrig men mat gav mig styrka exakt 3h innan start .all energi ska du hålla kvar till loppet. fokus le. Åkte tunnelbanan med lugna musiken. gick mot nummerlappsutdelningen med leende känsla. guldregn i rålis min känsla och min chans.visualiserade. njöt. hade känslan. förväntan. fick nummerlappen snabbt. 18.30-19.00 låg jag under ”vinnarträdet från kungsholmen runt” högläge lugn visualization glädje.Men säg mig var är du Ler du ser du Vad tänker du på musik som gav känsla var ”bäst i sverige snart” , ”bridges”. lite sms med adina. hittade även en guldpinne till atlas hahatasstass.

konkurrenter sprang nära mig jag stördes inte. inte heller av fotografen. Håller käft håller tillbaks jag skulle ligga där till 19.00. det gjorde jag. kaffe, rödbetsjuice. kort uppvärmning 2km. toabesök i buske . lät inte hej störas eller inspirera till iver. andningsövningar kort stretch. startfållan. sist in stod längst till vänster. trångt. andas. jag var lugnast mest leende o fokuserad av alla. enda som inte va bäst sprang m mobil o kort i flipbelt o slängde väskan i en buske alla sorters änglar

Bästa loppet– lugn i starte. efter 800 m var de gott om plats med en tydlig tjejklunga. ja, malin och ida. så kul o springa med dem. inspirerande. inspirerande att 26 tjejer sprang sub 40 respekt. kollade inte på klockan. hörde malin lät tufft ida kändes starkare. jag kände ” detta går för långsamt” Tack här är det bra Men tror nog jag ska fortsätta gå kollade inte klockan men efter passage 1km lämnade jag idas rygg även om jag ville hålla den länge helst till 5km. för jag har en hand, har en bomb, har en dröm, har ett skäl, jag ser en stad, ser en sten, ser en snut,

Sara såg jag inte till. du måste våga vinna o va taktisk inte anpassa dig. mindes banan utantill. behöver inte måla om historien knixigt kul o redan vid stadshuset var det lite lucka bakom o jag över broarna mot passage 3km. skönt väder skön känsla av kontroll. spring din tröskel de andra har faktiskt inte med det o göra. fladdrar förbi. blev ensam men kom ifatt killar lätt innan söder mälarstrand. innan de en sak som inte va bäst. hällde sportdryck istället för vatten över hela mig.  på söder mälarstrand är det rakt, enformigt samt lite vind. kom ifatt 3 killar men blev ensam med en som låg för tätt vilket gav stress. samtidigt fick jag orden sara nu bakom ca 10 s. sa orden till killen ”ligg helst inte om ett plåster på mig”.bestämde mig och svängde av framför honom ut i gruset på långholmen. tufft nästan syra. inte bäst igen för lite sportdryck efter 6,5 men men direkt in i uppförsbacken sen upp över bron. styrka styrka styrka. jo de e brant men du e stark. vy o lite svalkande vind västerbron. lite lätt yr. såg gamar cirkulera men positivt 2,5 km så tänkte jag på slutet i barcelona. exakt samma känsla som passage 40km där. lärorikt. på magen hade jag 3 gamla enervittabeltter jag hittade i linköping blä. de räddade mig från att tappa styrka. skön nerförsbacke nerför bron o sen minns jag de härliga avslutet banan, nerför lite grus, knixigt o vatten. ”nej hon kan inte komma ifatt mig” min känsla och min chans.klockan var inte fokus men såg att 35 var inom räckhåll- vilket också känslan i ansträngningen var. styrka av  ”gulddrömmen” styrka av stort publikstöd. inte bäst igen var så illamående så råkade spotta på en urgullig tjej som hejjade. ber så otroligt mycket om ursäkt.  styrkan höll in i mål. jag genomförde alltså loppet bäst helt på mitt sätt.

visar min mentala-fysiska styrka på både korta-långa distanser visar leendet.

” Guldpinne till atlas sjuklingen med tratt” ”haha glädjefnatt?!?”

Bästa efter loppet– svalkade med vatten.andades.intervjuades. kramdes med k.22 guld frida glädje. Så glad för Fridas utveckling. Hon säger ”VM Lisa” med en känsla jag faktiskt trivs med. jag ler när jag ser ner på henne, hon måste stå på tå för att nå lisa lång frida kort men frida är inte långt efter kvicka steg framtida mästerskapskapacitet.min känsla och min chans.

gör intervjuer som visar lisa både kunskap och personlighet. mötet med Adina. kutade dansade sjöng bäst i sverige. fina ord av löparsverige fint prat med ida, runacademy, roxvret med flera

andades lite innan prisutdelningen. tycker vi visar fin glädje, respekt samtidigt tävlingsinställning.

Bästa intervjun– http://www.marathon.se/nyheter/leende-lisa-rings-skona-sm-guld

Jag och Adina hade kul. Såg ida varva ner. jag skulle jogga ner o bada hemma. men innan det skrattade jag o adina ”guldpinnen hihi” till atlas, vi gjorde det! bäst i sverige med leende o så delade vi på segerbuketten. har väntat. har drömt om att ha en riktig dröm. fin sm plakett + sportglasögon.

svårt att varva ner såklart trots nerjogg o bad.Men jag hörde ett rop och jag såg himlen öppna sig sen start men så får de vara en SM guld dag. så glad. somnade 02 vaknade 06. ligger vaken som jag trotsar alla nätter 

Fredag med 45 min Guldmassage följt av, återhämtningspass simning  30min bröst 30 min crawl ,bastu. Simning ger återhämtningsflyt. läser i vädurens rader i metro står att jag har vind i seglen av att vara konsekvent. Känner Guldkänslor som stärktes av energipaket och hemmagjord firarfalafel som fredagsmys.

Mellan den 22-28 juli åker jag på denna Islandsresa. http://www.globalrunners.se/resplan-island-27435921 min känsla och min chans Uppdaterar efteråt med lite ord därifrån. Fokuserar helgen på lite alternativ och känsla cykla, simma, promenera eller lugnt trailpass, yoga. Eller bara sitta vid mitt guldiga frukostbord. ler du ser du tack här är det bra. nedanför ditt fönster samt inspireras av både VM maria och Bauhausgalan på söndag.

vägen leder till…vägen leder till… inspiration Kristian Anttila LIve 2017 (4 låtar)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *