I´m back!

Nu är det dags att dra igång bloggandet igen efter några års uppehåll. Då var jag en del av bloggen Ironmen.se där jag och Fredrik Carlén bloggade om vägen mot Kalmar Järnman 2010. Att jag aldrig kom till start i Kalmar spelar inte så stor roll i sammanhanget. Det viktiga var att både bloggen och träningen var en av de bidragande faktorerna till att NocOut.se startades. (det var dessutom bara millimeter från att klubben fick namnet Ironmen.se innan vi tog förnuft till fånga och ändrade till NocOut.se).

Så, nu nästan fem år senare, när NocOut.se ska bli landets största bloggportal för konditionsidrottare så är det självklart att jag återupptar skrivandet. Jag är riktigt peppad att få skriva i eget namn efter att ha producerat nästan 200 blogginlägg i NocOuts namn de senaste åren.

Vad jag kommer skriva om och hur ofta är ganska oklart fortfarande. Men räkna med blandade historier om min egen träning, arbetet med att göra NocOut ännu bättre och en del blandade anekdoter från livet i allmänhet. Jag ska se till att det är läsvärt!

————————-

Förresten, vad säger ni om kommande NocOut-vecka:

måndag – motlutsmåndag (backintervaller)
tisdag – SKY-Race
onsdag – Yasso-intervaller på Campus Arena
torsdag – KM i Duathlon
lördag – Göteborgsvarvet/långpass löp
söndag – cykelträning

Plus alla spontana pass, bokade simbanor och annat skoj! Vi ses!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *