Simcoachen och NocOut erbjuder Intensivhelg 29-30/4

Triathlonsektionen anordnar en simhelg där vi har bjudit in den mycket lovordade coachen Anna-Karin Lundin som driver simcoachen.se.
Det blir 4 simpass (totalt 6h) fördelade på Lördag och Söndag, samt en föreläsning om critical swim speed. Alla deltagare kommer dessutom bli filmade och analyserade.
Utrustning
 
För att kunna delta på ett bra sätt måste man ta med sig följande utrustning: fenor, paddlar, dolme och tempotrainer.
Har man inte all utrustning så kan man säkert låna av andra i klubben. Vill man köpa en tempotrainer kan man göra det till rabatterat pris inför detta tillfälle. Hör isf av dig till trisektionen.
Förkunskaper
 
Kan du crawla 200m är detta kursen för dig!
Anmälan
 
Kursen kostar 2.700kr och det finns plats för 10 personer. Medley Linköping bjuder på inträde till badhuset. Anmälan görs på sportadmin. Först till kvarn!
Tider
Lördag 29 April
11:00-12:30 i motionsbassängen
13:00-14:00 konferensrummet vid entrén
16:30-18:00 i träningsbassängen
Söndag 30 April
08:40-10:10 i motionsbassängen
15:30-17:00 i träningsbassängen
Se till att vara vid bassängen i god tid innan utsatt tid ombytta och klara, så kan vi hoppa i direkt när det är dags.
Så här beskrivs en intensivhelg på simcoachen.se
En hel, härlig helg med fokus på din simning – här har du verkligen chansen att gnugga teknik och fart i lugn och ro. Du blir guidad med en sak i taget och blir coachad med Aqua Talk under vattnet där du får direkt feedback. Tillsammans med nio andra finns det alltid gott om plats och chans till mycket hjälp. Du filmas, din simning analyseras och ligger som grund till att förbättra din simning.
Get In!
/Triathlonsektionen