Simkurser med CoachBy

Nu är det äntligen dags att annonsera ut höstens och vinterns två simkurser. Den första redan med start om ett par veckor. Har du länge gått och funderat på att lära dig simma, antingen för att du ska köra triathlon, för att hitta en ny träningsform eller bli snabbaste på (sim)banan. Ja, då är chansen här!

De två kurserna arrangeras i samarbete med CoachBy och Anton Andersson. Bakom CoachBy och kursens upplägg står Pontus Palmqvist som hjälpt många rödklädda klubbkompisar att både simma fort och tekniskt bra.

Nybörjarkurs: För dig som aldrig gått en crawlkurs tidigare. Start vecka 39 och pågår fram till 46. Anmälan hittar du här, anmälan nybörjarkurs.

Fortsättningskurs: För dig som vill lära dig simma bättre och fortare. Start vecka 47 och pågår fram till 4 (uppehåll vecka 52 och 1). Anmälan hittar du här, anmälan fortsättningskurs.

Varje kurs är åtta tillfällen på tisdagar i Linköpings simhall klockan 06:40-07:40 med maximalt tolv deltagare (minimum sex stycken). Kostnaden för detta är 2050 kronor och då ingår inträdet till simhallen.