Uppföljning och utveckling av löpstyrka

NocOut bjuder in till en uppföljning på Eva Sandbergs uppskattade aktivitet om löpstyrka och rörlighet. Under föreläsningen i våras fick vi lära oss om muskelkedjor och kompensationsmönster, vad de kan leda till för problem samt vad det kan ge att ta hand om de svaga länkarna. Vi gjorde även funktionella tester i rörlighet och stabilitet och fick med oss övningar för att täppa till luckorna. Efter att ha kämpat med dessa i några månader kommer Eva nu ge övningar som bygger ännu mer styrka och belastar hårdare för att utveckla kraft i dessa kedjor.

Fokus kommer vara löpstyrka och rörlighet. Du kommer förberedd genom att vara omklädd för att svettas och ha koll på dina tidigare övningar. Vi kommer inte att utföra testerna igen en och en, men kommer göra några av dem i grupp. Främst kommer det bli nyttiga övningar som du kan utföra på hemmaplan.

Aktiviteten är i första hand till för dem som deltog vid det första tillfället, då det bygger på de övningar som gjordes där. Deltog du inte i våras men skulle ändå vilja delta – skriv upp dig på reservlistan. Finns platser kvar på ordinarie lista vid sista anmälningsdag flyttas du upp till denna lista.

Tid och plats: 22 oktober k. 16:00-18:45, X-Force sal 1

Anmälan görs via denna fil. Max antal deltagare är 40 st. Sista anmälningsdag är måndagen den 16 oktober (ev. reserver meddelas därefter om de får plats). Först till kvarn!

Varmt välkommen!

Instruktör: Eva Sandberg