Vätternrundan 2017

Nu är det dags att anmäla sig till Vätternrundan 2017. Vi har 60 startplatser fördelade på två startled (40 i en grupp, 20 i en annan. Dessa tider och uppdelningen i två grupper är inget som vi i klubben önskat,  det är VR som minskat antalet platser i varje grupp och således delat upp oss i två startled. Tiderna lottas så det kan vi inte heller rå över, bara ha önskemål.                         Se alltså till att anmäla dig i samma grupp som dem du vill cykla med gör.

Såhär går du tillväga för att anmäla dig: 

start kl. 05:24: anmälningskod 305241-3xag05
 (40 platser)

start 05:38 : anmälningskod 305381-19u1yj

 (20 platser)

From 21/9 och till 27/10 är anmälningslänken öppen för er.

Anmälan:
För att kunna anmäla dig till våra lopp måste du vara registrerad på Mina Sidor. Registreringen av personer utan svenskt personnummer kan ta upp till 2 arbetsdagar innan de är bokförda på Mina sidor.

1. Logga in på Mina sidor, gå till ” Anmälningar”, ”Vätternrundan” och markera ”Gå med i Grupp”

2. Ange anmälningskod (se ovan) för den gruppen du vill starta i. Ange antalet genomförda lopp och eventuellt företag/klubbnamn.

3. Kontrollera att gruppens starttid och namn är korrekt.

4. Välj Bekräfta. Anmälan genomförs och plats tilldelas. Mail med information skickas ut till den e-postadress du angett vid registrering av Mina sidor. Gå till ”Kassan” och betala din plats.
Har du en rabattkod fyller du i den på betalsidan i rutan uppe till höger. När du klickat på ”slutför beställning” 
 ändras summan
5. Inom 5 dagar från att du bekräftat din plats, måste du ha betalt anmälningsavgiften 1 800 SEK

I samband med betalningen kan du även passa på att teckna någon av Folksams motions- och tävlingsförsäkringar.

För att se de som anmält sig till era förbokade platser loggar du in dig på Mina sidor klicka på Anmälningar och Gruppöversikt. Fyll sen i eran anmälningskod.
Med er anmälan godkänner ni automatiskt att namn, hemort, startnummer, ålder, antal tidigare genomförda rundor, starttid och måltid publiceras på internet.