Vätternrundan 2019- änligen är gruppanmälan öppen!

Som vi väntat! Nu har äntligen våra koder för anmälan till Vätternrundan 2019 kommit! Läs informationen noga innan du anmäler dig, det är ganska mycket att tänka på.

För att cykla med någon av våra klungor behöver du vara medlem i Nocout, cykla i något av våra klubbplagg (webbshoppen för nocoutkläder är öppen ca 5 gånger/år) och ha tränat med din subgrupp under våren. Det sistnämnda är mycket viktigt av säkerhetsskäl, vi vill ha trygga, säkra klungor under loppet.

Du som vill cykla med sub 9 och sub 10 (se mer info om subgrupper nedan) anmäler dig i den grupp som startar kl 05:24. Du som vill cykla på sub 11, 12 eller annat/ på egen hand väljer istället starttid 05:38.

Om våra grupper blir fulltecknade kommer vi att upprätta en reservlista.

Subgrupp innebär alltså att en grupp medlemmar vill cykla VR på en viss tid (subtid). Dessa grupper brukar organiseras fullt ut under våren. Inom kort kommer grupper att skapas på Facebook och då länkas i ett nytt inlägg här på hemsidan. Du behöver inte tillhöra en subgrupp för att anmäla dig.

Här följer information om anmälningsförfarande, klippt från Vätternrundan: 

Ni har tilldelats 40 platser med start kl. 05:24 med anmälningskod 305241-zt2732 och
40 platser med start kl. 05:38 med anmälningskod 305381-4m8g5e

From 28/9 och till 22/10 är anmälningslänken öppen för er.


Anmälan:

För att kunna anmäla dig till våra lopp måste du vara registrerad på Mina Sidor. Registreringen av personer utan svenskt personnummer kan ta upp till 2 arbetsdagar innan de är bokförda på Mina sidor.

1. Logga in på Mina sidor, gå till ” Anmälningar”, ”Vätternrundan” och markera ”Gå med i en Grupp”

2. Fyll i anmälningskoden, se ovan. Fyll i antalet tidigare genomförda lopp i Vätternrundan och eventuellt företags/klubbnamn.

3. Klicka på ”Skicka anmälanoch ”Nästa steg”

4. Kontrollera att gruppens starttid och namn är korrekt. Klicka på ”Betala”

5. Välj om du vill ha någon av Folksams Motionsloppförsäkringar. Läs gärna mer om försäkringen här.

6. Lägg i kundkorg och ”Till kassa”

7. Välj betalsätt och klicka på ”Slutför beställning”, sen ”Till betalning” och till sist ”Bekräfta”

Summan på 1 800 SEK ska vara betald inom 5 helgfria dagar från det att du bekräftat platsen.

När du loggar in på Mina sidor och klickar Anmälningar, Gruppöversikt och fyller i eran anmälningskod ser du vilka som anmält sig till gruppen.

Om du inte har cyklat på ett par år eller är ny användare måste du verifiera dina uppgifter när du loggar in på Mina Sidor. Dvs. godkänna våran hantering av dina personuppgifter. J

Varmt välkomna!

Frågor om anmälan besvaras av Vätternrundan (http://vatternrundan.se). Frågor som rör klubben och våra grupper besvaras på cykel@nocout.se.