Webshopen öppen!

Webshopen är öppen!

Den tredje webshopen för året är nu öppen, beställ innan 7 MAJ!

Beräknad leverans: v 24 (direktleverans hem till dig)

Inför året har vi förnyat designen på flera underdelar och har uppdaterat kvaliteten på ett flertal plagg. Spana t ex in våra nya långa och korta tights i kompressionsmaterial och med snyggt mönster. Även cykelbyxorna har fått en uppdatering i designen. Läs mer om våra nya plagg nedan!

Nya plagg 2017

Långa kompressionstights (Compress tights)
Perfekta tights för långa löprundor på asfalt och i terräng.  Tightsen har ficka med dragkedja baktill. Dam- och herrmodell. Dessutom med ny design och fräckt placerad NocOut-logga. (de korta tightsen och överdragsbyxorna har samma design)

Flow  (Flow tröja dam)

Klassisk t-shirt med ett feminint snitt och v-ringad hals. Träningstoppen är utformad av tekniskt material som är ventilerande och snabbtorkande. T-shirten lämpar sig för löpning, cykling, aerobics, yoga, pilates och mycket mer! 

Flow  (Flow linne dam)

Figursytt träningslinne med brottarrygg i ett ventilerande, mjukt och snabbtorkande material. De smala axelbanden ger en feminin look och den har en bra längd som passar styrketräning och löpning.

Så beställer du:

Adress till vår webshop:  www.trimtex.se/customer/Nocout

Om du har ett konto i webshopen sen tidigare så loggar du in och går sedan in på NocOut i menyn.

Om du inte har ett konto i webshopen sen tidigare så behöver du skapa ett för att kunna logga in i webshopen, se priser och kunna beställa. Detta gäller endast första gången. Nästa gång du handlar loggar du in med den e-mail och lösenord som du uppger när kontot skapas.

När kontot är skapat tar du dig vidare via rutan ”Teamkod för inloggning*”  där du fyller i teamkoden:  nocout2016

Tips: Om du har problem med att se bilder eller dylikt och använder Explorer, testa att byta webläsare till Chrome eller Firefox. Vid andra frågor av teknisk art, maila support@trimtex.se.

Allmänt om kläderna

NocOut’s snygga kläder för löpning, cykling, skidåkning mm köper du i vår webshop. Ungefär fyra gånger per år öppnar vi den för beställningar och efter ca 6 veckor efter stängning skickas kläderna direkt hem till våra medlemmar. Kläderna tillverkas och trycks med vår design efter beställning, därav den relativt långa leveranstiden. Betalning sker med kreditkort, faktura eller PayPal. Om du betalar med kreditkort eller PayPal så ”reserveras” pengarna en kort tid utifrån kreditutställarens regler (de dras sedan på riktigt när produktionen startar). Betalar du mot faktura så skickas den efter leverans av produkterna.

Vid frågor om kläderna eller storlekar – maila vår klädansvarig Anna Drotz på anna.drotz@gmail.com. En allmän storleksguide finns på www.trimtex.seoch klädansvarig kan också ge råd.

Get dressed!

Klädansvarig

Anna Drotz (anna.drotz@gmail.com 0706-659274)