Webshopen öppen!

Nu är webshopen öppen för beställning av NocOut-kläder! I denna shop har vi en bra kampanj på vår snygga och sköna NocOut-mössa som bara kostar 119 kr!

Info till triathletes: I denna shop finns bara den ärmlösa tridräkten, den med ärm kommer i nästa shop pga att designen ses över och att det blir förbättrad kvalitet. 

Dunjackan saknas i shopen och kommer INTE finns för försäljning denna vinter (infon om att den kommer i utskicket stämmer alltså inte)

Nu är er webshop öppen och stänger den 12/11 med förväntad leverans i vecka 51/52.

Kläderna som beställs kommer sändas ut från vårt lager fredag vecka 50, men då postgången är mycket hög veckan innan jul så kan vi inte ge några garantier för att leverans kommer att ske under vecka 51.

Info:

Gå in på sida: http://trimtex.se/customer/Nocout

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

För att komma in i webshopen:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto

När man loggat in/skapat nytt konto så trycker man på ”Mitt Trimtex” och då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller man i nocout2017 och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”.
Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Besök teamshopen” kommer man in så man kan beställa kläder.