Wien Marathon

Dags för 2018 års Marathonresa!

Denna gång går resan till Österrikes huvudstad, Wien!
Loppet går av stapeln söndagen den 22a april 2018. Vi flyger direktflyg ner till Wien från Arlanda på lördagsmorgonen, så att vi är nere i god tid för race-pepp och nummerlappsuthämtning. Vi bor på ett centralt mellanklasshotell (vilket bestäms när vi vet hur många vi blir).
Efter ett väl avslutat lopp så går vi alla ut och äter på någon trevlig restaurang för att fira vår prestation!
Hemresa sker på tisdagen den 24 april, så vi får tid att se oss omkring i staden på måndagen.
Wien erbjuder även ett halvmarathon som går samma dag, så för de som inte vill springa så långt så passar det kanske bättre. Det finns dessutom en marathon-stafett för fyramannalag samma dag. Många möjligheter att kunna springa alltså!
Tyvärr kan inte resebyrån boka biljetter förrän de vet om hur många vi blir (pga. flygbolaget vi åker med), så vi behöver ta upp anmälningar innan vi kan göra en skarp bokning.
Priset vi fått till oss från Resebyrån är cirka 5000kr för flygresa och hotell per person (dubbelrum), men självklart så hör vi av oss med exakt pris innan vi gör bokningen.
Anmälan sker till petter.sallnas@gmail.com. Ange namn, adress, personnummer. email samt telefon. Anmälan till Petter behövs senast fredag 17 november, så det är snabba ryck!
Anmälan till loppet sker på http://www.vienna-marathon.com – Vänta dock med att anmäla er tills vi bokat resan. Det finns gott om platser kvar enligt mail från tävlingsledningen.
Tveka inte – Get in!