Fredag morgon i Östersund vakar med ett lugn. Känner mig som hemma hos Emma. Spring emma-lisa. Livet är det som pågår. löpningen är det som pågår. 15km på känsla sitt leende mot dig igen. Lyxlunch kompistid är det som pågår innan jag


 
Springa in i storebrors stora famn. Mig är den du väntar. Mig är den du längtar Stora sällskapet kristian anttilla. Konserten är det som pågår. det kan nog bli något stort

tidigt i säng efterfest är det som pågår inte för mig.  solen går nog upp imorgon igen. lilla sällskapet uppskattar din konsert. Vakna hemma hos Emma igen. Löpningen är det som pågår medan ni sover. 10km östersund jag vaknar innan. Storebror stor frukost. Lugn. innan promenad till Östersunds stora berg. barndomens efterhängsna sus stora solen stora känslor stora aprilskämtet. Bror stystertid är det som pågår.

Östersund är inte så stort. stor helg för mig. fiskdisken. Stor bit torsk. stora goda räkor. men innan det får jag se storebrors stora intresse klättring. stor o stark. lisa liten stark envis. du är mästerkocken. liten i soffan . stor mysig kväll tillsammans. somnar som ett litet barn.

vaknar o kroppen känns sliten. men livet är det som pågår. söndagslöpningen är det som pågår 14km fritt på känsla en kompass som tar dig bort  över hela östersund skidstation byn vyn från fröson. kan summera veckan med 130km tre stora städer! olika väder! olika kläder  och skor! Stora mars 420km. livet är det som pågår. löpningen är det som pågår. 
söndagsåterhämtning och marathonmageomelett-lunch med emma igen. Sen Söndagsstickligsbyte är vad som pågår. 8 psykologer (haha)  sådant som aldrig händer?  frågorna som blinkar tar vi sen?innan jag intar veckans fjärde stad. Tacksamt smärtsamt adjö.

slipper åka tåg. Tack. sitt leende mot dig igen. mot Årefjällen. allt som hänt sedan balen. avslutar södagskvällen. lyxmiddagen på Supper är det som pågår. Lite firande o inse vmtid o liv.minnen så många år. Kre äntligen. kärleken till fjällen. uppväxten.

vaknar leende. Kaffe.fjäll värvärme utanför. motivation. måndagslöpningen är det som pågår. Tegefjäll mig väntar. 15km ff. fjällflow. frukost mig väntar. innan  gymmet med dig. jag längtar. du testar marathonfareten o inser vad som i lisalivet pågår. jag tar i 45 min styrketräning innan. leende mot åre by igen. minnen . livet är det som pågår. kort mitt leende mot inov8. Tack för skor. återhämtning är det som pågår eftermiddag o kväll. boken serier bastun fjällen.

Tisdag. solen går nog upp imorgon igen. bastun och sömnen gav pigga ben igen  livet är det som pågår. löpningen är det som pågår.  Tröskeltisdag med fjällutsikt fjällflow njut är det som pågår 15,1km fff = fjällflow före fruksost. Hade ingen lust men när vänder fjället sitt leende mot dig igen kylan solen motivationen  en kompass som tar dig bort  
 

5km uppvärmning- 5x1000m 3:50- 3:15 1min kort vila + 5x100m backe 30s vila nv +1km promenad  det kan nog bli något stort
till frukost på Visulaiserat Åre bageri som mig väntar. Återhämtning. Avslutande toppenstarkt ”VM”tröskelpass. avslutande lyxtid.Först med Andreas sedan lite ensam. egentid. ett leende mot en löparvän på Årestationen.

Leende på tåget. Livet är det som pågår. Löpning är det som pågår. Stockholm mig väntar. Åker tåg hem igen. njuta av fritid o löparliv. En helhet som får lisalöpningen leende. sammanhang löpning-livet.
TACK Joel, Emma, Andreas o alla andra jag fått vända mitt leende mot långhelgen åre-östersund betydelsefullt för fortsatt lisaliv-lisalöpning som pågår ni stöttade, firade, gav gåvor <3