Påskkänslorna startar på landet. Där sprang jag 80km påsken 2016. (50km 5,5h trail långfredag, lördag distans söndag längre distans) Känslorna nu efter ”årets kvinnliga löpare 2016, det var viktigt, utvecklande. Känslorna i kroppen säger högläge efter tomtrailtoppenloppet. Känslorna av nya skor och därefter kökssoffan på måndagen.  Känslorna i kroppen motiverad för halvmarathon 22 april. känslorna i knoppen motiverade men svåra då jag är i toppen = väntar besked för maj+ augusti. hur då träna kroppen när jag inte vet. Känslan är lyssna på känslan. Känslan av påskveckan, en dag i taget. måndag 15km@ 4.30 tidigt, skriva klart tentan i tid, mammadottertid och pappamat stannar över natten återhämtningTisdag turkos och rosa efter tidigt morgontåg med högläge sol znoose. ”lisa snart loppet?” syns det så på mig? spontant tisdagströskel på band 5km uv@4.30 + 5×1000 @3.30 1min vila + 5x500m 3.15-3.10 30s vila + 7km nv@4.30 lättstarkkänsla

onsdag VM maria inspiration-mentalt springer i vind,kyla, pratar 60min -13km sen får det vara bra för lisa . Maria fortsätter starkt på stadion Hem och vila innan runacademy som vanligt inspirerar de mig . vi springer backe upp backe ner. Kaninen säger tack+ energi till trötta ben godnatt


jag får mer inspiration av Runners worlds träningsläger på hemmaplan. mycket fritid. planerat min tid. klar med skolstress. behov av fritid ”ja, distanspass handlar ju om att bygga frihet.” ”Att bygga frihet. Det är just därför löpning är så viktigt för mig”  inspiration till Påskpass# vadå flagstaff#?

Stora delar av den svenska löpareliten är just nu på träningsläger i Flagstaff i USA. Det är inspirerande att se bilder från deras träning, kanske så inspirerande att du vill göra ett eget ”hemmaläger” i påsk. Jag är inspirerad inte irriterad jag presterar bäst på mitt sätt. Hur vill jag inspirera er del 1!

Påskpass#1 i Mälarhöjden 15km ff + 15 min yoga. Åker tåg återigen inspiration påsklov. inspirerande böcker från Linköpings bibliotek på promenaden hem. i benen har jag redan 50km+ men inspirerande stärkande hemma.

Påskmat #1 pappas gula skärtorsdagsgryta ”nostaligi” med curry, hela ägg, räkor matvete, sallad . att sova hemma stärker alltid. vaknar. starkt kaffe 06.45.
Påskpass #2  inspirerande väder nehe. såhär kan det tydligen se ut 14 april 2017.  men jag har ju ”bestämt mig” 06.59 ska jag ut.  Jag vet och bestämmer att jag blir starkare av det. 60min @ 4.30 + nv totalt 15km f.f
 
Påskmat #2  pappas rosepepparlax med sötpotatismos, sallad, joels romsås
PåskBok1# Allt jag inte minns Jonas hassen Kehmiri läses ut, lite egentid och vila samt Återhämta utan att tänka#1 pussel med mamma<3

Påskpass#3 17.59 ”ut nu lisa” inspirerad av storebror, lånar hans vantar för det är blåsigt,regnigt och kallt såklart! 15km @4:30 igen motivation mitt ”linköping” valla, tinnerö, fågeldammen, stångån stackars änderna tänker jag. Inte stackars lisa jag är glad över starka känslan storgatan upp, min lilla stad, småstadsprat, stärkande visulation. raket.visst ser jag glad ut?

Galenskap nej, träningsläger ja. Tar ett bad, hela familjen lägger tillsammans pusslet klart. kultur och inspiration. storebror- håkan hellström på svt. klockan blir lite sent för träningsläger men familjestödet betyder.
För att underlätta ditt träningsläger, är det givetvis bra om du kan få med dina nära och kära på att ”du har läger”. Låt dom hänga med och supporta, då blir det både roligare och lättare att genomföra”. Kanske dom kan vara med på något pass? pappa hade idag promenerat dubbelpass + lagar maten ”Langa vätska och bjuda på snabb energi efter passen”
säger godnatt , så anpassa till din känsla. känslan säger yoga+ längre pass med tröskelinslag Tinnerö lördag .  känslan är samma när jag vaknar. stöd i att familjen gått ut i kylan men solen wihuu!

Påskpass#4 inte löpparadis på landet men löpparadis i stan. TINNERÖ ! följer min visulation med storebror-håkan hellström sätts på till intervallerna. efter 10km@4.30 sen 3×2,1 @3.50-3.15 + Nv totalt 25km@ 4.26 Storebror bababa 3:15 fart! bor du i göteborg när du blir stor? springer vidare till ”morfar”. hoho. fågelholkar. koltrasthonor. svanarna på tinnerö. dock inga fjärilar kvar. energin o magen tar slut men jag har bestämt mig

Påskharen framme med energi igen och leta påskägg efter passet. du hade gömt dem så lätt<3
25km@ 4.26 lätt- tufft-bäst säger jag till pappa innan jag tar ett bad, klär på mig klänning och stödstumpor igen. du serverar påskmat#3 sparrispaj, ägghalvor, skagenröra, linköpingsostar, jansson med aubergine, ”falska sniglar”, tomat-moarella, lax. ni kommer hem med finaste tulpan. känslosam idag. men tränar så bra. Vilar med påskbok 2 innan Påskpass#5  vilken kväll stöd av föräldrarna efter 2km sen Tinnerömagi totalt 12km igen- på kvällen. kvittret . så stark. benen inga problem bara magen. men jag har pannbenet.ensam. ser glad ut igen.

 
välkomnandet med gula ljusen. känslorna. kvällsbelöningen  är bad igen, nya skam, sängen och påskägget med mörka chokladen och lakritsen.

Summering påskpass# 1-5
Prepåsk-Mån- ons 15 km distans, tisdag 20km m 8km tröskelfart, onsdag 13km distans + ledare i lätt backe,
Torsdag morgon- lördag kväll 15km distans f.f @4:30 + yoga, 15km @4.30 morgondistans ff + yoga, 15km kvällsdistans @4.30 + yoga , 25km långdistans @4.26 med 6km tröskelfart, lätt kvällspass 12,5km-60min + 20min yoga    135km  #påskweeksum mån-lördag km
Återhämtning mellan påskpassen Yoga totalt ca 2h  + bad + foarmroller
PåskBok1# Allt jag inte minns Jonas hassen Kehmiri PåskBok #2 utan personligt ansvar Lena Andersson
PåskSerie#1 Girls säsong 5+6 PåskSerie#2 trettiplus PåskSerie# skam s.4
Återhämta utan att tänka#1 pussel Återhämta utan att tänka#2 syra grönsaker
Påskinspirationlänk : http://www.runnersworld.se/artiklar/testa-traningslager-pa-hemmaplan.htm
Hoppas detta kan inspirera. träningsläger. påskläger. jag kan jag vill springa men samtidigt fira påsk med familj<3 hejja lisa godnatt nya steg mot påskläger del2