Det finns ingenting bättre och ingenting högre för dig än friheten. Island äntligen!

 Så är det nu därför att du är ung. inte alls dumt för lisa med lite avbrott äventyr island

Vindarna sjunga i fjället och vattnet brusa ja de var ett fjälläventyr förra sommaren men du är ung åk nu till island njuta så löpsteget framtida sjunga och brusa
Du är stark nog i armarna och i benen och tåla friheten och att slita ont för den. Ska inte slita på island är stark nog i både armar ben o huvud

Det finns mer än friheten hälsa och trygghet är också ärofyllda. Jag lovar att äventyra leende-lugnt.
Lisaliv måndag måndagmorgonmil 50min+ simning 50min däremellan känslan av Berså. Känslan av fritid och porslin. ”spring-proslin-sim hihi”

ser reportage nästan tårar, berör. tankar som far. heja anna. https://www.svt.se/sport/vintersport/esk-om-motet-med-holmlund vill ha morfar farfar tillbaka. tänk och dricka kaffe med er nu mellan löppassen i kopparna med ålder som er. känslan att arbeta med människor är saknad. får arbeta med mina tankar som far. naturen boken orden.

skriver orden och i alla fall frågar om tekannan. ”jag har två” åh det vore drömmen med tekannan i berså. ”såklart den du få” firar med te yoga.
tisdag fri morgon lyxomelett fönsterbord med ljus och bokbyte känslorna rätt. fler böcker som leder till rätt lisakänsla. yoga på lunchen och packa rätt. tankar som far. igen. packa allt rätt inte lika lätt som att steka omelett.

Packning för östgötaslätt cykel, rulle, hjälm kläder för träning och vardag, pyssel
Packning för VM asicsskor, väska, energidryck, bok, armand
Packning för livet efter VM trailskor, kläder..tridräkt.
Packning för island kikare, böcker, reservenergi, regnkläder, badkläder, varma kläder, loppkläder

friheten med ett rätt löpargäng en lätt kväll med god efterätt. tack runacademy ca 10km lugn trail med backinslag på indiska restaurangen smakar det bra.
onsdag imorgon flyger jag till äventyret. avslutar med ett dagventyr på hemmaplan. resnerver som far. 8km mjff. lugnar mig. denna gång har du inte en galenskapplan för 100km fjäll. nu har Globalrunners en plan att följa. följer friheten naturen på min strandstig sista gången på ett tag äventyrar vidare till bad. simning 2km crawlflow hurra. simmar så bra . trygghet i bassängen igen.hanterat känslorna av simskräck. positiva känslorna av bad. dessutom MASSAGE. positiva känslor ”4km simning o snart 40 km” hinner hem o vända innan jag såklart vill känna äventyr och frihet med er. pass 3 ler o äventyrar vidare med mer äventyrinspirerade ben ca 10km äventyrar vi lite på min strandstig.  avslutar dagen med YOGA för internationella yogadagen tar ett  bad och äter mat.

Torsdag  tidig morgon äventyr väntar kl 08 flyger vi 7stycken till Reykjavik vi fara och delvis vara men äventyra vi göra några dagar

torsdag- utflykt till Thingvellir, Gullfoss och Geysir.
fredag- stadsvandring + midnattsloppet 21km kl 21  efter fredagsmys Efter loppet får alla deltagare bada i geotermalbadet Laugardalslaug i den ljusa natten. Badet ligger på gångavstånd från målområdet. Det är superskönt att slinka ner i det varma vattnet utomhus i den ljusa natten. Välj en pool som är 28, 38, 40, 42 eller 44 grader! Ångbastu finns också
lördag- islandshäst hela dagen + kvällsäventyr till Heimön
söndag- Heimön lunnefåglar måndag tisdag onsdag ensam Lisaäventyr känslan styr! Äventyr!