Med 5 veckor kvar till VM i Marathon. Efter en vecka som startade på Island mellanlandning i Stockholm och hem till Linköping och ut till löpparadiset bestämde jag mig efter en härlig träning vecka med varierande mängd intensitet utmaning o miljö att äntligen våga triathlon


Varför? Hur tänker och vågar du innan vm?
Som elit behöver jag frihet.Som löpare behöver jag alternativträning. Som ensam löpare behöver jag min förening gemenskap galenskap lärdomar o träningglädje.
Möjlighet vid rätt tillfälle i träningplanering o lisaliv. Ja solig dag. Idag ja. Känslan avgör som vanligt. Innan start söndag kl 15 hade jag 100km löpning i benen fartpass distanspass o långpass. Lite simning yoga o massage. Så åkte till starten med målet känslan av intensitet o leende som dagens morgonjogg i löparparadiset m avslut hos fåren.
Dessutom Med målen Simningen är målet är du nöjd efter det stannar du,  Cyklingen lugn absolut inte leda till krasch eller skada,Löpningen utan klocka för att inte tävla.Du ska simma 300m utan våtdräkt i tridräkt som du inte hunnit prova men det går! Du kan cykla 18km lugnt på slätten o springa 5km fixar du lätt med all glädje o support

På 10 min simning 42min cykel 19.55min löpning var jag i mål!
Såhär stort var leendet tillbaka hos fåren. ”Såhär tjockt o lockigt mamma är bara mitt hår när jag är glad o lycklig mamma de vet du” supporten utöver fåren mina föräldrar som stått för jordgubbar saltgurka o nybakat bröd samt stöd med cykeln tack. Såhär var min triathlon upplevelse i lite ord o bilder
Innan starten 
Ringde Emma o frågade hur ja skulle ha håret under mössan bäst samt nocouttjejen som kom tvåa hur sömmarna skulle va kändes bra satt o andades varmt i solen 19 grader mentala positiva tankar. Bryter efter sim om de känns som de räcker

Simningen Kom i vattnet inga problem lite väntetid inte tänka bara vänta tog mig åt vänster efter tips. Började simma ville simma crawl men de blev bara ta sig framåt. Kunde inte simma helt ostört men endå under kontroll med glädje kom inte in sist! skuttade upp med glädje o lite blod på foten bra genomförande ow debut lite sjö i magen lite slag men helt ok bra bästa delen helt klart. Så glad av mammas o pappas stöd de vet va de betydde!
Cyklingen bytte skor på med jackan inga problem o komma på men segt o sega ben. Lugnt för o inte vurpa många cyklade förbi o de blåste segt redan vid 5km men bara trampa på Susanne Hejjade vid vändning trodde vinden skulle vända. Nej men kul o se nocout eliten cykla på en sidan o lisa trampa på andra cyklade förbi någon på tillbakavägen.
Löpningen var redan nöjd o tog på mig skorna barfota tänkte ja joggar hade ingen klocka. började jogga segt men ok endå tridräkt okej så ökade o gick på känsla o då flög ja visst förbi några trots alla mil i benen. Stärkt o framförallt glad i målgång. Jag kan hurra!
Lärdomar glädje o nytt mod!

Målet simma ow utan rädsla o med glädje. ja! Inspireas av nocoutarnas arbete psyke o fysik ta mig runt utan skada o utan att tävla bara mot mig själv-check på den! Energin höll pigg i mål

Nu har jag fått frihet o triathlon samt ytterligare en mental pusselbit i att jag kan hantera rädslor o utmana mig till att bli starkare. simningen var så kul! O tack nocout. I veckan fortsätter jag gå på känsla i mitt löparparadis. Med en månad kvar har jag ett lite mer  fokuserar Lisaleennde mot vm i löparparadis Linköping o östgötaslätt våga lyssna på känslan som jag haft innan då allt gått så rätt 42195 m 😊
Stort lycka till till alla i nocout i Jönköping. Jag kommer förhoppningsvis dit o inspireras.
Tack mina föräldrar för stöd Mina nocoutvönner Mattias Ullis Emma Susanne andreas x2 med flera ! Skorna glasögonen o mössan sätt ju på plats trots allt o alla kan:) fint evenemang sturefors triathlon 🙂