2 sista dagarna kom jag fram till Hostel på andra sidan Reyjkavikkusten sent inte sur men trött tur att ingen där tyckte mina kläder luktade surt sov som en stock.

Välja gör en människa varje dag man börjar redan på morgonen när väckarklockan ringer
Medveten om min frihet. vaknade till ny bok och kaffekopp. bygga upp nya erfarenheter allvarlig kan vara en styrka men goda vanor avlastar o ger energi.
Gick promenad yogade slappnade av blev motiverad och inspirerad. lupiner o gratis varmbad en fyr 8km bort o naturområde på vägen dit. Läste boken tog med mig friheten i löpningen och på därtill kvalité. 22km distans@ 4.30 fokus armpendning.

Inte bli rastlös och grunna på vad man ska göra månaden som är kvar. Man tillämpar olika metoder för sina val. Jag har ingen plan. Du kanske inte vill följa utan välja varje dag du vaknar lyssna på känslan varje dag den tiden har jag.När man styrs av lust och ära
Tog med mig boken och en kopp te till badet. Läste ut boken lyssnade på sommarprat dock lite sur någon hade tagit min avokado..host host på dem på hostlet Koreanen eller amerikanen erkände aldrig men jag fann energi i vilan och avslutade träningsmåndagen med kvällspromenaden för skyr himmelen var ljuv. Dessutom redde jag ut fredagens äventyr med en isländsk dam hurra så vi tillbaka till Island för äventyr. om du inte använder ditt mot som person stagnerar du
 
 Åt min skyr och visualiserar en liknande tisdag. Sov återigen mycket bra viktigt i denna träningsmöngd o ev smittoriskzon 9h sömn vaknade och drack kaffe till resans sista bok gick en längre morgonpromenad över kyrkogård samt hittade isländska trailspår samt utsiktstorn. stretchade. I din inre kärna finns också friheten i form av potentiella möjligheter
Cirkeln illustrerar både en gräns för de möjliga (alla kan inte bli marathonlöpare)
Åt frukost blev störd av Koranen i köket. Blev sur trött men gick ut. Frihet känslan och lupiner. motiverad av äventyr o fart . Tillsammans med sigur ros o jonsi blev sista lisalöpningen på Island mycket bra 20km 2km till utsiktsplatsen. Sen sprang jag ner till bra trailspår o totalt 10km innan jag satte fart på andra sidan lupinstråket. Seg. Men efter första 1000m intervallen i 3:30 fart m 90 s vila flyter de på. Känslan av isländska musiken, utisken o sällskapet av 3 Lunnefåglar bidrog till att jag flöt totalt 5 x 1000m i 3:30-3-20. glad men illamående var jag. Lupinerna väder o vyerna. Genomförandet starkt känslan återfanns på promenaden till badet inte lika lugnt idag så boken fick va kvar man en kopp te stretcha o yoga.

Andningen är för mig ett av de tydligaste tecknen på att det finns liv. Fri andning innebär att andas utan att det tar stopp någonstans.Att vara avspänd och ha tillgång till sig själv
Checkade ut o läste vidare i boken i solen utanför hostlet ,i bussen till flygplatsen och på ultrapasset på flygplatsen kl 20- 01. Det får bli mer islandsäventyr i lisaliv i framtid. De vill att Lisalöpning ska finnas på Island igen Med kläder eller skor från Adidas Ska jag flyga hit med wow air Springa ett ultralopp halvmarathon eller Marathon inom 4 år O spendera lite prispengar på skyr o annat gott i isländsk natur bad mat o butik:D

 
Island var verkligen ett leende äventyr innan mitt äventyr i augusti! För er som vill veta mer om äventyret o resan se globalrunners.se eller fråga mig:)
Man har sett så mycket- verkligheten har tärt så mycket men gett så mycket- en stor flygplats-gräset o blommorna landar- lupiner har en grön chef de är jag- jag anmäler mig till vm med frihet