Vaknade inte av katten, utan tidigt som aetten, stärktes av hotelllkaffet o gruppen i bilen ut mot nästa äventyr.Friheten är alla värdens moder ska kirkegaard fick på vägen njuta av isländsk vy o där stöd den sedan hästen. Vi rider istället för att flyga när vi är rädda slår vårt hjärta snabbare. Mod är att lyssna till sin inre röst

Äventyret först till tölt sen plötsligt galopp. Vanor har vi o vanor måste vi ha. Vanor ger trygghet. Att bli mer fri innebär att bli mer o mer av sig själv. Det innebär att möjligheter öppnar sig och att du upplever dig fri att välja bland olika alternativ Styrkan att hålla sig kvar. Återhämtade oss med badet o lilla matintaget på tillbakavägen tog jag till krafttaget återigen men känslan stärktes av mer trygghet o gruppen återigen. Bristen på pauser som många har svårt att värdesätta. Mina pauser är bra sommarprat.

Jag vill uppleva detta område igen. Tänk o springa här? Men idag äventyrare jag både fysiskt o psykiskt. Starkare mer leende även till tölt o galopp. Utmaningen att ta vara på möjligheten. Jag föll inte av hurra. Men mer samarbete mellan instruktörer o löpare hade varit bra. Vi red på islandshästar. Att man på islandshästar har en mer avslappnat o avspänd samt tillbakalutad ridstil. Jag frågade i strukturen om hon ville säga något till gruppen innan vi fortsätter . Nej svarade hon. Vi fortsätter.
Alla slappnade av av vyerna från bussen ut mot nästa äventyr o ev någon isländsk fyr. Heimön väntade. Sen kväll o magen tom på energi men levde på äventyrsenergi. O maten som serverades var återigen isländsk delikatess


 Jag kom först till sängs på ett lyxigare vandrarhem än jag förväntat. Tog till mig egen morgon,äventyret o kollade på vulkaniska områden tidigt på söndagsmorgonen innan en stor frukost.

 Yogade. Lupiner regn o omväxlande väder återigen.
Så långt och harmoniskt som möjligt så hon blir en sammanhängande helhet frihet är det första nödvändiga villkoret för att en sådan utveckling ska kunna ske .  Har jag upplevt mig vara så stark förut. Men  ville jag inte ha regn o en säng lockade återigen. Men på min säng låg ju kartan igår över ön. Så äventyret var planerat o klart. Det blev så bra trots att känslan i mina äventyrs ben var lite seg. 15km.Viljan att vara dig själv kompletteras med viljan till anpassning.
Men jag fick se o uppleva det jag ville av heimön. Med pannband o väntar blev jag varm o regnet försvann. Jag värmeds av 12 tradigt motlut men belönades med vyn o min fågelfavorit sen lisaliten lunnefågel. Tillsammans avslutade gruppen vårt äventyr med en fiskmiddag tillagad på isländskt vis delikatess o på båten tillbaka var vi sköra berörda o glada Tillhörighet skänker människan trygghet

 

Viljan att vara sig själv handlar om att vara fri och ansvarig.Pausen kallas ibland för frihetens ögonblick. Kort paus en andhämtning. En paus i vardagen kan utgöra en kortare meditation.