”Attityden kan vara helt avgörande. Bygga upp sin mentala styrka bygga upp sin kroppsliga styrka god självbild som ger tilltro till den egna förmågan. Väl upplagd koncentrationsförmåga känslomässig stabilitet positiv attityd till tillvaron intim koppling mellan o må bra o prestera bra i tankarna finns drivkraften att utvecklas friheten som slår sig till ro mellan ständiga upprepnigar” Äntligen Island Lisa!

Första bilturen mot Reykjavik mötet med naturen mötet med människorna i bilen. Unika o speciella erfarenheter uppväxt social tillhörighet biologisk o social bakgrund samspel med andra människor upplevelser Återkommande regn. Får. Lupiner i isländsk mängd. I vår förhistoria hade kvinnorna trädet som tillflyktsort.

Första äventyret och stoppet är game or Thrones glappet. Njuter av isländska tronen. Såhär fint grönskan. Yoga ler innan bilen tar oss vidare. Gruppdynamiken utvecklas. Hett. Hetare med heta källor i Geysir. Äventyr äventyr natur. Svavellukt .Begreppet biogolism markerar att det är ett tänkande som använder sig av argument från vetenskap för att förklara människans beteende. Den nöjer sig inte med att tala om hur det är den vill också leva

Vi avslutar med att svalka oss i gullfoss. Känns mer som guldfoss. Kulturen är bara ett tunt skal av den så mycket starkare naturenEn kvinna som är miljökämpe. Ellen key menar att världen förbättras av arv utbildning. Kvinnor kan skapa en bättre värld Inte en tanke på o vinna midnightrun 21km imorgon kl 21 lokal tid alltså 23 midsommarnatten. Påfågelns granna men opraktiska fjäderskurd är det klassiska exemplet.Som förklarar skillnaderna mellan könen. Vegetarika middagen och skålen!
 

Midsommarmorgon god sömn. Godmorgon reyjkavik 14km ff. Tufft dubbelpass. Verkliga kvinnor deras kraft o möjlighet att leva det liv de själva valtNej inte alls. Oxotycinet föräldrar kvinnans karaktär förstärks av omsorg uppmärksamhet men också förmågan att kunna ge upp sin egen bekvämlighet o lydighetStärks av frukosten, äventyret kulturen o pauserna i naturen med inspirerande boken . Vilar i kyrkan stärks av ljusen.
Släcker ner till magasin spring sover inte men vilar. Biologi medicin psykologi förvandlar kulturella sociala skillnader till kroppsliga. Det gav ljus om en fri stark svensk kvinna till att ev vinna i midnattsolen.
Men det blev midnatttsregn o kyla inledningsvis. Men det är i sådant lisa trivs. Trivdes i mitt ostörda fokus o högläge som vanligt. Hur avgörande omgivningens stimulans är för att utveckla språk isländska är ett svårt språk Magen trivdes med nummerlapp o kaffe o bar trots att klockan egentligen var läggdags.
Loppet frihet lupiner äventyr kul kontrollerad längre tröskel med en vy märktig kupering o känsla av äventyr o styrka . Ensam tystnad sol 1.24 sprang jag på utan vätska eller energi. Gränserna mellan natur och kultur man och kvinna djur o människa har alltid varit i förändring- lisa gör ingen förändring. Starkare av lupin midnattsol vy o islandsäventyr. i mål fick jag som tur va värme i form av bassänger.
Naturlig livsstil gå inte emot naturen naturlig mat ekologisk odlad mat kläder i ylle Eller bomull Att stå i mitten på en internationell prispall Amerikansk o brittisk tjej samt trippelelmedalj värmde såklart efter 36km totalt fredagen. Lisalöpning på island. Jag äventyrare hem med en promenad på natten.