Paradisstunder i Lisaliv på senaste tiden 2 veckor Lisalöpning-Lisaliv

Inspiration från böckerna ”Händelser vid vatten” Kerstin Ekman
”när bergen kallar”Renata Chlumska

Distanspass 16km i kvällssol med susanne + familj , paradisbad, frallor och återhämtningsglädje i kroppen Vi alla är natur. Till o med de stora städerna ska brytas ner till stenbrott. Myrmarkem var full av vattenspeglar

Trailpass i mitt paradis dubbeltisdag 10 + 12km äventyr, natur, ensamhet, trailteknik. bad, yoga, böcker och sommarprat Lycka om den fanns var den kanske trots allt förbunden med ensamhet. Hon lät tvärsäker. Av naturen sa hon med spelfuLL betoning . 

Lyssnade på landet av gäddan. Vinden i träden tystnaden kvitter
Hon hade alltid haft blommor inne. Stigen är förstörd. Himlen mörk men det kom ljus ur sjön

Äventyrsmorgon trail med let av kantarell, tankar över naturen, tiden, återhämtningen, vm.Kuperade njutningen i naturen rädsla hos henne. Rösten nära örat. Dricker kaffe o vatten.Hon var i stillhet Till snoken kom!

Krossgrus torra rotsystem
Böj dig över vattenspegeln


Tänker kanske för mycket, tar turen in till stan.Ingen oro bara lust. Hon visste att hon måste ta det lugnt väldigt lugnt. Alternativträna är bra.Ligg still ett tag det ordnar sig. 
Måste bara accaptera det för mig själv. Även om jag ska springa Vm. Lisaleendet sjönk till botten en stund. Tillåt dig känslor och att läsa böcker. Du är bra o ska vara glad Ensamheten verkar starkt på dem.Upplevelse av absolut stillhet i sitt liv.Så enkelt är det

Pappa gör mig glad. efter simning där jag såklart inte sjönk till botten. simmar så bra. kroppen ler. maten får magen att le. buffe med paradispappa.  Torsdagen började i vatten. Tacken till världens bästa pappsen. Ljudboken pratar om farfar morfar o slipsar.Åker endå tillbaka till mitt löpparadis. Men där går det även att cykla. cyklar äventyr.  Bestorp – Åtvidaberg. Paradisslätten så lätt. Så rätt duration 2.40. 50km naturen äventyret fridas 100km Sm och sommarpratet  om mental styrka plötsliga händelser är spännande.

 
Lördagen ingen paradistrail. accepepterar det.  bestämmer mig. korsorden ska vara klara o samla mina tankar till den 6e augusti. precis som Lisa.  går och simmar. gör mitt livs simpass.Ansiktet var svullet särskilt under ögonenVätskebalansen var i olag. Hon hade skaffat mineralvatten70 minuter. ensamt tyst regn stark glad. fysiskt o mentalt.  åker endå mot paradistrailen i norrköping för o träffa dig. paradishus, paradisprat och kaffe vilket paradis för er. åker bilen tillbaka läser bok somnar och ler

söndagen får jag spendera med er. i jönköping. föreningens paradis Nocout.se vi ger er stödet i det ni genomför. vilka paradislopp o prestationer ni genomför. peppar och inpirerar mig. så attityden gör all världens skillnad jag vill omge mig med människor som ger mig energi inte stjäl kraft.  jag hejjar allt på dig paradisironwomen emma. vilket lopp hon gör. jag blir berörd. heldag ironman ironwomen. intryck.vilodag, fysiskt inte helt mentalt ljud, människor.  nästa vecka ska jag vara bra, glad o följa Lisalivet 1 månad kvar.

inte helt planerat åker jag ut till er i morfars paradis. är helt slut och varm. uppfylld av alla intryck.  men med pappas paradis rödbetspaj, yoga o bad vänder det.på måndagen känner jag det .Löpkänslan. i morfars kalsonger längs kanalen i borensberg. ostört på starkt kaffe. bland fåglar och får 22km. klockan var inte laddad som jag. men jag sprang bra 10km 4.30 o på vägen tillbaka förlängde jag över sågarhem och njöt i 4.20 fart. kort yoga borensbergsbad frukost, ny bok, sommarprat o vallmo på verandan.  tillåtit mina tankar att få bli verklighet. stolthet blandas med lättnad även om det är en lång väg kvar. de sista stegen är direkta glädjeskutt.

åker in till stan. pass 2 nocout inspirerar igen. 8km transportlöp i under 5 fart sedan bra siming 40 minuter med både crawl och stärkande vattenlöp.stark måndag 30km +simning. fokuserar på mig själv och stänger av kl 21. susanne peppar mig även denna måndagen. Tisdag första vm tröskeln Vakna fokuserad ”tröskeltisdag” kopiera denna rakt av Tröskeltisdag band- 15 min 4.30 direkt 30 min 3.30 direkt på 15min 3.45 direkt nv 4.30 från Barcelonaplan. kl 07 soffan. kaffe nya skorna. 07.22 på bandet fokuserad leende. efter 72 minuter är jag klar. styrka styrka.med rätt känsla fysiskt o mentalt springer jag . kopierar passet rakt av utan att kliva av tänka negativt. klarar detta igen minns tröskeldagen för alltid.passet genomfördes samma dag som morfar dog. han får fortfarande göra sig påmind och jag kan höra hans ord i bakhuvudet


cykel hem skönt! plockade blommor. en hel vm bukett. glad o pigg. bad och bananpankakor till frukost jag står i köket hemma i jönköping och steker pannkakor jag tittar ut över trädgården gräsmattan är frodigt grön  en förstående storebror och lisa mycket sentimental till sommarpratet.  det är klart vi stöttar dig på hemmaplan med allt vila högläge i sängen. yoga på lunchen och bok i trädgården. en kväll med familj, kultur o musik o tankar på annat Tältade och lagade mat på spritkök jag älskade naturupplevelserna vi lärde oss se möjligheter istället för hinder

tänker på tisdagen två pass som start på ”vm månaden” paradiskänslor både fysiskt och mentalt. nu är du stark nog och tar med dig dem. ler och är glad. lagom fokuserad mot vm.nu går jag här nu mår jag bra glad och förväntansfull äntligen tänkte jag nu kunde jag fokusera på mig själv . tävling? farlig med den type av press riksken är stor att fokus blir fel,  hemma och trygg.
Veckan fortasatte med paradiskänslor och träning onsdagen 90 min distans på tinnerö tystnad ensamhet styrka 4.30 .motiverade mig med fika med vänninor vm blommor

torsdagen 60 min löpband + 20 min styrka tillsammans med inspirationen carro. paradiskänslor trots inne i gymmet. paradispusslet byggs så mötte upp paradisstödet pappa + psykologbror för återhämtning o buffe även denna torsdagen .

löste korsordet klart ”Lisa i form- ett korsord om dagen tada haha” Hon lät tvärsäker. läste bok. solade. åkte på ett paradisstöttande besök jontelipont! saknar mitt jobb! fick god kvällsmat. kom hem var så glad återhämtad o korsordet ”som gick o skicka in o vinna på haha seriös?” klart. kunde ju faktiskt postas trots att klockan var närmare 21. kvällen var magisk o jag sprang 7,5km lätt distans o yogade.

fredagen startade med paradiskänlor 60 min frihet leende i vallaskogen-ultravasan trailen trötta ben blev lyckliga.Alla stigar är utplånade.de första blåbören men inte kantareller.Den var mossig det fanns till o med fläckar av bärris.De hade gått en stig där-ja gått balanserar leende o återhätningen i benen. Jag äter mull jag dricker vann därför är jag så grann.Ensam och fri.  frukost korsord läsa ut sista orden i boken sommarprat i solen. återhämta i bassängen jag faktiskt saknat. 50 minuter. den gav mig paradiskänslor inför helgen, samt seriösa fredagsvilan i sängen även pappas veganska mat i trädgården på kvällen.

helgen som bestod av fokuserat leende löpning återhämtning o familj.Finare o finare ut i granskogens spetsar.Tjädertuppens grova skitkorvar- av barr barr . Lövkronorna fåglarna som sover eldgnistor mellan träden. 
Löpningen på lördagen blev ett fokuserat leende långpass  25km – 2h enligt plan kändes bra ensam på slätten tyst fritt natur

På söndagen har jag lust o springa en timme och njuta på samma plats veckan inleddes. summerar en vecka jag kopierat ”barcelona marathonplanen rakt av” vilket innebär 140 km fördelat på 1 tröskelpass, 1 långpass, 2 dar med dubbelpass, 1 fokuserat teknik-trailpass, simning både pool o OW o yoga
Att simma OW med min nya våtdräkt med stöd av mamma lördag kväll och även söndag bidrog till de sista stegen sköljdes jag över med en sådan våg av kraft och energi

Ett fokuserat lisaleende en vecka till Lisalöpining, Lisaliv, Lisaåterhämtning, Lisaomgivning väntar
löpning, sommarprat, korsord, bok, familj det är klart vi stöttar dig på hemmaplan med allt 
Leende så blir det LisaMarathon på VM Hon lät tvärsäker. våg av kraft och energi. stillhet i sitt liv.Så enkelt är det. Ingen oro bara lust


 
Paradisprat hittils engligt mig. William Spetz, Sarah Sjöström, Dagny Carlsson, Per Gessle, Richard Tellström, Lennart Käll Ann Helen Laestadius lyssnar dock varje dag som återhämtning men funkar också fint på distanspass eller alternativpass
Tack också till löplabbet linköping för skor:)