Va Trygg i allt du ska göra som du alltid gör och ändra inget du är uttagen för att du är grym och lita alltid på det!”Jag är trygg i mitt fokuseradelisaleende mot VM . Jag vill springa Marathon igen. Jag har gjort allt mentalt o fysiskt igen. så glad över löpningen mentalt fyiskt vilket arbete jag vill kan och genomför. i form starkast samtidigt som känligast. jag har gjort 3 marathon under 2.45 på 10 månader nu springer du ett till på vm med fokuserat leende.

Jag har läst ut 4 böcker som inspirerat mig igen.Lisalivet. Delar med mig av två veckor igen.
Böckerna
Löparflickan
sommaren med monica
Låt tistlarna brinna del 1 och 2
 Springa med Vingar
inspirerar mig och hjälper mig med återhämtningen
 Själslig balans är också viktig när kroppen vilar upp sig efter ett mathon även innan
Måndag– frukostfika med vän 3h, låna nya böcker om stärker mig mentalt o gör att jag vilar bra. fixa med lite mail, sedan alternativträning igen fokuerat leende mentalt stark simning hemma i linköping
500 bröst, 250m vattenlöpning, 250m crawl, 250m vattenlöpning, 250m crawl, 500m bröst. firas med bastu o cykeln hem i solen
 stärkt av vänskapen orden av susanne ”form” ”fåren även i småland hejjar på dig” o min tro på att jag kan.
 Människan dör när all vätska är förbrukad. inte död utan skönt mör. måndagskväll återhämtning i min säng. somnar till fotbollsdamerna som också inspirerar. vill vara ostörd. fokuserad. Hon hade hört då han visslade o pratade. Hon hade sovit i hans säng om nätterna förljer min plan, ja. att ni spelar final samma dag som jag springer marathon igen vore avkopplande och inspirerande. girlpower blågult
 Tisdag morgon 06.20 kaffe, köksoffan igen. jag har bestämt mig. jag gör det igen. känslor. Känslor var en främmande,naturvidrig o nymodig företeelse känslor var något som människor tillverkade åt sig när de var i behov av dem känslor bar föremål för möjligheten känslor kunde vara till nytta. men mer mentalt starkt och bestämt.
fokuserad trökel som skapar trygghet o fartkänsla för mig. Det var som en fågelröst.
3km @4.30 2x3km @ 3.20 3 min vila + 6km@3.45 + 3km @4.30 Tillståndet jag befinner mig i förefaller okomplicerat
Tröskelpassen stärker mig oavsett resultatet i London. helhetsarbetet med fokuseratleendemot vm lär mig, stärker mig föralltid. Det bästa med ett ensamt liv var att man verkligen lärde känna sig själv. Det är som honungen.Man ska ha mental träning massage o gymnastik!

familjen stöttar mig. får mat, sommarprat, korsord o avslutar dagen med OW igen i boren. kvällssolen.De simplaste handlingar att äta att gå på toaletten att bada sommarvärmen. sömnen är återhämtningen somnar kl 21 till boken. Du förmår inte mer att ligga stilla . Hon ville vara odelbar.  jo med sömnen formtoppar jag. viktigt.
onsdagen torsdagen handlar om loppisar, pappas mat, bad, utflykter. håller träningen igång med mamma-dotter morgon OW, pappa ror även med båten. OW- simning” det stärker mig i löpsteget och bålen”. jag upplever 15km på borensbergs östgötaled.Jag springer över det nedtrampade ogräset men fötterna middag nästan inte alls vid marken jag visste inte att jag kunde springa så fort jag riktigt flyger fram o nu vet jag andas klättra andas jag blundar. väljer ut dem med luktsinnet ringblomma liljekonvalj Berberis kamomill vitkål rödkål broccoli o den där brusiga kålsorten grönkål tjejen är en bladgrönsak som mangold plockar paprikor o tomater. morfars trädgård. vi saknar dig enormt men visualiserar att du är koltrasten. eller igelkotten. nej du var kvittrande inte taggig morfar. denna gång i london. 
 
22km äventyr på en annan östgötaled i mitt paradis -viggeby-paradis. minnesvärda träningsdagar med flyt och leende känsla. tänker inte så mycket på vm faktiskt utan mer på hur jag ler av träningen upplevelsenNu är det för sent att byta taktik att undvika problemen att spara på krafterna till sista raksträcka. vi stannar till för att plocka några vilda blommor sliter av de sega stjälkarna höga grässtrån Dallrar i hettan vi tar oss fram genom hallonsnåren fortsätter vid majsodlingen där plantorna växer sig högre än mitt huvud 
familjen stöttar står ut med mig. mamma lite förkyld. isolera mig. nej. förbruka handsprit ja.Lämna mor i fred För mig är mor en del av familjens flöde andas djupt o regelbundet är rofylld o lugn och besöka vänskap som var mitt stora Barcelonastöd mitt jobb i år ”vm löpning” men besöka kan vi bada, äta paj, prata räkna mattetal. jag är löpare precis 
fredagen får jag göra en genomkörare för vm. det jag känner av OW simning. det ser ni på bilderna. steget. men huvudsaken är att jag ler. Hår slingor bildar en gloria vilket jag gör med er. vi ska till vm. men vi genomför det först med en kraftansträngning i trollhättan. pappa visste att det fanns lopp. inte lisa. det blev verrkligen topp. Jag sprang med leende och total kontroll

 Rena rama himmelriket himmelriket kommer arrangera en löptävling över en böljande välklippt gräsmatta med band som markerar start o mål barn som hejar o några äldre också

en roadtrip först.
sedan slussprov följde plan ostörd och fokuserad innan start. bra sparring av annan stark löptjej men jag skulle fokusera på min löpkänsla. tävlingsskänsla trygghet i den igen. det gjorde jag varje meter. leende nytt banrekord och vinst. lite mer kuperat visst.tufft men. jag trivs upp o ner tekniskt. 3.40 i snitt. belöningen, ett lopp till?! fokus. 1h glad vila mer er.

kraftprov bara krav på stark fokuserad start sedan minst 6km tröskel till därefter verkligen känna efter om det fanns mer krafter. allt enligt plan första 6km . glad starkare. sprang så smart med stöd av malin och norska (2.35) kul sparring jag trivs med Tack malin! med 6 km fanns det både inspiration av etiopiskor framframför, krafter av sportdryck o att jag visste utantill alla intryck de sista 5km. kontrollerat tryck i steget hela vägen in i mål. bäst av allt high five med mamma o pappa på ulloppet en tark 4e plats 3:42/km  glad av känslan vid passage 10 km 36:40

belöningen priser och TACL kraftprovet för stöd, bemötandet och vilket trevligt evenamang och omgivningen. ett lopp jag rekommenderar!! och såklart tack pappa och mamma. vi avslutade roadtrippen med ”det här är semester” vegkorv mos och skratt på en mack . när får ni semester Ju mindre man springer eller har sprungit desto mindre förståelse brukar man ha för den som springer mycket. men vi förstår varann. landskapet var vackert sista biten på roadtrippendu låter som mamma. kör som pappa plötsligt öppnas landskapet med upplogade handlingar o himmel.trötta, godnatt.

lördagen betod av lugn morgonlöpning (4.40-5 fart). njöt av stilla boren. vilket flyt med vädret på träningslägret Känslan växer inom.mig jag springer bakom lagården utmed åkern in i skogen men jag viker av innan jag kommit fram o springer istället utmed grusvägen kyrkogården
 återhämtning och 1km simning våtdräkten äventyra på boren  Det kallas återhämtning jag känner igen känslan från löpningen under varje skönt av smärta ligger ett skikt av återhämtning o väntar uthålligheten underbara
 
söndagen lätt dubbeldistas med räkmacka o loppispaus ”visst 2 veckor kvar nu” veckan summeras en träningvecka mot vm med 110 km. 2 tröskelpass, ett längre äventyrdistanspass, många OW -simning pass, magiska morgonpass lätt distans (4.40-5.00) Jag har hela tiden för avsikt att flyga tempo jag föreställer mig att det är som att springa ner till sjön jag springer på tårna som gräver ner sig i den hårda grusbanan
måndag igen alternativmåndag. åker in till stan. varför göra det svårt för sig. känslan att torka vid morfars rosor i sol. isabellah har tackat nej fasiken. total förståelse såklart hon kommer tillbaka.

 andning har blivit målmedveten det är bara en löptävling vi vet inte vad som far i tankarna hos en idrotts kvinna som kämpar hårt

samma start som förra veckan. köksoffan lite mail, skola och planeringsjobb. innnan biblioteket för inspirerande formtoppar böcker. cykelturen till doppet.

fokuserade alternativträningen 80 min belönas med mat, ensamhet, tv, fokuserad vila i soffan, korsord. somnar gott och imorgon är det tisdag igen. följer planen och vaknar. 07. Tröskeltisdag och enligt planen 5km rekordförsök på löpband Titta aldrig bakåt den gyllene löparflickan kvinna långa ben lång ryggrad vist hon är ung ung o ambitiös både på plan mark o i terräng hon stretchar hon ligger i planka
följer planen totalt 3e! tisdagen på raken klarar jag att totalt kopiera tröskelpassen från barcelonaplanen. kl 07 på kaffe ensam på band. 15min 4.30 5km- 3.20-3.15 fokus på känslan o kontrollen YES 16.30 + 9km 4:30 m 4 min marathonfart mitt i.

 
onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag  
1928 de första olympiska spelen kvinnor tillåts tävla i friidrott. Kvinnliga maratonlöpare fick inte vara med i internationella mästerskap förrän 1982 Rosa möta sprang Aten Marathon på 2.36
Senare i livet fick man lita på uthålligheten o det
senare i lisalivet i höst börjar jag läsa biologi. fauna. jag inspireras o längtar faktiskt. men läser nu mycket korsord som stimulans  Jag fyller korsordet små rutor med passande små bokstäver
precis som sommarpraten och idrotten på Tv just nu
Loppisfynd många loppisar ocg mysig utflykt till räkmacka på slätten
bra sommarprat tycker jag verkligen va Johan Kuylenstierna, malin cederbladh,
ännu ingen korsordsvinst men formtopp mentalt- löser korsord bra tada!
Stärkande mat
av pappa såklart !Vecka springer till affären med vår beställning ungefär samma lista varje gångrödbetspaj sötpotatimos med lax, spenatDet var den söta näringens förtjänst att han ännu levde att han trots sin ynkedom ännu var så obegripligt stark och uthållighallumi, fetaost.hembakad foccaciahemgjord granola, nötsmör,tahini, nötter och saltrostade sojabönorblåbär, hallon, jordgubbar Kokta ägg valnötter o ingefärsdryckgrönt te och ingefäraTe efter maten för att lugna magenTe för alla tillfällen

Stärkande motivation och visulation
”vm blommor” , musik, måla bilder och känslor att ta med till London, visualisera

Natur och Djur
lavendeln blommar och doftar gott,avokadokärnorna är planterade
koltrasten bor på morfars tomt Fjällämlar lake åkersnok eller daggmask
igelkotten engagerar alla i familjen men blev tydligen överkörd o dog tisdagsmorgonen då jag spang tröskel. jag ska hålla formtopp igelkott vid liv

Han ville gärna räkna upp dem alla för henne sparvarna tjädern domherraema ripan snöskiran sidensvansarna

Avslutande kvitter kvitter det finns kapacitet igen. fysiskt o mentalt. jag är glad. över den träningsresa jag gör oavsett resultat. Marathon på Vm. jag vet att jag kan. men ett marathon har en startlinje och mållinje precis som allt annat i livet.  allt skapat på hemmaplan. ensam men med stöd av familj.nocout. omgivning i form av djur, natur, utflykter, sjöar, vänskaper, vatten, menatl styrka, prat, visulation, yoga och mat.håll dig frisk o va trygg. längta fokusera på ditt Lisaleende

Mitt guldgula hår . Må stigen ni springer på våra den rätta

 Jag är muskler styrka en möjlighet jag springer alltid fortast i motvind 

Några månader senare var det dags för fjortonåriga flickan att flyga från Sverige till london 
den 12e mars klarade jag VM kvalet i Barcelona på 2:37 nu några månader senare är London och VM på tur. om jag inte har otur.
skriver eventuellt en gång till hur jag lägger upp sista veckan för flyt, lisakänsla och leende på marathon igen. när jag väl är i london vill jag vara fokuserad och ostörd. Jag behöver känna mina känslor jag är tacksam om ingen stör mig 
som vm favoriten ståhl sa ” de e inte som att beställa en pizza” . ”ett marathon är inte som en räkmacka på slätta” svarar jag följer vi båda vår plan- fortsatt fokuseratLisaleendemotVM-  korsord, böcker, sommarprat, simning, fotboll, Lisalöpning, yoga, återhämtning, sömn!  
ingen sjukdom eller störning nu hejjahejjahejja…Marathon…