Sjön låg helt stilla. Ingen människa var vaken. Vi sköt ut båtenskolstarten är förskjuten. jag längar dock efter vanligt Lisaliv med studier. först 11 september. tenta 29e. njuta av sommaren efter ultravasan. startade veckan med ny musik. frida hyvönen. låten heter sjön från albumet kvinnor och barn som motivation skapade jag en sjöhistoria i veckan. häng med i låten o Lisaveckan.
måndag återhämtningssimning 1km inne. även yoga ute tinnis va stängt. blekt. men vet att simnin gör mig annat än vek.Sen rodde han ut oss. Våra röster försvann. Dimman och lukten av fiskfjäll och tjära och dagg. Vi hade med oss en termos av plast och en extra mugg utöver den som satt fast. Det var sen där vi två när vi låg och badade ute på ön som brorsan sa: ”Det är nåt med dig. Du ser faktiskt blek ut, fast det är mitt i sommaren.

Tisdag belöning för allt jobb under sommaren Ow lektion. glädje o inspiration. i Blå lagunen. historien började visualiseras o jag tänker tillbaka på alla sjöar jag simmat i inför vm o ultravasan i sommar. magiskt. sen tog vi tag i magiska saker av morfar. kokohoh känslor räkmacka Och jag sa: ”Men sluta glo på mig.” Vi for hemåt mot kvällen, brorsan och jag. Vi sprang uppför slänten till stugan där vi var. På altanen stod mamma och pratade i telefon.

onsdag 40min morgonluffs i min skog. kollade tillbaka på planen från i fjol. sprang då 40 min på morgonen o stadsfestloppet på kvällen. varför förädra tänkte jag. o gjorde samma sak vann för 4e gången i rad på 17 någonting.tack stadsfestloppet och bad pär fotografera. likadant som i fjol. det gjorde han. vi log. susanne o jag. Glad. sedan mamma pappa brirsan o jag med god mat När hon lagt på luren ropade, ropade hon. ”Kom hit ungar får ni höra vad det var. Äldstpojken Johnssons föll ihjäl sig idag. Inte ner för ett stup. Inte ner från en bro. Utan från vattentornets topp hade han slängt sig ut hade han slängt sig ut. Mamma sa: ”Varför i all fridens dar?” Och pappa kollade upp från sin tidning och sa: ”Av den där släkten blir det aldrig nåt bra!”

Torsdag sov ut. belönade mig med ävnetyr efter vinsten. behövs mentalt. så glad över ett swimrun på hemmaplan 10km på inspirerande små stigar. tystnad bara jag. sedan 1km bra med. medn känsla av ny kunksap från tisdagen. åt mat ute o njöt av känslan av vad som kanske var sista riktiga sommarvärmen. Och mamma sa: ”Hörrudu!” Och sen sa hon: ”Vi ska käka nu.” Men jag, jag sprang ner till båten igen och sköt ut den från land. Åran låg redan i min hand när mamma ropade efter mig. Inte fanns det någonstans. Inte fanns det någonstans. Inte fanns det någonstans nån tröst för mig. Mitt hjärta i brand. Mitt hjärta i brand. Mina tårar i sjön. Mina tårar i. Mina tårar i sjön. Brorsan visslade till mig från stranden. Gjorde en rörelse längs munnen med handen, alltså så där som när ett blixtlås stängs och sen sådär som som när en nyckel slängs besökte ny släkting och blev både rörd o väldigt glad.känslor.

Fredag inte en tanke på SM 5 o 10km jag har sprungit fokuserat bana i maj på 16.44 o 34:04 det fokuset har jag inte nu o igen efter VM o ultravasan. mitt fokus på morgonen var betämt 15km före frukost i min stad. SPÖREGN. men efter ultravasan kan man springa i regn. så jag simmade igen bland vattenpölar på t1, lektorshagen, rydskogen, valla, tinnerö. blöt ett bad o frukost sedan läte jag böcker hela dagen. innan det var fredagsmys i ännu en sjö Kungs norrby sjön. Pär o jag kände oss som kung o drottning. simmningen o vyn. var underbar.  likaså allt prat fram o tillbaks. 
Lördag nästan bockat av allt på motivation o inspirationslistorna men kolmården o klockrike var kvar. självklart inte helsingborg. utan ensamhet ny enegi o äventyr Lisa. kolmården bjöd på en fantastisk vy o äventyr efter att jag kört lite bil. 2 ”sjörundor” fick de bli efter jag lyckats parkera väldigt väldigt spontant i skogarna.haha. äventyr ka de va!
13km runt Ågelsjön. såg ut såhär. de va äventyr. trail. kul!ljung fåglar stenar kupering åt en frukost ute. sol natur. terapi. stucken av pissmyror. väckte nytt liv

13km mot Lillsjön. samma fantastiska vy o känsla bland ljung.TRAIL! lycklig som ett kolmårdstroll. så lycklig att toffsen flög av. samma runda tillbaka. jag hittade toffsen igen!o även kantarell o klätterrep.

törstig. för solen tittade fram. annars ville jag springa föralltid. nytt distansrekord lockar. men lockar i hår-lycka, stanna då. svängde jag förbi jill o jakob för ny välbehövlig energi.

körde bil hem. musik. men lust till mer äventyr o ny sjö. pär? ja självklart så vi äventyrade sent ut till ljungsjön ” alltså jag kan inte köra bil” ”orkar vi men äventyr ger energi ljung nu!?” men ljungsjön bjöd på ren ren magi o harmoni. ännu mer ow sim.

Söndag  yogade. det behövdes för jag var trött och stel. det blir man av äventyr. men mentalt är man motiverad avslappnad o redo för mer. svaret i naturen. så ångrar inte valet att köra bil ut till klockrike och avluta min veckohistoria Lisa springer vidare med blå lagunen, Kungs norrby, ågelsjön, lillsjön, ljungsjön -äventyr o owrik lyssnar på naturens o fridas sång weeksummar med vattenrike i klockrike o summera 100km varierad löpning och 5km ow simning . såhär såg det ut 17km äggbod, rodedendon-lund, slätten, vatten, motiverande musik. enda besvikelsen ingen blommande rohdedendon i lunden, vad i ansen-dalen?!?!?!? o att jag faktiskt inte vart dygnsur för känslan va ganska sur i steget. söndagsvilan prioriterades.

övrig motivation och inspiration i veckan har varit stadiums kampanj fill the stadium, vänskaper, messmörsglass, axelssons böcker, poddar o SM på svt play, serien kalles 6liv, yogautmaningen #yogareflekteradela med Josefinesyoga, naturen o vädret

söndag kväll igen. ny söndagsplanering o grönt te.Yoga. Thåströms nya singlar och veckans sista böcker. ny inspiration energi o vilja till Lisamil.
jag vet vad jag vill.” du kan ju springa allting” planerat livet o landat i det. stockholm på tisdag föreläsning om lisaliv o träning.så kul! löpning.livet.lisa springer vidare…linköping, stockholm, huddinge, mälarhöjden, bosön..hmm va vet ja? Jag vet också någonstans att jag haft min livs sommar. med många mil VM ULTRAVSAAN känslor och äventyr. vilken hösthistoria jag kommer skriva!