det finns ingen tid i skogen- bara årstid vi mår bra i naturen o kommer i kontakt med något annat-naturen har en egen kraft- motstånd och möjligjeter- att så ett frö

Tisdag sista joggen hemma, känslosamt lång sommar. Stockholm håller föreläsning glada känslor, kuta i huddinge 5km varför inte fart o glädje o en mycket bra tisdagströskel o dubbelpass med de bästa jag har här i naturens andrum-en stunds självvald ensamhet och tystnad varje dag- att i tystnad o ensamhet besöka naturen varje dag- naturen ställer unga krav man får vara som man är- skog o träd-livets gång är synlig i skogen – i minnen efter det gamla gror nya frön 

Onsdag vaknar i mälarhöjden. naturvackert. men lämnar det för vacker o återhämtande distans för möte o tyst natur på bosön o lidingö 12km. får ordning. landar i min lägenhet. rutiner trygghet viktigt. tar med naturen in-sensommarlycklig.Får sällskap av rådjur. Unikt i storstad trädgård men du trivs äter äpple . Jag dricker te. Går in yogar sliten. Men vet att naturens kraft återhämtar äter bananglass o popcorn godnatt. Böckerna så intressanta många rader har fastnat

     

Torsdag hämtar nummerlappen har kul. girlpower. dogpower! däremllan springa 60 min o spinna 30minuter,hitta vägen till gymmet 1,8km men sprang lite längre:D

Fredag vackra ”massagerundan” med flowflowflow 14km woho o äntligen matsrutinen 45 min massage. efter alla alla sommarmilen o äventyren.  laddar avslappnat för tjejmilen igen.de som vistades i naturen förbättrade sin förmåga att tänka klart hängs med sätta upp mål ta sig än uppgifter o slutföra dem. slutför fredagen med mälarpremiär ow- som massage även det

Lördag tjejmilen . för kvinnor världen över vaknar promenad o yoga ” sena starten” . får ut precis det jag vill av loppet o dagen. tryggt. 36 min blankt. 4e plats stark konkurrens gjorde de jag kan fysiskt o mentalt efter vm. tjejmilen ska va leende.blommor o bad o magisk kväll med Ow i solnedgången.skogsterspi – jag kan leva i storstadspulsen o ändå kliva åt sidan o samla kraft – fågelsång mot smärta – naturen är läkande – naturen ger fotfäste- naturen ger möjlighet att förbättra folkhälsan
  
Söndag avslutar veckan med ett av äventyren. åker över stan. sådär glada ben. men de vaknar o blir glada av alla spår o äventyr i ursvik. springer allt utom extremen. natur, mjuka spår. så bra jag mår. en vecka till i ben o tår. i augusti jag sprungit totalt 440km  i sommar juni-aug totalt ca 1300 km snitt 91km/vecka.denna vecka 120 varierande starka km på olika platser sammanhang o äventyr natur asfalt

Måndag ännu en vecka utan skola. ge mig plugg. å jag får gnugga annat än mil. men måndag o jag gnuggar annat än mil aktiv vila med ny styrketräning på actic KUL. o jag har ju tid för både hämta dator o låna nya böcker . faktiskt åka till en annan stad o ha det bra . inspireras av kultur o linnenatur.

Tisdag solna känns som en annan stad för att komma dit behvs det nämligen både tunnelbana o pendel men inget som marias tempopass motiverar mig så. staden solna vm maraias stad. jag hade tänkt det o bestämt det 25 km skulle jag ha. vi sprang i olika tempo över hela staden. dusch o te smakar bra innan god mat med något helt annat på stan. bokbyte såklart. återhämtad glad. då får de bli den dubbeltisdag för o bocka av bestyr jag inte kommer ha tid med i skolrutin 6km till fynd o belöning berså en bra rutin lagad cykel, yoga o godnatt!

Onsdag totalt 2,5 h träning löpningx2 a 10km, spinning 45min, yoga i min hemmaomgivning. de va fint. inspirerande i trädgården i solnedgången.några svenska terapiträdgårdar- Naturskönt-Femtio recept på naturkraft  50km i benen inom typ 50 h godnatt

Torsdag återämta med att äventyra i naturen ta vara på tiden innan nya skolrutiner. att springa i naturen eller vara i naturen borde vara dagsrutinen för alla.  Han förstod fåglarnas språk- jag behöver naturen varje dag där blir jag lugn det är som meditation- jo nyckelordet är återhämtning i naturen återgår kroppen till viloläge

i Hellasgården finns något för alla. för lisa 70 min äventyrstrail sedan kjälltorpssjön- premiär 20min 15 grader 1000meter. blir det någon ow mer? hopp i även om dy fryser. blåa läppar leende läppar i bussen mot slussen istället glädjeryser. hem lyssnar till nya tiden glöder – timo räisänen tar badet i badkaret samlas trailgrus- lisa GLAD över dagen. får upp värmen igen, äter mig mätt i magen o somnar med boken utläst på magen vi anser att det finns en koppling mellan positiva naturupplevelser och ett framtida hållbart tänkande- i en skog nära dig- 

Inspiration böcker Naturkraft, störst av allt, bodil malmsten det här är hjärtat samt roxane gay i vild tillstånd samt 3 böcker inom idottspsykologi
 
mitt tillsåtnd framöver imorgon delta i en podcast, kusin-luncha på stan, träna någonstans jag inte bestämt vart, hela hösten fira va stärkt av VM o sommaren !  lördag-söndag ladda för skolrutiner o köpenhamnäventyr