måndag06.30 spnning. 45 min styrka 20 min. pigg då jag sovit 21.30-06.10 allt förberett. duschen skolkläder tunnelbana 30 min byte liljeholmen rutin. men kliver inte av stadion utan 4 minuter till. universitetet. ensamt? va?bara fel sida alla andra hade planerat rätt sida av vagnen. de gör ja imorgon.

09.00 upprop. fina lokaler. inspiation. mycket information. men jag är förberedd. kaffe. skogsmulle termosen till o med matchar jag är rätt. intryck. avkoppling på lunchen promenaden bland bald blommor o grönska lugnande. planerande. strukturerande. det här blir riktigt utmanande. men kul nördigt. naturen.alla djuren. jag kommer kunna allt. haha. faunistiken 40h i veckan. tentan snart. stressa. nej såklart må bra. lära mig. ha kul.  jag älskar djur o natur o ja rutiner.
ow simningen önskar den fanns fram till vinter men den finns tack vare planering i Brunnsviken Ow sjö 14. rensar alla intryck i vågor o sol. våtdräkten får åka tunnelbana HAHA

pappa har handlat massor med mat TACK nu kommer jag klara mig. grönsaker. eko. nötsmör. ost. mineralvatten. men vi äter inte det utan vi åker buss o tunnelbana till middagen. tack för tipset . sparrisen. somnar glad.sover bra. sömn håller mig vid liv- rutin- viktigt i lisaliv.
vaknar därför utvilad o springer ut innan 07. dubbeltisdag. bra start kombinerat pass ute 5km 10km stegrande löpband. 17km/h som bäst. frukost kl 09. tunnelbana 09.20 rutiner. hinner i tid till inledande föreläsningen INSEKTER SHIT tänker man 2 h senare. det gick i 17km/h. o17000 nya ord på svenska o latin. me bara i hur jag ser ut gröna kläder. vilar på lunchen slappnar av i solen bland träden pratar med adina. ler.

in igen första labben. shit alla arter i hela riket ska vi kunna. lugnt alla intryck o kunskaper vi endå fått på så få timmar. det sätter sig. gör de inte de är de glädje. kunskap. för livet.så kallad ”nyckling” inget att ta för givet. vingar, kropp,  vilken sida o vilken art?
godbye. möte hem. o ja en godkväll. kvällsjoggen. rutiner. 6,5km yoga. tacosen. öppnar nya jordnötsmörburken o somnar till idol.

ser redan fram emot träningen arterna o onsdagen. spiningen 06.30 snabbt över för det var en underbar instruktör . totalt blir det 90 minuter för jag springer dit, på bandet o hem. ”wow va du e snabb”- tack! frukosten. föreläsningen nu här går de snabbt igen! lunchpaus. ensam. andas o sen in till labb. spännande. börjar kunna lite latinska namn. ser ett samband med dem o löpningen.Veckan lång, veckan lång, veckan lång Ingen plan Veckan lång, veckan lång, veckan lång. 
 

Börjar lyssna på musiken.  Blir stark av texterna. aterna-låtarna-mattetalen tar vi med oss till köpenham Tvillingen -Rygg mot rygg – Alla ögon på mig – Meningen med livet – På egna vingar

tordagen o fredagen var känslan och träningen liknande. kort fartpass torsdag morgon, sedan jogg till massage på eftermiddagen. ”jag är glad mats, de känns bra åker till köpenhamn o är glad” så glad att jag har mats o bra massage. packade o godnatt. Packar mina kläder, flyttar till en vän Jag behöver tänka, du behöver längtapå fredagen steg jag upp tidigt för att få tiden till 15km njutning o visualisering. tidigt fredagsmys innan föreläsning o artletande i naturen.

 
Låter bilderna och orden från träningsdagboken beskriva resten av veckan.”PB på alla distanser i år!!! Köpenhamn såklart även nytt östgötarekord.Haft en leende känsla hela veckan struktur trygghet gädje o en rytm.
rytmen löpare 06-09 student 9-16 16-22 löpare har fungerat o såklart att bara få vara lisa med sina bästa vänner ingen press avslappning och god mat . Trygg i allt med köpenhamn glad o bra fokus löpare vänskap o student med adina vilken jävla helg! För jag är den du vill och jag gör som jag skaMen det finns fler av mig, säg mig, vem vill du ha?
Låt mig presentera dig tvillingen i migDu tror att du vet, men nej (hey) Hej adina vi har packat en blå o en svart väska båda två?? glädje på perssongen o en lång tågresa pga försening.
men upplägg som ledde till succe. morgonjogg 15km o 6km adina på lördagen plugg, expo o middag samt långpromenad i staden på kvällen. Inte tränat fokuserad halvmarafart.fast de har funnit en plan att de skulle gå lika snabbt som tjejmilen x2 o de gjorde de.Loppdagen som ledde till resultatet 20 plats 1.16.15 adina 1.40 o vi har aldrig sprungit så snabbt o glada.
Hade en plan va med mina vänner till start o sen värma upp som förra året sen springa 10km hårt o seriöst mot personbästa därefter bara lyssna på både fysiska o psykiska signaler till målet.

Startade dagen med att va mätt o utvilad. sovit tryggt o pratat glatt. Rygg mot ryggSkulle aldrig sova, aldrig sovaRygg mot ryggEn promemad skönt väder positiva tankar o miljöer. En lång god frukost stor med rågbröd som alltid fungerar. Prat o lite plugg för tankarnas skull. Adina o ja balanserade varann. Vid 10.15 kom Anna sen gick vi 1km till parken. Perfekt väder sol m lite mol 15 grader PB väder. Stämning o uppvärmning enligt plan (jogg i 4.30) infikerar PB musik AVSLAPPNAD glad.Så flyg, min älskling, flyg iväg
Loppet allt flöt från start mindes banan. Fick höra vid 4km ser stark o lätt ut av svensk elit som bröt. Exakt så va det. Tänkte då gör allt rätt för du kan. Så tog vatten för o svalka lite o dricka. Sökte lite ryggar o tog mitt utrymme jag behöver. Fick ingen hjälp men jag vill inte ha det. Alla pb lopp har ja gjort själv.Det är ensamt hemma fast än alla kan mitt namnSom i en film som alla tittar på10km 35.45 snabbare än plan med bättre känsla.Vägen dit var värd den tid det to Tryggt glad positivt nästa mål 15km vid 12km kom dippen o charlotte kom ifatt mig.All denna kärlek, alla hårda slag Jag försöker hålla mig kvar Men så bra psykisk balans så tänkte direkt snart kommer kicken från första enervittabletten vid 10km o ”ditt lopp ditt pb” bry dig inte om charlotte utan bli bara starkare av varann!den svenska drömmen Vi sprang så starkt. Publikens stöd stämningen positiva tankar som de känns som barcelona marsthon eller valencia. Stark lätt . Adina jagae bakom. Jag älskar löpning. Anna står där någonstans. Köpenhamn. Vyer dofter o flyt. Bry dig knte om klockan fram till 15km bara njöt.Tankar påverkar kroppen o jag sprang fram till pb på 15km under 58 o drömde om 1.15Ljuset på, för alla ögon ser på migLjuset på, för alla ögon ser på mig
Njöt av starka glada känslan sådär perfekt avslappnad men endå ansträngd På upploppet va rytmen anna -adina anna-adina! PB PB PB !Finns så mycket mera inom mig.Det finns saker du inte visste fanns 

Sushi på tåget fira hela hösten. Stark i mål. Avslappnad lättnad vara överhettad i mina fötter.Låtsas inte bry mig, men du vet det kännsJa, du vet det känns, hur det bränns

 

Kan bara säga att jag lyssnat hela veckan mått bra o varit glad o fått ett pb å det o 3a i sverige statistik 2017! Woho. Efter lopppet var de obehagligt. Åsknedslag o skyfsll regn o hagel. Livrädd för att adina skulle träffas. Så fort hon kom i mål med hjälp av telefon hemifrån tog jag henne o sprang hem till trygghet
Stockholm känns så ensamt, jag vill inte åka hem Tack anna och köpenhamn halvmarathon.
5 km 17:47 3:34 min/km
10 km 35:49 3:35 min/km
15 km 54:04 3:37 min/km
20 km 1:12:22 3:38 min/km