Livets årstider i världshav o skogsdungar. efter en lång vinter kommer våren åter och småfåglar litar på att de genom frostnätter och bakslag får den föda de behövermöter dig för frukostföda. det behövs efter 52km distansrekord o invänta ångest-tentaresultat. vi sitter i fönstret pratar om hösten. hur fin den är. precis som frukosten som serveras. ditt fjälläventyr o senaste tid. fina böckerna vi läst och nu byter. du ger mig igelkottens elegans. matens elegans smakar . höstens första kalla kårar men du ger mig elefantörat som ska växa till våren. rörd till nätan tåren till synes livlösa växter kommer till tro i takt med vårsolens första strålar
vi pratar ännu mer om naturen. äventyren. det naturliga som behövs för att må bra. äter veganskt.pratar.reflekterar. stimuleras för mig kan en tillitsfull o själslig resa inte vara avskuren från naturen. vi kommer från naturen o ska till naturen återvända. i naturen får vi hjälp med att bli små och här väcks förundran över att få vara en del av något magnifikt

du är å magnifik christin. men av naturen går turen för dig till studierna. o för mig till allt annat än löpning eller studier. återhämtar med kulturen o kvinnorna.om vi lever med naturen o årsskiftningarna får också livet en tydlig rytm och dynamik
för återhämtningen och rytmen. jag tror livets årstider djupnar när man stannar upp innan ett nytt kapitel inleds . stannar upp vid skeppet. stannar hos utställningen om kvinnorna. åker buss och spårvagn.bli hjärtats sjöförare o sanningens hjältinnorser min chans att hinna lite mer kultur o skobyte.inspiration och ro. går i gräset med höstkappan. får en oväntat kram av en vän sen långt tillbaks.

att gå igenom portar är att växa att åldras är att blommagår in genom skolporten strax innan ett. sätter mig på toaletten instängd. redo för omtenta-katastrof beskedet. men vad står det?!Hej Lisa! Du klarade både utantill och nycklingsdelen av tentan! Bra jobbat! det var bra jobbat. jag jämför inte med andra. må bra inte resultat. men ca 5/35 klarade både del 1 o 2. Lisa var en av dem. alla övergångar och minnesvärda stunder bär anlag för mer visdom . det krävs envishet och tålamod för att kunna leva kreativt o produktivt. förberdeelse reflektion och insikt  utvärdering och bearbetning

jag kommer inte klaga men det var hårda krav. känner att mitt liv o framtid kan bli ett student-löpning liv jag är fri drottning frihet är inte att göra vad vi vill det är snarare att tålmodigt bygga på det slott om just vi är menade att byggatålmodigt. o lyssna på min tilit.som löpare som student, biolog. enkelheten lov. tillit är synonymt med frihet och i frihet i sin tur med enkelhet
tar lite lov på föreläsningen om vetenskaplighet. känner att det har jag skaplig koll på. till fredag är det lång tid. återigen är det då tentatid.åker hem fin måndag. simmar inte men yogar till regnet länge. firar föralltid. min tenta. som jag kämpat 5hp o 52km den kreativa tilliten för mig går enkelhet hand i hand med kreativitetMåndag Livet Km 0 yoga 40min

 
Tisdag Livet Km. simning ca 2kr bröst -crawl yoga 30min ur tomhet väcks luten att skapa något nytt jag behöver känna mig fri, skapande och i rörelse för att simma i rätt vatten. orden frihet kreativitet och rörelse eller enkelhet och utveckling dagen består av skola en god lunch med vm maria och sedan simning och skola igen att vara kreativ är att ha tillit till sin egen förmåga känslan att vara kreativ slår alla tänkbara reultat. kreativitet handlar inte om att göra bättre , ibland får kreativitet vara de enklaste
en fågel sjunger inte för den har ett svar den sjunger för att den har en sångskypear med dig natten lång
onsdagen består av föreläsningen o jag sitter ombytt. f¨r faktiskt respekt för lite kvinnosvett.  vägen vidare med längd bredd o höjd fri med vingarna utspända hjärtat öppet så står adina vid gröna villan . 30min löpning-så hon blir tentasmart. hon klarar det! ingen förväntan på pigga ben. men hösten är fantastisk. tillsammans 6km sedan ensam. en spontan fantastisk hlavmara. i min sklmiljö bland vatten o trädgårdar. tunnelbana hemLjudlöshet du vinner styrka pulserar tusen kulörer stupar i svart låda. stupar i sängen studerar o ser bonde om kvällen Onsdag Livet Km 21km (6 km adina) yoga 40min

torsdag hemmayoga dagbräckning molnen vinden du andas bultar öppnas nu.färdas i ett hav av brus  äntligen en hemmadag utan tunnelbana. träna o plugga tenta vara hemma fågelsång nu är det du som dansar när vi går med fri rygg framtiden så stor när vi värmer dig inte så varmt  ute så delar upp 100min passet med 30min svettig tröskelspinning mitt i. kul. hösluften o gräshoppan på toppen ger mig energi alla 100min. kul.o bra energi till fokus igen. vetenskap kul o klurigt. soluppgång en trollslända landar ser hela mig ett universum av ljus cirkulerar kring mig Torsdag Livet Km 14 kombopass 100min 30löp30spin40löp +yoga 30min

inga fjärilar längre men fredag igen blåvingar landade rödklöver öppnade ängar sånger slog rot i mig 10km morgonjogg ger mig ro.vatten o krispig trädgård.  tar med mig all packning o vandrar mot tentasalen glänta ett litet liv handflata runt hjässa regndroppe på näthinna ett litet liv grodyngel i kärr blond lugg i ögon start o landning där emellan vandring känslan att jag kanske kan vandra vidare med ännu en godkänd tenta. men vem vem. vad är svaret på vetenskaplighet egentligen?  får se om jag eventuellt får göra om den. men fokuserar inte på det utan perrongen. hem äntligen första gången på länge.flyttfågel i en väska med fjädrar reser livet som är mitt.bok termos o svettiga mängdskor.hemmahelg. får stödet o bemötandet av pär. blir rörd över tavlorna o välkomnandet av föräldrarna.ett elefantöra o arter även hemma<3  tentatung o trött till fjäderlätt Fredag Livet Km 10f.f yoga 35min

tidiga morgonen hemma blåa vm soffan. yoga stor frukost. längat förväntan en heldag med nocoutfamiljen.morgonluft på en suck mellan ja o nej står ja o väntar på tillåtese livet morgonskyndar förbi
 
behöver inte skynda mig lånar mammas bil. föreläsning  o där sitter alla ni tidigt o vill lyssna. på min föreläsning om vm o livet på vägen dit. hela naturen sitter o väntar i skogsbrynet. hjärtat glatt. dagg en koltrast plåstrar om mitt hjärta misstänker att benen kanske kan ha lite smärta men med er o tinnerö är man glad o flygande. fräknar svalor flyger högt tiden knyter en rosett kring oss
det nocout har är fantastiskt ca 70 personer i 6 fartgrupper. 6-20km . vilken uppstart genemsnakp o vacker höstdag. varje lördag o söndag har nocout långpass. för alla. wow. www.nocout.se

tentastress o avkopplig sätter sig lite i magen. men det löser sig alltid o jag springer 2h 25km. åker hem. vilar o läser.allt annat än elegant.  ser fram emot en kväll med glans.stora frö när natten är som mörkast marscherar stjärnor fram . kvällen har stjärnglans . en annan vm stjärna inspirerar tyska inte tysta trevligt glada. alla är stjärnor i nocout precis som man är. tack alla stjärnor som var med under lördagen.Lördag Livet Km 25,25km 2h5min + yoga 15min
tanken om 28km söndag fanns. vaknar.vin var gott. men jag lider inte pin. utan får fin fin fin känsla i natur. kallt krispigt hösten. helgerna ska vara fria. 22km till frukost fina linköpingsrundan lektorshagen 5, 2,5an rydskogen gamla linköping valla nya vallastaden tinnerö. väcker vmträningsminnen till liv. morfarterapi. kropp o tankar fri.


frukost nästan på eftermiddagen o vilar i pyjamas hela dagen. läser ut boken. läser dn kultur. politik. nyheter. Har igelkottens elegans utåt är hon full av taggar men inombords lika enkelt raffinerad som igelkotten djuret är obevekligt enstörigt o otroligt elegant har energi lust o driv för minst 6km i skogen. slutar med 8km trailflyt o yoga. min favoritbana i vallaskoga. 55km hemmahelg. stärker mig alltid. somnar i soffan med trattispasta o tända ljus.Söndag 22km f.f + 8km trail+ 20min yoga

Total Lisavecka 103km +simning,spinning yoga
inspiration från Litteraturen- dikter 3 böcker av Sofia Sivertsdotter samt boken igelkottens elegans

”Litteraturen har en nyttofunktion som alla konstform har den till uppgift att underlätta livet o göra det mer uthärdligt för oss att fullfölja våra viktigaste åtaganden”
Tack nocout.se för att ni alltid gör mig stark. o välkomnandet i mitt barndomshem. de betyder allt för mig o är tillräckligt stärkande för leendet. därav nej till ett stort proffserbjudande.
Åker tåget tillbaka inspirerad till en formtopp igelkott terrängsmtopp o höst? om någon är intresserad av höstföreläsning får man gärna säja hojthojt:)