Lisavecka i stockholm, skola kursen vetenskaplighet och evoltionärt tänkande löpning på känsla ev inför höstform 28-29oktober
I veckan har jag haft en GLAD vardag tränat både hårt, leende i olika omgivning. psykiskt. fysiskt. med mycket visulation och höstlöv.
fått frågan om min motivation. hur gör o orkar du. jo, det känns nu. därför är det fritt o positivt. lisa. vad i livet ger löpningen känsla just nu. årstid? vänskap? minnen?
Lisakänslor glada av höstlöv, blandning av lisa, socialt, skola, frihet, löpning, yoga.
Lisalöpning måndag 30min jogg, tisdag dubbeltisdag 8km morgonjogg tidigt med sällskap av rådjur med farttvekan på dagen (tror ja tappar fart bara för jag inte kört fart sen köpenhamn ) knäppis blev stark och kände att jag kan. psyikiskt fysiskt löpband stärkt av #alprowwf som skickat mig ett fint mail om deras miljöarbete o uppmaning om att min skogslöpning inspirerar. löpbandet inspirerar inte men starkt fartpass 3x2km 3x1km (1min vila)16/17km/h totalt 16km

torsdag betämde jag mig för tempopass men utan VMmaria. tid fanns pga inställd lektion. motivation? nja men styrka i att jag kan och vill. tog till band och musik samt onsdagens energi av bio. tempopassen tar energi men ger driv o utveckling för långdistanslöpare.
21 km- ”med 50min sub 4 fart fast man liksom ler o fortätter” tempoblock på 3km. går o variera jag körde i torsdags 3km ute sen bandet 3+3+3+3 stegrande 4.30/4:20:4:00/3:40 utan paus totalt 14km på 60min sen nv o hem igen- ca 100 min 21km både fart o längt mitt i veckan.
fredagen orkade jag inte upp i smattrande regn kl 06.30 men mitt veckoflyt fortsatte så brunnsviken var oerhört finkl 12.30 för 10km tung återhämtning lätt löpning .fylldes med lugn o fick fira med lyxbalkong. träning, stadium o kari traa. andades ut intryck o tankar med yoga o idol. kände mig wellnoxstrong.


kropp o huvud igång i veckan. sitta hemma hela lördagen lång. nej. höslöven o ett fritt äventyr lockar. fritt. ångrar ingenting med min lisalördag förutom valet av kläder. sommarväder? kände glädje glädje liljeholmen- ”valenciakajen” ”stinakajen” årstaviken pappas nackareservat band ullis höstlöv. hanterade o sorterade veckans intryck. fick ryck i benen av musik o lisasång. det var väldigt längre sedan jag sprang långt med musik. ”vinden i mitt hår” ” du måste finnas” ”rött o svart dunkar hjärtat” lallaal- kul. 21,21 km 1:42:42.  mycket minnen o visulation. firade med ”lyxiga ica” hemgjord räkmacka o städa lägenhet i efterlängtad ensamhet. ”gå o lägg dig knäppis” precis va jag gjorde o såg en helt avkopplande serie 12&12 avsnitt:D  ”east lost high”- hösthigh.


Söndagen tävling. fritt o spritt o minnen . glad över min lördag kväll totalt i örörd i högläge. Haninge trail. vaknade hösthigh. banrekordet sedan 2016 mitt på 1:09:58.
”Den längsta banan är ingen mindre än den kultförklarade skid-SM-banan från 1990! Den innehåller alla typer av underlag, utom asfalt. En riktig grymming!”
planen var samma som i fjol glädje frihet kravlöst bland höstlöv. välkomnades med sol o höstglow. wow. här vill ja va? eller? jo det vill jag. lisa fri. med morfars fleeceväst, adinas pepp. en toalett utan papper+ välfylld orolig mage. leriga skor, ett chip på benet som matchade vinnarpåsen. livets lyx. jo faktiskt. omgivningen o doften av avslappning o natur är lyx.
känslan när jag åkte dit. total tyst, frusen. för sliten o avlappnad?  inte ens musik, men den hade jag ju till min långa frukost där jag kände mig glad, lite nervös o utsöv, eller vara formtoppad fysiskt o psykiskt vad ja vill? värmde upp. o kände direkt inga tvivel.  pepp med pannband o slaves, fin kombo? äh nestämde mig.  kaffe.
så jag gjorde exakt om i 2016. då leendet var på topp. nu var det dock väldigt blött. lerigt. lövigt. steningt. backigt. tänkte lite negativt. men nej. allt i mig känns positivt jut nu, njut. vada blött o lerigt?
med sällskap faktiskt. 5 män framför. hängde på dem. klockan på armen fick inte hänga med. då hade brutna fotleder tagit sin chans. så lisa bara sprang. totalt avslappnad. utan krav. kände hur stark jag var. varje steg. tänkte njut lite av sörmlandsled o natur. pressa inte allt njut av känsla.
pressade endast på gräsmattan. endast för ”man ska springa platt o gräsmatta snabbt” för o ha chans på SM. sprang där i 3.40 fart. haha tänkte ja. övade även lite på slutet i  raketfart.  njöt mer där de va lera, vatten o hala spänger som ultravasan mini. fint lerigt sällskap av 2 män. ni hjälpte girlpowern före 17km hade varit långt helt själv i år igen. jag ger mig själv ett eget trail/terräng Sm guld. i haninge. hurra. tänkte tänk om 4km o 8km kunde gå samma dag i huddinge. för idag ville jag fantiskt springa 1 varv i haninge till. så stark var jag. glad.
i de förhållandena. just de tiden, resultat??? kollade i mål. känslan hade ju varit bra 1:10:00. 10 s från banrekord. ugen o vinna hela loppet, det va känslan i kroppen (1:06)

utöver loppet 3km uppvärmning, 3km nerjogg. ordentlig sömn o morgonyoga.
tar med mig glädje o känslan. samt värmande ord som ” fantastisk prestation” ”hur kan hon slå banrekord” ”jag gör milen på 31, du krossar mig”  ”lisa skulle nog gärna jogga ner 10km”
men…viktigat en fantastik känsla som inte ger några terräng Sm krav.  står jag på startlinjen där ska jag vara glad o vet att jag inte kan tälla krav på lisa samt bana mm.

Tack ska ni ha Haninge trail. för välkomnande o stämning. o en trail/terrängbana av flowglow natur, upplevelse, utmaning, ni såg mitt leende! o bästa presenten en rosa ryggsäck för Lisaäventyr
http://idrottonline.se/ForeningenIKJHaninge-Friidrott
sedan raka vägen till massage. Tack Mats. du är bäst. smärtan under fötterna var värre än loppet. ”vi är bäst” resten av söndagen var jag glad o mör.  firade med en räckmackedag till. yogade blickade framåt.

Lisaträning i övrigt blev yoga varje dag skönt med rutin. stärkande. för allt. onsdagen bestod av alternativträning. spinning 06.30 intruktörens inställning o leende betyder allt när man kommer dit 06.20 . o morgonljuset gav energi o känsla tillbaka. skola. för att sedan simma 1 km 10 längder bröst. 10+15 crawl. 5 bröst. torka i bastun. återhämta. men fullt ös, vilket var skönt. vänskap o inspirerande bio. stina en fin tös. av winnerbäck bion vi rös.Lisastuider har känts under kontroll. jag trivs o faktiskt längtar dit. det är tyst ljust o inspirerande. stimulerande. vilket gör att jag får återhämtning. problemet är tunnelbanan där jag inte trivs. den suger energi. men jag har strategier. böcker musik. avslappning. o hoppas min struktur gör att jag flyter med i studierna. utvecklas o stimuleras. student-löpare. o nu har jag ett eget lisalöpskåp i skolan. tjoho.

Lisaomgivning stockholm, skolan, hemma, små löpäventyr i naturen o höstlöven

Lisaleende av marathonpodden, det kändes bra.  fått mer mer perspektiv på sommaren o strukturen med återhämtningen. mina prestationer o pb:n. saknar min storebror. ”förstår om du fick ont i magen,stort ju” hah har du ”googlat”
fick höra dig att du saknade mig. höstlöv=höstblåsmaskin mitt gamla jobb.  o blev lika rörd som här. tårar https://www.expressen.se/tv/sport/friidrott/highlights/har-grater-svenska-vm-hoppet-pa-upploppet/
poddar Lisa lyssnar på?blandat. varierat beroende på behov av inspiration. exempel sommarprat! pace on earth, maratonpodden, SR dokumentär eller musik, pretera mera, nya yoga 360 , framgångspodden (hejja Linnea cleasson) green kallin, om de kan kan du ,  (enskilda personer jag insireras av)
Dessa poddar är Lisa motivation o tack.
http://maratonpodden.se/96-lisa-ring/ 
https://podtail.com/podcast/mot-loparen/67-lisa-ring/
https://podtail.com/podcast/om-de-kan-kan-du/32-lisa-ring-maraton/


265km för rosa bandet hitills. lisapower.girlpower. söndagspower morgon o kväll https://www.svtplay.se/video/15581229/first-aid-kit-tolkar-cohen-pa-dramaten/first-aid-kit-tolkar-cohen-pa-dramaten-avsnitt-1?start=auto
veckans sammanfattning lisaliv 110km ihop med livets utveckling period. godnatt.tentavecka igen. tar tvätten imorgon. så nöjd glad stark att jag hittar höstflow trots 2017 totalLisaglow sveriges snabbaste- eller lerigaset? marathonlöperka 17 är ju jag trot helt klart att tenta o tvätt är de Lisarätta nästa vecka!