Nu biter frosten igen Och parkerna brinner som eld Och himlen över Västerbron är gaslågeblå nu ikväll Jag ser ut över stan Du är där nånstans Ensam eller kanske i en annan kvinnas famn
måndag vilodag/yoga50min kan vara faktastiska. i två kvinnors famnar. adinavink vid brunnsvik.ben i vila. ny vecka igen. tenta. träning liv igen.studietid sen firartid. med christn. Ett hår som kastar till I vimlet utanför en affär Jag har sett det några gånger nu Men du är inte där En doft går genom rummen En röst i en biosalong Ett brev som aldrig kommer En radio, en sång långpromenad. kungliga biblioteket. prat. kultur o lyxfik. spontant äventyr. kärkeks o kvinnoprat. vyn vid slussen.hihi. yogatips .behövlig inspiration skön vinyasa flow avlsutar dagen. somnar med glow i kropp o sinne.  Som om min själ har gått ifrån mej För att vara hos dej

Tisdag dubbeltisdag 10km mjff + 16km kväll m 4x4in på band stegrande i start 17km/h stopp18km/h känner flowflöde på morgonen. musikflow höstglow men mörkerglow. förklaras. ”Nu har även Sverige drabbats av oförklarliga färger på himlen som har varit ovanligt mörk under tisdagsmorgonen jämfört med normalt. Enligt SMHI beror mörkret på att molnen så kompakta att solen inte kan tränga igenom.att det är stoff från bränderna i Spanien och Portugal som gör himlen mörkare”  så dyker du upp i flödet. gammelgubbe! blir berord. låten i spotifyflödet. rörd . musikflöde på repeat på tunnelbanan. fokus o dagen forsätter med förelänsingsflow . hela flödet från ursprungsarten till vår art homo sapiens.Nu lyfter man båtarna ur kanalen Snart fryser fjärden här till is Snart sjunker dom här tornen Och taken ner i ett råkallt dis Folk därute bryter upp och flyttar in.

studierna flowglow. samt för allt fint i flödet om mitt haninge trail samt deltagande i marathonpodden. http://rawness.se/lopning/lisa-ring-overlagen-nar-haninge-trail-avgjordes/ även fast jag inte har tid för sociala flödet i tentatid. men glädjs o stärks av det TACK. sitter ute en stund i höstsolglow suger in studierna. flyttar mig hemåt igen.

lyssnar på gubbe winnerbäck på tunnelbanetiden hem. en gubbe till från tidigare tid skriver plötsligt. känslor igen .vad kärlek är. höstlöven stärker o glöder.Den här kärleken hänger kvar Som en hemlös hänger kvar i en bar Stolarna på bordet, alla har gått Han sitter kvar där han sitter Som om han inget förstått. sitter vid köksbordet. läser orden. o JA- GODKÄNT i mailflödet. hade förstått vetenskaplighet. hurrra! påverkar framtiden. 1,5hp.
fösköker fokusera 1,5 h på alla mina vetenskapsgubbar . har jag glow kvar för trökelflow? Från småstäder, skogar Från tristessens vinande vind Vi tar oss fram så gott vi kan Mellan dröm och verklighet Vi blir vad vi väljer Vi blir vår ensamhet Som om min själ har gått ifrån mej För att vara hos dej Så saknar jag dej
glowigt kaffe o nytvättade kläder. varmt höstväder. trökelflow saknades inte på bandet. totalt 16km 6km ute 4km i 13km/h bandet samt intervallerna 4x4min m 1 min vila ökande 17-18km/hgymgubbe stärker mig intervall 1 ”wow det tempot” ensam på bandet. stannar. kropp o andning lätt. mer känslor intryck o lite väl mätt. en senlunch nätan spyr. yr. men har ju flygit .tar bestämda kliv o varvar ner. följt min tänkta plan som ett flygplan. 2 gubbfyrer brevid inte flygplan en har helt klart ätit kebab m extra lök. ler åt mina tankar som flyger.  kliver av , flyger hem sjunger på gatan. bryr mig inte om någon gubbe hör. intervallhög. tentafirande hurra. tar ett bad. sjunger saknar dig o bränner popcornen. tröskel tenta fest.o somnar till alla mina gubbar. tentafredagsfest väntar igen.skräll.

onsdag drömt om gammelgubben ingen skräll. men vaknar 05.42 Buffongubbens teorier. Har tiden springer till spinningen 3km 15minuter kollar snabbt mobilen läser orden i mitt instagramflöde från andra sidan jorden ”du är en inspirationskälla av rang” välkomnandet av spinningkvinnan av rang svetten rinner 45 minuter. pang vilken kraft springer hem exakt 3km på 15 min igen . Byter om finklädd till skolan. tunnelbanan. låten igen. passerar östermalms torg.snart ses vi tänker jag. När jag känner doften av äpplena På Södermalmstorg När jag tyngs ner av en börda Pressas av en sorg Som viskar i mitt öra Föreläsning o frukost. tunnelbanan till plugg i solen en annan del av stan.

svalkar ansikte o hjärna med glädje. adina. alltså du o jag adina- ”tenta G igen, hälsa mamma sen”känslan simningen ger ensam 1km bröst o crawl. bastu. vilken känsla. tunnelbanan igen. möter dig kl 16 på östermalmstorg.  O som ja längtat. känslan av längtan.  Te salongen av högsta rang med MAMMA. kvinnan i mitt liv. som utvecklat mitt liv. äntligen vår första mamma dotter dit denna hösttid. firar,njuter, tänker känner afternoon tea.  https://www.svenskttenn.se/sv/tesalong/   
återhämtning o energi. ett Lisaminitri mitt i tentaveckan. oktoberveckan.återhämtning o glädje med mamma. tentatid o är det formtopppåGmedte?
”Lisa dina guldlockar” ”mamma du glöder som starkaste höslövet i formtopparVMKISAkoftan” 

promenerar i skumningen bland löven. pratar reflekterar. Vid ett middagsbord bland folk I en tunnelbanevagn Då saknar jag dej Som vintern saknar våren Som den kloke saknar dåren. Som en salva över såren Som herden saknar fåren Saknar jag dej
mjuk som morfars fotsalva lämnar jag dig.i mormors skor tar jag mig hem. med lyckotårar på tunnelbanan. 
Hittar alltid glädje i löpningen. studierna topp med tekopp. Skrivit igen.somnar till gubb o kvinnobönderna på tv.tidigt onsdagskväll. saknar ingenting. fortästter veckan med löpningen, gubbarna o kvinnorna. halvvägs med yoga, 32km löpning, 45min spinning, 1km simning i lisa för lisa o för rosabandetkvinnorna

 När jag inte hittar nånting. Som jag finner glädje i. Då saknar jag dej.saknar inte dig du är med mig. starkare.
Tenta fredag. stockholmshelg.sen 7 dagar höstlov (egen studietid mån-fre)med storebror o äventyr norröver . hålla glädje o känsla till de där glowiga höstlöven. ser ner på mitt köksbord o mina gubbar imorgon. tänker saknar ju de där tredje i terräng om de skulle ge mig mer glädje. men jag saknar ingenting. kanske fler kvällar med te o mamma. bara känner att det finns glädje bland höstlöven.
 inspiration ”Jag saknar dig – musik Frida Andersson