Torsdag löpning tempopass med maria här kommer natten kall o underbar känslan är efterlängtad underbara sällskapet marias runda. höstlöven o bara springalåt tusen strjärnor blomma för oss tänker känner vi .runt djurgårdsbrunn o på stadion. du gör mig så bra o glad. pratar för mycket. blablaflowhöstlöv. 23km med marias tempoblock ca5/4:40/4:00 jag flyger ”det här va bra” du vill spy men flyger i november. de vet jag. på stadion visualiserade jag o var glad. den här rundan bjuder jag den här rundan bjuder jag Livet tentastudier utan flyt o inspiration . avslappnad och laddat igen. trygg känsla någonstans tenta evolution huvudet fick nog sov.

Fredag morgonmil fft. förefrukosttenta. första frosten. kort yoga fokus kreativ. ombyte på 1min tentafin. fin känsla.det är inte bara på dem gamla tavlorna det äör ite bara där inte bara där som mästarna målat himlen som mästarna målat himlen som mästarna målat himlen inte bara där

svart sammet kommer håll i håll i håll i om jag skulle somna väck mig jag vill inte missa någonting av det här det är inte Väldigt vaken. glad på tunnelbana. helt ok känsla på tenta. firande med adina vid vik. ”krage så fint statement” haha ” som en tavla här båda måste ha krage” ”vi e bäst de e mitt statement” bussen. skrattet. stödet .bara på de gamla tavlorna som mästarna målat himlen som mästarna målat himlen som mästarna målat himlen inte bara där fredag igen? orden till mig själv

nya böcker. mat. flyt i bassängen. orden till mig själv väljjer därför hemmakvällen. ”Flow plugg o träning är livet”höstlov”!! känner ärligt utvcekling stabilitet dessa veckor slår man crawlrekord i bassäng en fredag efm efter tenta är man nog rätt 60 längder 10 bröst sen blev de visst flyt 42 längder crawl 8 längder nv. åhhh…här kommer natten här kommer natten här kommer natten kall o underbar
lördag. morgonen är kall lugn o alladeles underbar vid mitt frukostbord. yoga. bok. lugn. trött. kall. tom. som slutar med dessa ord i träningsdagbok. fotskrubb o grodd.

vilken HÖST! imorse va ja trött. men inspirerad av naturkraft-bok. vädret . fritt o äventyr piggar alltid upp. varit inne på o ta etapp 4 sen senaste äventyret. (52km etapp 5-6)kollade i min sörmlandsledsbok googlade o hittade äventyret för dagen. handen- nyfors. frukost. satt o frös. behövde åka delvis buss till handen pga ombyggnation. sur men de va väl bara lust av natur som lockande 11-12 åkte ja buss, tåg men med sällskap av min bok, väska o termos, avkopplande mysigt endå. framme i handen. frös fortfarande. men när ja stod där i rudan i solen. kissade. kaffet från skogsmulletermosen. så rös jag. höstlöv trail äventyr frihet

inte en gräsmatta så långt ögat kan nå. jag kommer inte prestera av o skvätta preSm på visättra. däremot av detta.

etapp 3 beskrivs http://www.sormlandsleden.se/vandring/etappbeskrivningar-och-kartor/3-alby-friluftsgard-tyresta-by/
etapp 4 beskrivs http://www.sormlandsleden.se/vandring/etappbeskrivningar-och-kartor/4-tyresta-by-handen-rudans-gard/
ja sprang dem alltså omvänt. ensamt o totalt tyst. fritt tempo o jag behövde inget. drevs direkt av luften, naturen. leran o stigen. de va tyst. men endå tryggt. ganska bra spritt. men lerigt lerigt. o för fint för fotopauser, o frihet avkoppling. inga problem o hitta på leden. njöt. rös o behövde inte frysa. vilken magisk höstdag .

första etapppen 10,10km 55min kom fram till tyresta by. extremt mysigt.småbarn familjer, pensionärer, kaffedoft, svampplock. ringde min familj, saknade dem. förklarade vart ja va o att de gick bra. klockan valde att totalt lägga av. skönt. va en apa ett tag. vilken tänkte ja inte på de stannade på tentan.

äventyret fortsatte som en fri höstpromenad den vackraste höstdag. tyresta naturreservat, oslagbart. till o med lite svampplock . lerchock o halkchock på spängerna. men jag höll mig på benen. vilade på klippa o träd. sprang fel o vadade i KALLbad. sjöar. ljuset. mästerligt äventyr. långsamt. tyst. hjärnan började tänka kreativt. kroppen varva ner. ville inte vara framme men de var jag rätt snart i nyfors. hade inte tagit vätska eller energi under etappen. bara en skvätt skogsmullekaffe mitt ute i skogen. med energi hade de blivit ett långt långt äventyr. finaste med sörmlandsleden är variationen av lera, spänger o klippor/ljungpartier. tryggt o enkelt. upplev det. världens bästa avbrott för lisa från storstaden. inspiration av böckerna

ankomsten o slutet på äventyret, belöningen löven. ja tackar jag totalt guldiga höstlöv. flow i forsen o flow i äventyrslisa. hade fritt flow hela vägen.
tog bussen hem. men brände mig lite i solen först. fylld av lugn o höstäventyr. lera. leende i slussen. vem ska med hem som lördagsdejten?

kom självklart hem ensam. totalt tyst. skrubba fötter o lyssna på pod i badet. skrubba skor o strumpor o hänga på tork.
hur hamnade det lera i naveln? stoppa god mat i magen. benen i högläget. skriva o läsa ut boken till thåström, tända ljus o så mycket bättre. så mycket bättre blir inte en lisavardag-lisalördag

Söndag ”Hej Lisa! Vi kom körande under bron innan Kungens kurva där du susade över. Kul att se dig  såg härligt ut”   rundan gick mälarhöjden-huddinge-visättra-huddinge-mälarhöjden tråkigaste. enformidaste. bilar. men en framtida klassiker minst sagt. för vid frukostbordet var det segt . tankarna fick slita lite efter denna lista http://smfriidrott.com/sites/default/files/groupfiles/Terra%CC%88ng-SM_2017_STARTLISTA.pdf startlista.
yogade åt fincrisp med tonfisk?! men som jag sagt till tonfiskälskaren adina var planen huddinge  visualisera o hitta till visättra idag. följa plan. sveriges bästa marathon långdistansare är jag. enligt sapiens http://www.sapiens.se/DamStatistik/ homo sapiens klättrar ej men Lisa i form klättrar på väggarna. började plugga för nästa kurs. ”sprang du till huddinge?” kl 11:11. ”inte ute än” bestämde mig.  flög på känsla med 95km i benen.  28km @4:30 ett av livets bästa långpass. SMACK som massagemats hade sagt. får de kännas såhär bra? ja de får det. o mara ska jag inte göra förrrän nästa året. du är bra på lisakänsla. fokusera o hantera form på rätt sätt. flög med pannband i håret musik i öronen.Känslan av allt allting skiner fick nästan panik på visättra, industrier vägar bilar. räknade rondeller o pizerior. vart är terrägnaturen? fokuserade på naturreservatet.  fokuserar på att jag har en av livets bästa träningsveckor i Lisalivet.  fokuserar på att jag hittat höstform mentalt fysiskt. fokuserar enbart på Lisa. kommer fortsätta drömma om NM i terräng. om vi nånsin behövt ett mirakel så kan de få komma nuvisualiserar 14 o 28 varv istället för 4 o 8.  långdistansaren om blir mästaren njuter endå av av alla starka kvinnor på samma startlinje i gräsmattaSM wow.  utmaningen. jag tror det är något stort på gång. svenska starka kvinnor svensk löpning på gång. vi är stjärnor. i huddinge?! vad är det med luften i huddinge Adina? gör terrängSm på Lisas sätt långdistanstrailSM

summerar orden i träningsdagboken 121,61km säger orden till storebror på tåget  va har du i din plocksallad” fyller nästa vecka med lisalivet, lisalöpningen o sista km för rosabandet måndagen startar i östersund.
  
tackar thåström, miranda kvist, denna pod https://www.yogaprehab.se/podcast/2017/10/17/yoga-i-vardagen, tomas sjödin boken det händer när du vilar , höstlöven o sörmlandsleden för inspirationen.