Bilder Lisalöpning o lisaliv min höstlovsvecka inspirerad av låten gold. Fokus var flow o höstgold för lisa innan terräng sm lördag-söndagMåndagen startade med storebrors guld. Nya skor gnista. bra bok. tystnad.emma gav mig gnista med växter mat och prat.
Det va du och det va jag
Alla nätter alla dar
Alla blickar, varje kram du gav
Nu vet jag att du mår bra
Fast än du inte är kvar
Kommer aldrig minnas dig som svag

Tisdagen 20km med ny musik, vy iskyla, pannben, nya skor, tankar, jag kan pang löpkänslan i lisa 4.30 fart 10km piskande motvind flög fysiskt o mentalt 10km tillbaka i Östersund. lung leende över det lilla miljöombytet för livet o löpningen

Onsdagen ny stad äventyr ca20km. löpkänslan lika stark och fri uppblandad med vy äventyr och kultur. gömställe,tystnad, bo hos dig första orden i boken, höstlöven.

Torsdagen känslan på Lisalovets sista mil var magisk. ännu mer perspektiv över lisaliv, vm, löpsäsong, hur stark jag är som motiverats till höstform. Utanför ditt fönster När jag kommer ut Så ser jag hur du vinkar 

Fredagen hemma lisalägenheten o  löpning med konst och massage ”massagekonstrunda 10km” flow flow . formen o löpkänslan är så bra, alla pass med tekniskt flyt o flow. drömmar om gold, äntligen terräng sm. jag var så förberedd fysiskt och mentalt

Helgen terräng sm. 4km lördagen nöjd stolt stark 11a. utan spikskor. men i mina guldiga inov8. en spik fastnar ett korsband senare? lilaleendet dör? och känslan i lisa gjorde inte ut sin rätt på visättra.. där var det lera o skvätt. nästintill marathonfart. detta är inte lisa. trots styrkan hos alla leende kvinnor som kämpade i leran.

åkte därför inte tillbaka där jag ev hade haft medaljchans 8km.skickade ett sms till min guldvännina istället. o  nocout tillåter allt<3,jag springer 20km långa Tumba Tullinge med dig istället. går upp kl 06 åker tunnelbana, tåg, buss o efteranmäler mig. sitter i en skogsstuga. ler. utan ångest. känner lyckan i friheten, valet o galenskapen utmaningen med dig som väntar. du kommer äntligen dit 11.30 vad gör vi egentligen? magisk morgon, vilken vy natur, frihet. kuta kuta njuta. burr burr kyla.kul! ut o kuta nu!! wihuu

nu springer vi 20km. höstflow o lisagoldet som byggts upp stenhårt i oktober får sitt guld i skogarna o leran på sörmanandsdelen. 3 från em/vm på startlinjen. minst sagt ångrar ja inte beslutet. o löpkänslan i lisa är guld. delmål nästan hålla samma fart som de på visättra, de gör ja nästintill med 12km extra. detta är Lisarätta!. känslan o resultatet 1.17 säger allt. adinas ord frihet det bästa ja upplevt . alltså lisa 1.17 de e sjukt!? ja sjukt kul o jag har vunnit guld, bastupris ( med korv?) nu firar vi med bastu och hihi!! vi firade även på måndagen o jag tar med mig en mycket bra träningsperiod för kommande Marathon o guldavslutet för lisa.
Du va smal men du va stark
Du va trött men du va vaken
Du va ledsen men du log
Det va du i din starkaste form
Det va du i din starkaste form
Du klev upp när det var jul även fast din luft var slut
Det va du i din starkaste form


sedan dess har det sprungits en vecka till som student och löperska. med extra guldgnista av Thåströms konsert i Norrköping på torsdagen. Thåström bjöd på 5/5. peppade mig för att följa marathonplanen o vi har bestämt låten för 2018:s stora marathonmål. jag är mer än välkommen med elithotell o startplats-drömmen. men Marathon o ord som bara är Lisas. pär var guldsällskapet som alltid stöttar mig i mina fysiska o mentala mål.
sprang liknande som veckan innan 100km lisaweeksum och uppstart i nya kursen växtfysiologi med 5 tentor innan 22a november.  skola 9 till 17 dagligen. tankar, delmål hur lisaliv och löpning ska gro o gå i symbios. därför sprang jag på fredagen långpasset till skolan. flyt och äventyr. dessutom ett godkänt besked på 1/5 tentan om rötter, blad o stammar. på fredagen somnade jag mycket gott o hade dessutom fått saknade guldstödet på besök.

helgen. äntligen familjen.kultur- mina drömmars stad på stadsteatern.natur tyresta, nyceklviken samt Hellasgården, återhämtning. sprang endå 10+6+12 leendelisakm avslutande veckan med ett starkt progressivt löpbandspass.Jag ska gå nu Du andas ut Vi säger hejdå


nu onsdag den tredje Lisaveckan. o jag har haft tenta 2/5 och jag sprang dit igen. bestämt mig. lisa löpning lisa tenta i november.leende smart lisagalenskap. 3 år av detta har skapat lisa.hurra! att det fungerar bra. resultat tenta 1 godkänd löpning 32km tenta 2 löpning 17km snitt 4.25  tankar, musik, vantar, halka.  vintermarathon för exakt tre år sedan rös njöt nådde målet o resuktatde bliev godkänt även tenta 2.
Du va smal men du va stark
Du va trött men du va vaken
Du va ledsen men du log
Det va du i din starkaste form
Det va du i din starkaste form
Du klev upp när det var jul även fast din luft var slut
Det va du i din starkaste form

firade det med att bada, gro, skriva o reflektera. av tre veckor lisaliv.

ser fram emot lisalivet november ut. det är utmanande. att vara student i växtfysiologi. livets första omtenta skrivs också i december men perspejtiv. deceber är i december då lär jag igen. kunskap är kul o jag har aldrig lärt mig i denna hastighet o samtidigt med leende tidigare i livet. jag trivs trivs trivs. livet som student o löperska skaver inte som skavsåret på hälen. jag har pannbenet motivationen o symbiosen just nu.  med delmål som gror november ut.mitt liv gror av studier o löpning i symbios. min löpning gror av studier och lisaliv i symbios. Lisalivet o Lisalöpning har mål men njuter av varje stordåd dag för dag år för år.Lisalöpning o Lisalivet gror med frihet o starkaste leendet

  • löpningen styrs av känslan mål ca 100km varierande mil varje vecka
  • yoga varje dag lika viktigt fysiskt som mentalt
  • studierna ska göra mig glad inte för höga krav – må bra försöka klara av
  • springa till tentorna med minst 4.30 fart, positiva tankar, teknikfokus o ryggsäck
  • sova bra o se höstmörkret som ljus
  • styrketräning o uppbyggnadstid
  • njuta av o ha perspektiv på mitt guldår trygg stark i mina val o plan nästa år
  • veta o ha perspektiv o trygghet i vad lisa gör mina val mina drömmar mina Marathon o drömfokus 21-50km asfalt, trail 2018

summera 2017 är svårt. hade jag inte haft tenta titt som tätt hade det varit lättare. jag vill avsluta 2017 med något ultragalet Du va stark-Du va vaken-Och du log . ler bara jag tänker på det kan bli svårt o lösa men ett steg i taget, men att belönas o inse o fira 2017 blir desto lättare efter det.
friidrottsgalan 22a november- Linköpings idrottsgala den 24e november
Lisa i galakläder, labkläder o löpkläder!