Lisalivet o Lisalöpning senaste tiden LÖRDAGSÄVENTYR STARK SOM EN VARG 35km mölnbo- Gnesta sörmlandsleden etapp 12 13 13.1 13.2

för det blev ett äventyr kom ut till mölnbo först runt kl 13 lite försenat tåg samt pluggmorgon 8 grader o totalt magiskt ljus.Och benen är så rastlösa De hoppar runt på stolen Tankar letar riktning fukt i luften kände mig trött men dock lust för äventyr. Hade läst på beskrivningen magiskt verkade de naturreservat sjöar sen stod det mycket kupering o mycket tekniskt.De läste ja inte så noga . Tassade iväg som vanligt inov8 rygga med kaffe vatten lite energi. Idag morfars flecceväst som extra värme. Stigen va ganska tung o lerig men magisk. Dock va spängerna total dödsfara. ljung, klipphällerna sjöarna magiska i sina skiftningar men farliga dem med. Sprang första 6km lätt då jag kände igen mig sen mölnbo-järna sen delade sig leden o den där tuffa terrängen tog över o så pang dagens rejäla fall. Psykiskt ja vänder.men nej tåget 16.28 i Gnesta efter 1.15 o ca 11km att de kanske kan bli utmanande att nå. Njöt njöt o stannade kunde tillslut slappna av.

äventyr lera vatten spänger totalt knäpptyst Himlen verkar högre förutom 3 brudar som sa wow- Hej grymma dig! Samt han ja skrämde i slutet då jag kom springandes i mörkret med mobilen för o se.Allting var en öppen yta och man gick i nån riktning Som man tänkte skulle göra att man fattade mer Va i? Kommer du från mölnbo? Va?  för de va magiskt men de va KRÄVANDE kallt lera o tekniskt endel klättring dock tystnaden skiftande naturen o ljuset slår allt. min styrka. De blev mörkt o kallt o ja va ensam.Gud, nånting kommer händaNånting kommer hända
Tog fram mobilen o hade endå skaplig koll på hur leden skulle va lättnaden när ja såg lite hus den där kyrkan med ljus mitt inne i skogen.Och när träden exploderarVrålar hela stan inombordsSom väcker nåt som legat dött Man är ett däggdjur lite rädd såklart men inga fall eller  vrickade fötter. VARGSTARK! Kom fram till asfaltsväg där ja vinkade på en bil då 35km o klockan va 17. Hej! Stannar ni åt mig? Ja e lite lerig.. Tack för ni hjälper mig. ljus i gnesta, vilket lördagsäventyr!

Hur det är att se på nån på ett särskilt sätt När man letar sig fram i tunneln
Och ser ljuset där framme Allt är konfetti
söndag avslutade veckan med morgonmilen o att vara hemma, plugga, återhämta.110km sum
måndagen hemmamorgon med yoga o tentaplugg 12.25 ut löpning tenta 3/5 stress o ångest men löpningen Mälarhöjden-universitetet 16km 4.30 fart var sådär magisk o trots att jag var mör o  inte nöjd med tentakänslan Och det kliar av frustrationer fick jag godkänt o hade myskväll https://www.svtplay.se/video/15862611/vetenskapsstudion/vetenskapsstudion-avsnitt-7?start=auto&tab=2017 

tisdag morgonyoga intensiv skola skön tassande kvällsdistans 8km i mörker och snö. bra bok

onsdag styrketräningen för andra gången i slussen.Vi som tänkte nytt Att vi kunde hoppa över det  Det ska hända dig med
stark ja kan! Lyfta som gaseller över hoppgropsanden kl 07-8.30 sen kort dusch o skola. en översköjning av kunskap. blev så glad av nya blomster! prat med storebror innan skön yoga o plugg

För sent att bli vacker, för sent att börja om För sent att bli elitidrottare och min glädje är stor Ja!


torsdag yogamorgon o plugg inför tenta 4/5. springa igen. galen. men vädret motivationen målmedvetenheten gör att jag gör det. 16km samma väg för fjärde gången! nytt tektalöprekord snitt 4.20/km o jag har flyt o njuter. musik fria tankar. lycklig. adina skriver att hon saknar mig. Jag vet inte vad vi tänkte att vi skulle segla förbi Att vi med vår energinytt rekord njuter inte av tentan men av att komma hem o ultraladda fysiskt o mentalt fick ett väldigt bra paket av greenmachine, tack. ultraladd!


Fredag ultraladdning o halvdag en helt underbar fredag frukost med adina på pom o flora, skola till lunch o simning innan fredagsmys o ultraladdning för lördag väntar detta äventyret för jag vill våga Lisadrömavslutet. av drömsäsongen. vi får se vad som kommer hända! ställer klockan på 05 o längtar
Det ska hända dig med Inte som en slägga Utan som en svagt upplutande backe Kommer det att hända 
http://nldk.se/wp-content/uploads/2017/11/race-pm-november-ultra-trail-sodertorn-2017-1.2.pdf

det som händer säsongen 2018 är upp till mig. superkraft som ett frö har jag o jag gror varje Lisadag i Lisalivet