Alla flickor Glad. på tisdagen, dag2 efter prestation mår alltid lisa dåligt vilket var måndagen. det finns vetenskaplig förklaring. yogade därför x2
tisdag spinning 30min och styrketräning core30min. kvinnlig instruktör. för lisa viktig styrka fokus på det och musiken. träningen för fokuset till tenta5 . musik motivation och jag ska klara det. plugg 08-11 träning plugg 14.30-20 avkoppling med yoga o se Sverige bakar sova
onsdag hur känns kroppen efter 60km? lite rädd. men då följer man Lisakänslan o Lisaplanen. tenta 5/5 o tentalöp 5/5 stora novembermålet. bestämt mig. kaffe o ger mig av i minus 5 o snö.  5x16km  klarade jag. sista distansen var som en tassande isprinsessa. transportlöpning . min marathonsjö. kommer fram med 5min marginal. lite galen men glad. energibar, skumpigt kaffe o 5 timmar tenta känns faktiskt bra. jag är glad marathonlöpning och ultratenta hurra.

trött ganska mör mentalt o fysiskt ultratenta. kunskap. så står du vid min dörr. Han står här utanför min dörr hon. klänningen som hängt på min dörr från mormor. belöningen. gala 1 av 2 i november.  blir en verklig insprinnsessa med extra kraft av dina kvinnoflätor i håret. mormor närmast hjärtans åder. ultrakvinnan med ultrarekord klär sig också i blå hon gör mig starkare. ”alltså styrkekram FYFAN” förklarar att tentan pågår till 13 imorgon o att blad löv stammar o rötter startat värsta kalabaliken i lisa o på klasschatten Skapar värsta kalabaliken

sitter där som en av alla i publiken. ler reflekterar. ska jag presentera mig som Sveriges starkaste marathonkvinna i år eller biolog?  reflekterar vid mitt bord . ensam aktiv kvinna men sen kommer i alla fall en kvinna som varit aktiv . mat och vin ger nytt liv. o prat om idrotten framtid inom skolan. viktigt. inspiration av löpning friidrott o de som avslutat sin tid inom friidrotten lärorikt tack svensk friidrott
torsdag vaknar till liv efter alldeles för lite sömntid i Marathon-studie lisaliv. men tentan skickas äntligen in i tid. samtidigt som en ny kurs i zoofysiologi tar vid. intryck smälta kunskap tar tid o jag förstår inte vad detta är för zoo-cell-liv. torsdagskvällen handlar om total återhämtning eftersimning på lunchen. på vägen dit frös jag av moas berättelse inom friidrotten. simningen 1,5km är optimala fysiska och mentala återhämtningen. simmar 10 längder bröst sedan crawl. så får jag frysa o spricka till is även jag en miniversion ”du lilla lilla tjejen du är så långsam flytta till motionsbassängen”  jag svarar inte och blir starkare av issmältningen. för jag har fokus och kontroll i mitt crawl o kvinnliga kvinnokropp. flyttar till bassängen brevid. istället är det jag som simmar om denna ”långsamma” o totalt fantastiska kvinnan som crawlar.  vi bygger ny is.
mannen grattis du får va ensam i ditt ”snabbcrawl”. din is smälter wow vad du är stark. när du sen står o pausandas medan jag fortsätter konstant i crawl o vilka styrkemuskler jag kommer få.
o jag är trött på alla issmältningar vi tjejer kvinnor få ta inom idrott o vardag varje dag. men jag vill inte ta #metoo för jag anser att det inte ska behövas. Skapar värsta kalabaliken
det jag behövt uppleva som kvinnlig idrottare delar jag bara med mitt jag
dock är jag rädd att denna smäll jag fick ta i bassängen handlar om en man som inte kan hantera att vi tjejer har bestämt oss. vi har kontroll. isen är vår .utan sprickor vår framtid. andas simmar springer. kvinnligt kontrollerat. rena skär på is. det kommer bli jämställt på isen. börja andas o springa med kontroll o jämställdheltskoll mannen på isen. det är nutid. vi delar på isen som inte tål mer sprickor. vi ses i bassängen nästa gång mannen. tänker inte möta dig och Skapar värsta kalabaliken utan satsa på att simma med vågor i symbios.
fredagen uppe i tid 05.50. spinningen 06.30 . kvinnliga instruktören igen. svetten rinner. som ljus som smälter is. o steget isar fram i 3km och stärks av 3 övningar benstyra. med hela packningen för helgen o gala 2. mellanlandar jag i skolan för föreläsning 2. jag börjar förstå. ljushuvud. tar tåg o en trevlig tid med intervju i Norrköping. total avslappning och 10 frågor.

stödet kommer i tid o i Linköping möter jag kvinnan med ljus. hihi. sjukt vi är här nu i Linköping. hur trött är du? nu kör vi! belöning.
”ikväll är vi black friday med inslag av guld o nocoutrött” jag är så trött. men lycklig. vi minglar lite här vid granen hur gör man?! haha. god mat. ”vinglar lite i granen i 18km/h så vi håller oss vakna” ”mycket fnittrigt” Vi har ett leende av guld ”Sm guld”

och jo det var fullt av man. men så sjunger du alla flickor jag peppat oss med sen sju. hu ha idrottarna kvinna o man ung o gamal ensam tillsammans! du ger mig allt ljus o vi har kul. hihihih. för att vi är vi. precis som vi. kVInnor Hon är stadens lustlakej är galor vår och idrottens grej?
jag väljer att lägga energi på det jag ser som positivt När han och hon går förbi då tystnar musiken Hans och hennes magi gör ingen besviken
jag blev inbjuden. det var kul. tack kommunen för jag fick va med.
mer positivt från gala2 parasportidrotten.
personliga driv intresse gratis tid o engagemang. ny simhall! LFC girlpower o lag
och nikki Bishop  Linköping volleyboll” jag gör inte detta för att vinna” vilken kninna! ”det saknades lite från idrottsåret i Linköping på bilderna”
negativt. lisaåsikt. fler män än kvinnor var nominerade. idrotter med mycket pengar och annat än människans kraft.
mer ungdomsidrott o breddidrott.
mitt år 3 x östgötarekord sm medaljer x2 första dessutom yngsta VM deltagendet på många många många linköpingsår individuell ensam i en idrott som handlar om allt annat än material och pengar o totalt om fysiskt o psysik kraft. svårt o slå blir jag inbjuden nästa år?
fokus positivt hoppas Linköping staden i vinterljus fortsätter med idrottsljus och ljus framtid
jag har en känsla av ljusets hastighet och fokuserar på det som är positivt. och framförallt fokus på harmoni inför nästa lisaår
min familje-is o min förenings-is nocout.se för det jag får och att ni förstår för allt jag får och ger trygg tjock jämnställd is att skrinna leende på

lördagen är löpharmoni. bara vi genom staden i ljus du har vind i ditt hår. När kvinnoVI går förbi då stannar trafiken 12km till adinas tåg i hennes marathonhastighet. ”spring snabbt jag härmar dig” ”haha marafart hahah”
 

på ”kvällen” springer jag i ljusets hastighet. 9km. äntligen egentid, varva ner. men ny tid och framtid i skogen som stod för min barndomstid. positivt någon vill att jag ska kunna träna på både ultravasanstig o hårt packad sydafrikasand 2.35 m från mitt lisarevir!

söndagen långpass med nocout. spring långpass med nocout. vi har allt. för alla http://nocout.se/
partik o jag pratade om allt o det var oerhört skönt mentalt. jämställt vi skrinna fram känslan av Kiruna, Tromsö, Valencia, Köpenhamn? kontrollerat konstant utan sprickor 31km prat allt bra avslappnat lisalöpning totalt – 1 magras ”men allt är bra morfar, minus magras såklart men de löser man ju med varmt bad mat o högläge” 
weeksum/träning efter ett distansrekord 60km lördag och tentaperiod alltså spinning x2, simning, yoga, ben och corestyrka, löpning 16km + dubbelpass 12km+9km samt känna lite på tröskelfart långpass 5 fart 31km o mental reflektion/träning

tankar ny musik och energi inför ny vecka. morfar är saknad. ”första julen utan dig”
och grattis på födelsedagen 96år 26/11-17  nästa veckas mål 96km grundismarathon med dig?
har bestämt mig. vilket jag mår bäst av att bara jag vet. Men jag vet att hon har en hemlighet
Som ingen vet och alla tankar handlar om lisastudent och lisalöpning nedanför ser ni lisaplanen Och tror att allting kan bli som förr
en stabil grundis av marathontrygghet mot en framtid i ljusets hastighet.  hur ser det ut undrar du är gåvan just till dig här nedan