lisaträning 1-10 december

1 fredag spinning + 5km löpning
2lördag långpass 30km 15 av dem med adina
3söndag morgonjogg 8km +yoga kvällspass löpband 16km stegrande 4.40-3.40
4måndag crosstrainer 66min+ yoga
5tisdag tröskeltisdag morgon 15km 4x2km 16/17/18/16km/h utan stopp löpband kväll 13km samma löpband
Du kanske sett mig här förut-När mitt liv vändes upp och ner på en minut-Och väntan var allt utom kort- Jag var trots allt från katastrofet som tar bort

inte alls. Lisaveckan inleddes med Moa Lignells låt tillbaka till livet. fin, det lilla som behövdes för leendet och måndagsmotivationen. landat i beslut. jag trivs. skadefri. frisk. löperska student

Lisalivet december
har varit 10 dagar mycket bra lisakänsla. hur fokus på lisastudent lisalöpare o lisaplanen. det jag behöver o har tid med. inget tid över till annat. resultatet bra känsla, leende träning stimulerande studier Lisalivet,lisalöpning,lisaomgivning,lisaåterhämtning

Du sa, det kommer en tid för mig Du sa, jag väntar här, jag väntar här på dig
För vi ska leva som vi gör Och leva länge trots att livets tråd är skör
ja, jag är skör. men det jag gör är bra just nu. lisaplan. flygplan hela 2017 var o är jag. det jag vill fortsätta vara men inga mera nya krav.
Jag glömmer aldrig när Som sa det är dags för dig att åka hem
jag är bra här hemma. precis som Lisa. drömmen om att vara överst i marathonstatistiken en gång i mitt liv ser ut att bli verklighet.
Tillbaks till livet som det varTillbaks till dig och allt där hemma som vi har
så inget kommer jag därför att ändra. 2.37.27. att jag har känsla o leende för att träna för det igen.
Tillbaks till livet som det var Tillbaks till dig och allt där hemma som vi har
det jag har. student. löperska. omgivning. i livet. livet som det var, livet som gjort mig bra. livet jag vill ha.

6onsdag 60min lätt distans löpband kväll 50min styrka
7torsdag progressivt löpbandspass tidig morgon 70min ökning var 10e minut 
8fredag 8km morgonjogg (dålig sömn + tentastress) fredagsmys m adina o kvällspasset med myskänsla vinterljus hemma 60min 12,5km 

 
lisa student december zoofysiologi föreläsningar och laborationer sinnen, cirkulation, respiration, endikrionologi, reproduktion, digestion ca 9-12 +13-16


så hade jag livets första omtenta på fredagen alltså en vecka med träning, studier o utdäröver plugga om paralellt. men med en sång Astrid lindgrens ”de hjältemodiga” vände känslan till hjältetentamod av min hjältinna adina. veckans delmål med pom o flora kl 13 fredag vad det enda jag hade i sikte. sedan var jag där o orden förklarar känslan
Det finns sagor och sägner som väl aldrig glöms bort
Om det goda mot onda, om de storslagna slott”Förra gången var båda grå-svart nu är båda blå-svart alltså hahah! Men blå är lugnande o det behöver vi. Innan ditt tröskelpass o mitt andra distanspass. O så är ju bådas hemmasoffor blå som vi kommer somna så gott i till på spåret eller idol”

Jag somnade hemma efter på spåret, i blåa soffan i pappas mat efter fredagens pass2 jag visualiserat länge. 12km lätt distans.Dom där spöklika platser känns så lockande så
Liksom faror som hotar just på lek men endåRiddare och hjälte ja vad man än vill bli
Allting är så möjligt med lite fantasi

på lördagen vaknade jag med yoga, ljuset, egentid med långpassfruksost, lisakänsla av lugn o längtan efter långpass Över kullerstenar, in i gränder
Vi smyger och vi strider De hjältemodiga
för löpmor väntade 9.30
lördag morgonyoga långpass med saknade sus. idag var allt ljust magiskt o sus. som lisalöpning ska va 2.40.40 33,5km leende endast kiss/fotopaus annars prat o flow utan energiintag men bra sömn, mat o vätska innan o efter såklart känslan var magisk, god, sus. njut. i 2.40.40 minut. bara vi.


perspektiv på året. njutning. hjältemod med hjältelöpmor!
söndag morgonyoga, veckoplanering, ”löparbete” stor frukost för trött kropp. 20km blev tillslut leende med leende delmål längs vägen julmarknad efter 4km, antikfavoritbutik vid morfar efter 60min o motivationen av ”nu står säkert bocken hemma” o ”boka av veckan haha” sprang 90 min i tystnad, vinterkyla, ljus o i skogen andades jag in o ut , pappas mat o bad var såklart skönt trygga familjen bofink totalt över 13 mil tisdag-måndag varierande,leende, stärkande känsla

hade gärna legat kvar i högläget till tåget imorgon kl 06 men veckan avslutades med ännu mera njutning o perspektiv på året. glöggkväll o summering av året med nocout.  Aldrig vet man vad som härnäst händer
Med planer som vi smider De hjältemodiga Äventyrarna finns alla där hos er. Tack nocout.se

Lisa december alltså hittills – löpning pass 12 st  200km yoga varje dag yogobe kalender + gratis dansk yogakelender 20-40min 1spinning, 1pass crosstrainer, löpstyrka
lisa leende i december av mammas advenskalender, känslan i mina beslut och löpkänsla, rutiner, omgivningar, stark på löpband!? lättsamma tv program o intressanta poddar, träff med förbunsdkaptenen, glöggkväll med nocout med mera.
springer vidare o hoppas kunna summera hela december med samma Lisakänsla
 Med De hjältemodiga – och med För vi ska leva som vi gör