en fortsättning på detta inlägg jag skrev klart innan jag gick på glöggkvällen
 http://nocout.se/2017/12/10/lisa-springer-vidare-i-december-med-lopplugg-o-yogakalender/
TACK nocout.se  martin, anna, håkan, susanne, pär, per du du du du du du JA ALLA. inom nocout.se.
För alla er 1000 medlemmar. jag är bara en av er. aldrig kommit hit utan er. glömmer aldrig 1a långpasset eller intervallen. o jag är en av alla er. här är dikten jag skrivit med inspiration av annika norlin (rött o svart pumpar hjärtat)

Rött och svart pumpar hjärtat
Nu vaknar solen över Stångåbron Och de sista från nocoutlångpasset går hem
Att de kallar oss sekt men alla oss bär rött som en krona med respekt
Och fast jag är heltidsstudent är jag rik. Så rik på liv och löpning att de numera kallar mig VMLisa

Dig vill vi ha med om du tror på det här <3 (vi kom fram rimforsa-kisa 50km ett av mina nocoutår )

Vem du än är om du tror på det här Sida vid sida vi lyfter det här Nocout är fond till det här

Martin- ordföranden sida vid sida ( lisa bakom ”den där lisa alltså först rosa, sen nu nummerlappen fel ja ska va först längs kanalbanken)
2.37.27 1a i svensk marathonstatistik. Yngsta svenska VM löparska någonsin.
Personliga Lisarekord på 5-60 km, trippla östgötarekord. Sm guld. Sm silver. mer er som förening o min lilla familj i Linköping

Åh åh..Åhh…Åhhh… för hur ska det gå 2017 efter drömår2016 med er med er men utan morfar. ( som för övrigt hade älskat alla skumtomtar o pepparkakor jag fick)
Vi går la rambla fram och ska till VM..åhåhåh hur ska det gå..följer rött och svart vid stångån, vallaskog, rydspår och övar 5km campusvarv med er och premiärföljer gult och blått 10km varv slår mitt livs tråkigaste rekord
Rött och svart pumpar sen hjärtat för mitt marathonslag och Sm medaljer. Planen hemmaplanen.  respekten. offentligheten. blir allt mer miljöaktivist och feminist. men hos er respekten. alla pumpar rött blod.

Och fast jag är trött är jag klarvaken. Dig vill vi ha med om du tror på det här Vem du än är om du tror på det här Sida vid sida vi kan bara stå här.
Ni lär mig OWsimma. har lärt mig magrasa. bajsa.skratta. krascha. krypa.stärkas. springa. Sommaren hemma.Så så jag står där på Londonbron.

Nocout är fond till det här Åh åh åh åh åh åh åh åh. Jag gick i mål på samma Londonbro. Och allt är klart och kallt spya överallt
Men när vi samlas röken som himlen famnar. Lisa landar. Proffskontrakt. Pengar. utomlands. Nej tack. LisaNocout. Fokus på 20-50km Lisaleende i rödsvart kommande pumpande år hålla samma nivå. Det tror lisa på.
Och även om allt ändras omkring oss. Ses vi väl här igen. För med Nocout är allt ljust och varmt. fast vi i december fryser men alla här inne har för mig Laserstrålar som lyser 
tack också till andreas fröberg för inspirerande ord om att alla kan, och ska respekteras som man är.  för alla inspiratörer i år  o mod i de ni gör triathlon, cykel, simning, längdskidor, löpning mm….vill du va med?- nocout.se
jag somnar tårögd o trött precis som jag är o jag e ju bara löpare jämfört med alla er.  nocoutare. idrottare människor. lycka till med alla era utmaningar nästa år. detta var det bästa pris jag kunde få avsluta mitt år på.