efter mitt fina nocoutpris kom även denna intervju ut
TACK Corren 10 frågor
http://www.corren.se/webb-tv/?clip=om4925663
träningen präglas av det som står i rubrik. livet fortsätter som vanligt löperska-student-löperska
men marken blev vit o på onsdagen var det lucia

måndagen alternativträningen besvärligt släpande men jag vill dit vid stadion, gih . väggen är som vanligt vit men stod ut 60min med ny musik miss li . crosstrainer ger bål o styrka i steg- flyt

tisdagen var därför dubbel men när jag vaknade 06 var snön vit vit vit vit o jag funderade på att skita it o tända ljus o yoga men snön är inte ofta så vit. mitt beslut att ge mig ut strax innan 07 på starkt kaffe belönades med morgonmagnifik
10,5km flyt till ”rådjuren” ljust o omgivningen blir som ny. tyst tyst vitt vitt tripp tripp. snabbt snabbt ombyt. lite fint m halsband o polo. glömde därför tröskelskorna. en bra dag i skolan med exkreation. sedan frågor jag känner jag har någorlunda koll på. tisdagspass2 då?  tröskelflow? nehh..det är faktiskt snowpowgold ute.
kl 17 på starkt kaffe var jag ute. tänkte tanken ”är spåren till rådjuren kvar” tyst tyst tripp tripp igen. kroppen är liksom så stark i rytmen tröskeltisdag så kicken kom o jag fick flow. 15,5km o dubbeltisdag 25km . snön är totalt underbar o gör lisa glad
springa i snö anser jag också även är bra

  • för balansen
  • för att stärka fotlederna samt muskler i benen även vissa delar av core tror jag får arbeta mer pga ojämna underlaget
  • friska luften, andas mer bättre syrestättning o flyt
  • snön gör att du minskar kraven på passet, slappnar av mer, har kul 
  • dina vanliga omgivningar ändras och du finner inspiration
  • känslan efter ett kallt snöpass är alltid extra mysig o avkopplande 

allt ovan vinner över kyla o halka anser jag, dock de som är ovana att springa i snö o halt underlag var lite försiktiga (jag är ganska lätt o liksom trippar ovanpå o dessutom lite galen o van o bli blå med kalla tår)

avslutade tisdagen med mina bra julyoga som jag gör varje dag. åt mat såg ”hjärnan vilar med seier1 Sverige bakar”.men hade sug efter tröskel redan då. sov bra o vaknade därför av mig själv innan 06.
inspirerad av  lucia o den vita snön samt ljus i byn intill sprang jag ut strax efter 06. en kall, magisk sjungande mjff. 9km. innan jag i skolan var ljushuvud. vi har varit i samma lokal alla 3 dagar. nu börjar jag tycka att det är mindre kul. tog ett beslut. 15.30 nu ska jag få ut mitt tröskelsug. 1000 m tog jag i 10x på ett torrt band . i ljusets hastighet inspirerad av ljus ljust ljus luciiiiiiaaaa intervall 1 18km/h intervall 10 19km/h
kom hem o tände ett riktigt ljus, yogade o somnade till ” hjärnan vilar med serier2 bonde söker fru”
veckan springer vidare löperska student löperska redan torsdag musikhjälpen ger extra ljus samt handbollstjejerna annars är huvud o trött ganska trött på regninga torsdagsmorgonen men
träningspass med adina ska bli kul men torsdagens väder gör att 15km ute progressivt ändras till inne ”vi” .rätt beslut för tillsammans tränar vi och har fruktansvärt kul
adina klurar ut hur hon ska slå PB på 5km. jag springer brevid o får energi o njuter.  adina springer lätt in på pb 20.45 glädjen tjuter stabilt 4.11 sen ökning 4.00 sista kilometern” . vår källare o brevid varann. bättre blir de faktiskt inte i mitt student-löperska liv just nu. ”tillräckligt god för elittider-framtiden” ” springer här brevid dig bästis o pratar i 3.45 hihi” så mycket positivt- vi och det är så  enkelt med känslan. ”många åker utomlands nu o kutar” leende 15km progressivt 4.40/4.20/4.00/3.45 pratar o har vänskapskul . tar i o lyfter lite. viktigt.

på hemvägen firar vi.” PB 20.45 o B i matte” ja hurra o 100% veganskt

o på torsdagen har det blivit en viktig rutin att ha både fysisk o mental återhämtningstid.en bra serie i nutid o lisaliv är köttets lustar på svt. en fin julkapp från ironwomenemma ger mig ännu mer lust att förtsätta precis lika dant fram till jul.
Livet springer vidare löperska student löperska hela vägen till den 22 december.

”en hel månad kvar” till min super super super stora zoo fysiologitenta den 12e januari men känslan i träningen glädjer o den tar jag med mig
till
en vit jul med familj i Vålådalen o en lisaresa jag inte förstår att jag faktiskt snart ska göra Bonaire i dagarna 7 , 1-8januari.