Lisa springer vidare på övägarna på bonaire – resan ner var utmanande men återhämtade efter 160km veckan. tunnelbana 06.30 mötte alla nyårs firare buss till Arlanda flyg till Amsterdam byte o sedan långresa till aruba sen min lugna ö bonaire framme 20 lokalltid. Med 5h tidskillnad. Hanterade ca 22h resan med plugg. Resans första mycket intressanta bok ,fristående uppföljaren av springa med vingar. Läs! som även innehöll fysiologi ja ska kunna utantill till den 12e katching! Tiden stod still. Högläget. Måndagsvila. Flygmaten var endå okej vegetarisk o jag insåg att sitta still inte är min grej.

Gick 3 promenader med rörlighetsövningar/yoga i flygplanest gångar. Fick faktiskt sällskap varje gång folk insåg att för att kropp o hjärna ska klara utmanigen behövs rörelse.I gången inledde jag ett av ärens mål ta hand om dig mer yoga rörlighet foamroller. Inleddes i gången 3×10 min höfter insida lår vader. Överkropp armar o nacke. haha.
Framme jetlag.glad.men mitt bagage. Adina hade sagt packa inget bara handbagage men jo jag vill ha med skolgrejer böcker kläder. På Arlanda imorse så ja även högt denna ska till bonaire ikväll lova det. När jag lämnade min ryggsäck i speciallbagage.
På bonaire fanns inget bagage men tillslut en taxi på övägarna om natten. Äventyret. Hostel. Fint bemötande . Så dog även min mobil o ett vanligt eluttag finns inte som de stod på Google. .Sömnen. 1a att hantera tidsomställning. Klarade jag inte vaknade ingen aning om va klockan va. Äventyr o mörker.
Temperaturreglering o sen undersöka kommande veckans äventyr. I tights o bomullströja. Tack för jag tog mina löpskor. Sprang jag 04.45-05.15 på strandpromenaden receptionisten bad mig springa på -tryggast frågade 2 män va klockan va. 04.45 o 5.15 annars bara jag måne o fiskebåtar vakna. Badade naken. Kändes som att springa i hot mojjo studio.

Så visste inte hur mycket jag ska springa. Jag är här för lisa återhämtning o rekreation. Äventyr o mod. Bad O jag värme. O kl 06.30 hittade jag ett normalt eluttag telefonen startade. Jag blev trött igen efter den starten. Vilade  pluggade eller somnade till tio o gick sedan mot lokala mataffären. Träffade 2 svenskar och höll på o dö av värmeslag. Lite besviken på all biltrafik miljön..men hittade matbutik som hade lite bra miljöval o framförallt bra val för löpmage.
På vägen mot den finaste stranden blev jag glad av Flaminigo o Marathonskylt. När jag sedan såg vegetarisk go green skylt blev jag ännu gladare. Jag ska ju vara här. Lisaparadis. Damen bjöd på kaffe o visade sitt gym. Jag förklarade om mitt bagage o vem ja va. Äventyr upp för ett berg på lördag o vegetarisk mat om ja vill. Skönt. Positivt. O mitt i sjön.känslan inte va så vild stod de sen flamingosen jag drömt om. O sen då. Stranden. Drömmen. Sanden värmen saltet

Löpningen ja den kan genomföras i allt O  nakenbadet löste sig med regnjacka. Simmade vattenlöpte o torkade snabbt. På vägen hem hade Veg damen sålt all sin mat. Men hittade en annan dam som gav ”liten portion” vegetarisk ris m grönsaker för 50 spänn. Hostlet. Tagen av värmen o upplevelsen. Vila i sängen försöka hantera värme o tidsomställning
Joggade till affären om kvällen. Simmade badade länge yogade adriannes yogautmaning 30 dagar. Älskar dem. för tredje året hjälper dem mig i grundträningen.

Ön är liten. Byn precis vid mitt hostel. Håll dig till strandpromenaden stränderna o ev ska jag över till lilla nationalparksön , snorkla cykla. Äta plugga vila. Sola. Återhämta.Så Detta var 1a dagen 2a dagen startade med löpning o sen läste jag böcker simmade o sprang igen. äventyret fortsatte med ….