kaktusar på bordet och Thåström. hemma igen. jetlag. svullna ben. ingen telefon men.  ”du bästa vän 26 km o tentaplugg idag o tröskel 3.30 fart” ”hahah. pepp pepp tröskelpepp” på Messenger. jag vet o känner känslan i mig av semestern. syftet med den. inte kuta. jag vet ju att jag kan kuta i svenska vintern . tänk inte bestäm dig. Thåström sjunger ju att din stjärna lyser. o jag känner det i mig. det är ingen hemlighet. o jag njuter njuter skadefri motiverad. kan o får springa. ni som springer ni vet kroppen knoppen. nya året. ”målen”. men de är en hemlighet som bara lisa o mina skavsårstjärnor vet.

Du jag vet en hemlighet
Det finns en stjärna man får ta ner
Det finns en stjärna som är din
Och vill du veta en sak till
När skeppen lägger ut från land
Och du ska långt långt bort nånstans
Ta den alltid med i din hand
Ta den alltid med överallt
Jag önskar dig allt vackert för du är
Det bästa som jag vet
onsdag tröskel 3km ute iskallt. bandet 3km uppvärmning 4.30 fart längtar till 3.30fart 17.1-17.5km/h efter 10 dagar utan fart.(sprang enbart distans 10-20km i 4.40+simning på Bonaire) mer om resan o reseberättelse här :
 
 
inga krav bara springa le i farten. känna frihet.
så fri att jag springer tänkta30 till 35min milen på 35minuter. kisspaus sen 6km med 5km i 4.42 sen hem igen.
”skiriver till bästis på Messenger. 26km milen på 35! nu tenta o högläge igen lisavardag hurra”
Vad jag önskar att du får
Allt det där som du vill åt
mer än så inget mer jag vill åt.
torsdag skola tillbaka redovisning socialt. träning springer på bandet så tyst o avslappnat så ska det va 2,55 km i 4.40fart ute 11,11 km löpband i 4.30rfart med 0,5-1%lut 20 min löpsyrrka ben core marklyft 2,55km ute – totalt 16km styrka o yoga.  på skärmen  framför tysta löpbandet var det löpgubbar på stadion jerring mfl som var intressant trots all info o överbelastning info till fysiologitentan.
somnar med viss problem med jetlag men längtar faktiskt efter ultratentan. tar fram mitt gamla ultraarmband.
fredag. vaknar yogar hela 30min för jag vet att jag behöver det. kaffe o thåströmlåten.
Jag önskar seglen tar dig med
Till en oupptäckt planet
Ingenting av det här
Ingenting av det där
Jag önskar dig allt vackert för du är
känner mig vacker i rosa. ler av fridakramen. hon kör dubbelpass tenta starkt. skriver endags ultratentan i 5h med leende. vackert. hoppas tacket är godkänt. vore tacksamt om 10 sidor handskriva o ett helt lov studerande fick det. kunskapen leendet det är det enda som betyder egentlige. sänker kraven. kunskapen är glädjen. jag vill bli lärare.
bra intivtiv av yogobe http://www.mynewsdesk.com/se/yogobe-se/pressreleases/gratis-yoga-och-traening-foer-studenter-foer-att-motverka-stress-och-psykisk-ohaelsa-2360287?utm_source=press&utm_medium=facebook&utm_campaign=mecenat&utm_content=mecenat
Det bästa som jag vet (x5)

efter 5h tenta lämnar 5 böcker andas åker buss. en ny telefon löser det. o trygg löpband o visualition av stadion 12km löpband kort crosstariner 5 min egentid o högsång i bastun. känner mig röd varm vacker o totalt utvattnad. men planeringen delmålen. hur vi tänker med vegan-kenyan-flygplan i januari. glädjen av kramen. platsen för veganer. hermans kl 17. maten den bästa som jag vet med Det bästa som jag vet (x5) fyller vi tallriken x5 o pratat om livet gråter o skrattar i timmarna 5 studier löpning psykologi musik  romantik övertrötta mätta. ” kutade milen på 49min igen sen” ”” ja min lilla ”adept, hur ggååååår demed träningen, behöver du hjälp för halvmaran” ”hahah  kunde inte de där jävla mhc molekyerna kunde ju antikroppen. men kunde ju allt om spermier i k¨¨¨alltså o vår mattetenta startdes om efter 5 tal ja räknat rätt””nervös vi promenerar över hela stan han dircker varm choklad o jag rooibos te för jag är ju vegan””hahhah rooooomantik”
Följ med fjärilar och fåglar som du ser
Kasta allting som du inte vill ha med
När vägen går isär och floden blir ett hav
Låt din stjärna visa vilken väg du ska
inga tvivel på vart jag ska när jag har student, löpning, återhämtning o ilivet.
problem med löpmagen hela kvällen o kan inte somna förrän kl 00. vaknar av pigga dig o inser att jag bara hinner yoga 10minuter för på stadion väntar ju veganen o flygplanet kl 9. såhär var det
 
 Lördag stadion marathon 2018 våga stanna kvar i plan som gjort mig bra jag är skadefri o glad. mentalt fysiskt tränat ännu en gång o hållt mig frisk o kry.stanna kvar i plan som gjort mig bra jag är skadefri o glad. mentalt fysiskt tränat ännu en gång o hållt mig frisk o kry. lycka. precis som adina så morgonpigg lördag de va inte lisa.jetlag lätt svullna ben. men yoga storfrukost rödbetsjuice. fick stressa lite imorse . känner kroppen o ja.. ”10km ska jag va kenyan” sen lyssnar jag både fysiskt o mentalt ”ok ja med, men hahah” ”kenyan-vegan-flygplan” klädval. toalettkö.nummerlapp.
galenskap o personligheter man inte springer med någon annan stans än stadion-3 snö varvbana på 1500m inte is o grus o hästskit i alla fall. positivt


. samma ansikten som i fjol. säger bara hej lisa. underbart slappnar av. är mig själv morfar både jacka o skor återupplivas.du kämpade i januari höredu. bränner mig på kaffet o adina har nystickade rosa vantar. o så hiding ser pigg ut rosa pannband. lisa ser trött ut han säger det ill o med. idolsnyggingen som springer precis som jag o ska bli pappa. han va väldigt glad o undrade om vi skulle ha sällskap redan i tisdags. mitt svar sprang min tröskel på 35 nöjd o glad, vi ses lördag.
han o sin bästis. jag o min bästis. fria lite galna kravlösa men någonstans en känsla att det även i år kan gå bra. lisa 1.23.00 i fjol 3.55perkm seriös positiva minnen. hiding njöt inte då, började för hårt. det gjorde istället hans bästis idag. fint klädd med huvudbonad för småbarn på skidsemster en sån har jag fast röd, ser så skönt ut i den isande kylan tänkte jag
vi begav oss för 21km hurra. försenade starten 15min orkade inte bry mig. för jag hoppade på det mentala o fysiska lisaflygplanet i 1h o 18min snittade 3.43 som km fart . funderar nu i efterhand va ja egentligen sa ” kul med barn, satsar du på mara nu..inte alls logiskt” bra han satsar på kortare distanser. ”vad har du som pb” ”hur många varv, var är vi” ”någon energi” o bästa ”trivs du på nya jobbet hiding” efter 17km nerför uppför vändning jo han svarade faktiskt i 3.20 fart ”trivs bra” o vi gör”dåååååglg kuuurva igen”
men hans bästis som va lite ”vill inte leva o springa mera vid 10km var plötsligt helt tillbaka-underbart” jag var stabil o glad hela vägen idag, då är man glad. 14 varv som innan kändes sådär o kalla blev snabba o varma. inte en tanka på att alla varv va snävare än London de e glömt. o om löpband e fusk sprang jag idag i 14 skarpa vändor o uppför skönt svar.
lisalöpning behöver vara glad gemenskap. kan inte springa med alla. så år det. jag tränar så mycket själv men idag fick jag så mycket hjälp av sällskapet, glada sällskapet i den starka farten. o alla bemötanden, adina o heja lisa ” de va sååå coolt o se din fart varv efter varv” för mig var det lika wow o se er. en plan om veckans andra stabila starka 10km med löpkänsla blev istället 21,1km i en fart betydligt snabbare än i fjol.
klockan hade jag ingen ambition att kolla på. då hade vi alla krockat. o jag behöver inte kolla klockan. i am a lokomotion. nästan irreterad springer jag här backe upp backe ner i kylan när det går spanska varma platta halvmaror i januari. men nej inte ett dugg irriterad eller bekymrad, jag har presterat o kan prestera men behöver inte göra det. en såhär presterar lisa o känslan i mig.
kenyanen o veganen flygplanen på stadion.  tack till hiding o ”han andra” lyckan o se er styrka o löpvänskap över mållinjen HUrra. o alla andra o för adina o en härlig löpdag på stadion.

allt var bra. steget, leendet, styrkan, känslan kontrollen ansträningningen. bara lite minus på sömnen. ingen dryck eller energi förutom 2cl misslyckad sportdrycksförsök. men de va nog bra för då va till o med magen glad.
banan va för kort resultat 1.18 är ca 20.20km men jag var bestämd o sprang vidare till 21.21 så snittet är detsmma i 21,21 km starkt.

Det finns en stjärna man får ta ner
Det finns en stjärna som är din
Och vill du veta en sak till
Ta den alltid med överallt
Jag önskar dig allt vackert för du är
Det bästa som jag vet
idag var löpning det bästa lisa vet. hurra. firade med bad o äntligen reflektera o skriva också bland det bästa jag vet.
tack spring för skrivet o svt play för punkdokumentär https://www.svtplay.se/video/16392430/eran-punk-i-tre-delar/eran-punk-i-tre-delar-sasong-1-morgondagen-installd-pa-grund-av-ointresse?start=auto

söndag vakna känna efter yoga, längdskidor,löpning? serie, planera en lisastudent lisalöperska vecka igen . sätta mig in i 3 veckors studier om mikrobiologi o ev tenta den 20 samt absolut den 31 jan. tror mikrobiologi e kul om jag tillåter mig o nörda ner mig i det. precis som i löpningen. planerar in lite fika, bio för o inte springa sönder känslan.längta efter saga o bron kl 21 o somna till det.
Du jag vet en hemlighet
Det finns en stjärna man får ta ner
Det finns en stjärna som är din
Och vill du veta en sak till
När skeppen lägger ut från land
Och du ska långt långt bort nånstans
Ta den alltid med i din hand
Ta den alltid med överallt
Jag önskar dig allt vackert för du är
Det bästa som jag vet