Jag vill vakna och känna mig trygg
Jag vill somna och känna mig behövd

här får ni en leende Marathonvecka med lisalöperska lisastudent o med mitt helhetstänk ilisaliv lisalöpning lisaåterhämtning lisaomgivning
o jag gör det enkelt tar orden från lisaträningsdagboken

Så ge mig din värld och din dag Jag vill lyfta dig så högt jag förmår
Jag vill lyssna till dina hjärteslag Att det är det som det verkligen handlar om att älskas och älska


 

 
måndag crosstrainer 60min konstant ca 20km måndag igen tjohej hej vit vägg o ”post prestation trött# sen lördag- men viktigt o skönt bra känsla o sen återhämtningsmåndagsfokus 4h fika o nya böcker
3×10 benpress 3×10 marklyft 3x10armhävningar
tisdag Pb 5km tröskel såhär gick det till Förra året sprang jag 10km PB exakt denna dag o samma efter stadion maraton. Adina va med på planen tröskel tisdag. Men kravlöst o fritt men enda PB lust båda har känslan i sig. Så har jag lyx med start kl 10igen vilket innebär 4h om ja stiger upp kl 6. De gjorde vi båda problem på tunnelbana men hade bok. Möttes samtidigt ensamma i gymmet drömmen !!nervösa galna förväntansfulla. Musik. O sen men egentligen bara nu gör vi det. 15min 4.30 på exakt 3.3km startade jag 18.5km/h 3.14fart sen klockan på handen. Jag hade det enda var egentligen lite risig mage men körde därför tomt på starkt kaffe (sen kvällsmat kl 21 o sömn stabilt 23-06) adina körde sitt men startade 3.58 fart de inspirerade mig. Att våga jag har ju övat o var redo både huvud o kropp. Inga problem stabilt tekniskt till o med prat med adina. Strategiskt nu 1km sen nu hälften sen 10min sen enda tvekan 3.7km lite ont i magen mot 4km o att där få känna att jag ökar till 3.10 sen 3.00 självklart stabilt klockrent. Flås men stannade inte utan joggade vidare i 4.30fart upp till 12.5km. Efter det skönt toalettbesök
Adina höll sin 3.58fart vilket verkligen var över tidigare test. Sen vet ja att hon kan. Men ovana dessutom med tidig morgon var att vid 4.5km nu spyr hon!! Få avbryta o gå o spy men sen tillsammans jogga ner

Jag vill lyfta dig så högt jag förmår
Jag vill läka dina uppslagna sårvi i våra luvor..
onsdagMjff mil snö magi vaknade för tidigt men skön känsla o ute då 2dm helt orörd snö o fåglar har börjat kvittra nu vanliga snörundan 5km till hus m ljus o 5km hem 

Jag vill gå vid din sida så länge klockan slår och vi lägger år till år, det är det som spelar roll
Det är det här som spelar nån roll
Lätt mil på skidor dubbelonsdag lätt Leeeeende liiiisa hihi 25 varv magi o avkoppling tyst o lugnt från morgonmil skola labrock till stadion i ullklänning men galonisar o houdini utanpå. Nu går ja o längdskidorna på nästa träningspass återhämtning med bio =) magi stadion o endå fina spår i skymning
torsdag
Tempotorsdag löpband🚀 21km (4.40/4.20/4.00/3.40/4.00/4.20/4.40) plan va egentligen tidig morgon men massage inställd ikväll o bra yoga iställlet Hade gärna sprungit ute i skymning med snö med maria. Istället ensam inne men va så lugn så kände bara nu springer ja de e ju de ja vill. Tyst o lite folk i omgivning 
de tre på bandet brevid som kom störde ej. Utan vart bra nu händer de något fokuserade på andning o teknik totalt avspänt ökande exakt varje 3km o kände att en halvmara kommer gå men målet va bara minst 15km rätt känsla. Oberörd avkopplad o glad efter. Vid 12km va ja så avslappnad så ja vände på stegen hurra! den känslan av kontroll i 4 farten .Tänkte på adina som sprang milen på 45 timmen innan jag ska göra de dubbla. Lite ont i magen o dåligt med vätska så de e kvällens uppgift samt se mästerkocken o poppa popcorn (a)

 
fredag

tidig lenaspinning längtat o ja uppe 05.45 värt det 3km dit 45 min svettycka sen 3km hem viktigt o somna tidigt ikväll passet va till o med till mig dagens pass 3minx7 exakt de ja körde igår! o hette smile
lördag

morgonpass starkt 18km ff start 07.30 efter sömn 22-07 ute i minus 7 3,3km till gym ensam tyst bara sprang 13,3km/h 4.30 med 0,5procent lut o avslut i 14km/h 11,2km på 50min 50 sekunder sen hem i morgonljuset o kylan 3,5km 10 min yoga o fruksost innan slördagskola:) 
Det är det här som spelar nån roll
Att det är det som det verkligen handlar om att älskas och älska
Att ge sin tid till nån
kvällspass Stationen -stångån-hemma frihet toppform hemängtan bara följer känsla o plan trots att jag kände mig mentalt mörbultad o trött efter skola. men pappas kaffe o lite känslotårar mammakramen i mörkret på perrongen d”e halt lisa o mörkt men ja kuta fritt du” Så de gjorde jag bara jag klocka inget annat så va ja hemma med lite runners high o 31km  totalt glad. ja mörkt halt kallt o underbart bad mat o sömn känns som självklara val just nu när man får den löpkänslan tillbaka

Jag vill gå vid din sida så länge klockan slår och vi lägger år till år, det är det som spelar roll
Det är det här som spelar nån roll
söndag
Låt oss vandra tillsammans tills tiden tagit slut
Låt mig våga vara jag, det är det som spelar roll
Det är det här som spelar nån roll
magi! Några av livets finaste långpassmil totalt avslappnat rakt av utan energi pga orolig mage ville inte förstöra känslan m sol snö alla favoriter som va med. Hade ja druckit hade ja hoppat på raketen o de va inte syftet. En av Livets bästa löpvevkor reflekterar inte mer över det.koppen svarar av plan. Inplanerat o bokat mat o prat  kl 14 de va lika magiskt där=) o viktigt m tanke på nästan 3h i hög kyla – energi ut minst sagt=) men lika mkt energi o magi in såklart=) 

Låt oss vandra tillsammans tills tiden tagit slut
Låt mig våga vara jag, det är det som spelar roll
Det är det här som spelar nån roll
veckans pod malou von Sivers, framgångspodden
veckans serie mästerkocken, bron, ett brev till farmor
veckans böcker hjärtat är bara en muskel, fuck your fears, yogabok, fågelström
veckans delmål längdskidor på stadion o därefter bio , studentfrukost, att åka hem lördag efm efterlängtade långpasset o ut o äta efter det i trevligt sällskap yoga andas o sssssssoooooov

veckans studier mikrobiologi 4,5hp skola 10-12+13-16 föreläsning +lab
veckans km 120km löpning 10km längdskidor yoga dagligen
veckans Tack Torbjörn sköldefors för artikeln Marathon.se
springer vidare med en ”ledig” måndag hemma i föräldrarnas köksoffa, för jag behöver det sedan Stockholm o lisalivet som vanligt löpning-studier-löpning
veckans delmål för leende nya böcker, onsdagsfalafel, torsdagsmassage, skriva klart labbrapporten, studera med leende men följa min planen mot tentan, fortsätta känna lugnet av att jag är i mental o fysisk form . njuta av att det finns i mig o inte känna behöv av att kuta ur mig det i tider:)  sova yoga:)
Det är det här som spelar nån roll
Att det är det som det verkligen handlar om att älskas och älska
Att ge sin tid till nån
Jag vill vakna och känna mig trygg Jag vill lyssna till dina hjärteslag

samma form o samma dagar. jag är glad o lite förvånad. så avslappnad o lugn. kan allt om stress o hormon efter min fysiologikurs. sättet jag springer med nu är ännu bättre. morfars bortgång o lite sena anmälan till vmkvalmarathon höjde såklart hormonen. nu e ja avslappnad o lugn o kutar endå. att älska löpningen o va rädd om form se lopp som belöningen Det är det här som spelar nån roll Att det är det som det verkligen handlar om att älskas och älska löpningen