med hjärtat i bröstet står vi kvar  med blicken mot skyarna för dem som har lämnat för dem som är kvar står vi starka o förenade för vårat lag vi ska uppåt vi ska vidare vi stannar aldrig vi är förenade vi ger oss aldrig vi glömmer aldrig för alla vet att vi tillsammans står starkare 
måndag 45 min spinning 06.30 hemmadag tentatenta långtråkigt men tyst avslappnat lite pyssel viktigt  kvällsyoga

Tisdag 20km f.f löpband vi två källaren gih 5+5+5 km i 3.20/3.30/3.45 . 3e tröskeln inom 8dar men marathonträning hurra. Mentalt kändes de dock lite idag. Sänkte mina krav kropp kändes med sådär. Slutade med att ja satte passet starkast. gladast.Trött men vaknade av en låt på tunnelbanan o Susannes sms 06.50 ”Tillsammans skapar vi magi. I neongult.

Vi stannar aldrig vi är förenade vi tidigtröskel morgon Lisa 5+5+5km 3.20/3.30/3.44 totalt 20km- 76min adina 5+5km pb 5 o 10km sub 20 o 43min Med blicken mot skyarna i lyxkällaren Vi ger oss aldrig vi glömmer aldrig tillsammans står vi starkare. Vi målar stigen våra färger knyter oss tillsammans
Firar ensamma med frukost o 10h tentaplugg eller mattetal.

-mentala styrkan en tjej sa ”ska köra länge innan adina hade kommit..hon gick !? i 9min på bandet…
– en kille slängde ner sin vikt säkert 50ggr PANG i 3.20 fart men klarade hålla andning o fokus
– det finns alltså på riktigt en låt som heter TILLSAMMANS gjord av MAGI
o nej adina hade inte tagit ett neongult linne med mening
är du vilsen på din färd vi målar stigen vit o röd våra färger knyter oss tillsammans för vår dröm ska bli sann så höj din röst håll om varan våra färger knyter oss tillsammans 
att sedan sitta o tentaplugga hela dagen hemma tyst o ensamt. låmg frukost. det snöar visst o i fönstret blev det magisk. viktigt efter ett sådant morgonpass. stänga av allt. läsa. men läsa avslappnat för det är intressant. o känslan i mig är någonstans tentahälsosam. fattar inte alls att ja hann repetera o läsa allt.  o att jag nog kan ha en liten chans på tentan. kvällsyogar för att andas.

urinet är starkt gulbrunt har som vanligt druckit för lite https://www.runnersworld.se/blogs/emmalindblom/index.htm
onsdag uppe 06. sovit lite oroligt men endå okej. tänker med hjärtat i bröstet står vi kvar med blicken mot skyarna. yogar. får känsla i kropp o knopp o sluta yra. hinner plugga mellan 7 o 8.30 dricker kaffe. framme skriver tentan. sitter ensamt närmast fönstret som hemma. känner okej känsla men känslan lämnar jag där.  det var 2h av ett kravlöst distanspass. resultatet avatt tänka på tenta tar energi o tänka på.o ska lisalivet springa på blir de bäst o tänka kravlöst. åker tunnelbanan till stadion.
känslan i biblioteket äterhämtningen tar mig tillbaka till skyarna igen.springer på bandet med känslan trots att motvinden med hunk dunk o parfym borde stoppa mig. 15.5km stark känsla . visualiserar visualiserar o de blir mindre ensamt.
från historiska stunder nu vänder vi blad vi blickar ut mot framtiden har varit där för vi kommer segra igen våra hjärtan dunkar starkare för varje dag.  vi ska uppåt vi ska vidare vi stannar aldrig vi är förenade vi ger oss aldrig vi glömmer aldrig
för alla vet att vi tillsammans står starkare 

men landar hos dig o får hjälp med massagen. lisalivet somnar lyckligt efter en utmanande dag med studier löpning o några viktiga i livet. tack för sms pepp o stöd. livet med studier o löpning är en sådan dag för mig ”skyklart”. är du vilsen på din färd vi målar stigen vit o röd våra färger knyter oss tillsammans för vår dröm ska bli sann så höj din röst håll om varan våra färger knyter oss tillsammans 

torsdag  1h distans snöslask + yoga vaknar inte med känsla av skyarna. men vänder det med podcasten o rostade mandlar. o boken på tunnelbanan. sen händer det ett intro med struktur o ordning! positiva tankar o rimliga krav från en lärare som är glad o förstår att vi e lite trötta dagen efter tentadag. men de här blir bra vi går igenom varje dag till19e mars o jag inser också att stora delar av innehållet inte är helt nytt för en naturare. CMB slappnar av . löpningen studierna ständiga planeringen. massor med sms med susanne<3 o sus överallt en stund
därav blir lunchen med känsla av skyar tillsammans med patrik min springande lärare där jag gjorde leende praktik samma dagar för 1 år sedan. nu är vi exakt på samma plats igen. ”lite scary” Brunnsviken slask prat prat o frihet o 1,3mil  1h lätt distans i fleece. i samma flee satt ja leende på föreläsning igen nästan till klockan fem. kom hem lite trött som vanligt torsdag kväll. men avslutade min yoga true som jag genomfört varje dag i januari. yoga true adrianne – youtube

o känslan i lisakroppen o knoppen är total. när när kändes det såhär bra både fysiskt o mentalt ? skriver till o med ner det. njuter av det nu men att utvädera är intessant o lärorikt.
vi ska uppåt vi ska vidare vi stannar aldrig vi är förenade  vår dröm ska bli sann så höj din röst håll hårt om varann
precis som böckerna av elena ferrrante jag somnar till o lyssnar även på poddar om böcker framöver https://soundcloud.com/bibliotekspodden-solen 
o äter semlor o slår rekord? https://www.framgangspodden.se/avsnitt/ 
fredag  somnade 21.01 du blir morgonen magisk även om klockan ringe 05.50 o ett mindre magiskt IG meddelande av någon idiot som tycker jag är ”sexiiiiii”. jag har instagram för att inspirera mitt idrottande inte bli trakasserad. feminismen växer. o beslutet o känslan varje gång gå upp tidigt fredag. jag har gått varje fredag jag kunnat nu. heja lena. leende spinninglena. hon ser alla men hon ser mig. jag spinner skiten ur mig leende 3×7 min. hon säger orden till mig . motionär elit. hur ni ätit sovit druckit innan. mentala styrkan.du kan och vågar farten, och jag tror helt på oden från lena. lena är extremt skicklig som instruktör. o en inspiratör! första låten smile sen flyger man 45min tillsammans.

 
 
klockan strax efter 7. ensam. rosa neongult.upp på bandet tänker tanken 1h. följer den. 13km/h. sällskap av lite plastflaskor. kan man ju alltid öva på. tänker jag.  tänker lite på susanne o undrar hur hon har det i linköping. snö tydligen. det hade morfar gillat, tillsammans med alla fåglar som nu kvittrar. men du är en snöflinga som kvittrar till mig o det känns okej. på cykeln på hemvägen. jag klarar att inte akutåka hem för o va med dig i februari hemmet i linköping.där det alltid luktade parfymerat tvättmedel. i livet finns annat. behöver skrubba mina golv med doft av grönsåpa hemma. leendet är starkt. 8.59 i badet hemma igen. det känns bra.  totalt knäpptyst o ensamt. frukost bok. planering. lugn och ro. o vanliga `moderna kvinnliga kläder när hann jag det senast

innan mysig tid med christinkvinnan och moderna kvinnan på millesgården. äntligen. kultur som delmål. vänskapen. christin som sprider o ger magi i sin omgivning. lugnet. vegetariska linssoppan utsikten och allt värmer. magi tillsammans. vi ska uppåt vi ska vidare vi stannar aldrig vi är förenade vår dröm ska bli sann så höj din röst håll hårt om varann

har min träningsplanering scannat. vad jag jan-feb sprang. därför lätt kvällspass på 45 min 9,5km på stadion nästan en dejt med mig hem haha eller, nej fokuserat o längtat till min bästa vän igen magi tillsammans.
att få krascha hos hon den där magiska bästa vänninnan i huddinge. tillsammans starkare. inte diskat inte skrubbat golven.men räknat matte! besök av mikrobiologen med bacillskräck. haha knäppis. nu äter vi maten tahini avokado spenat vitlök bröd o lägger oss i högläge. på spåret nej men beck. nej vi pratar hela natten. om allt annat än löpning biologi o matte tjejsnack hahah men vi får ju inte förstöra rytmen för vårt långpass sov. ja men ge mig utmaning för min marathonvecka nästa först. seriöst okej hur ser livet ut? hmm klurar dubbelpass tröskel o progressivt samt långt med fartökning får ja 2000 spänn nu för ja e din träningsproramläggare? 2h 5fart av elitlöparen e beställt haha då sover vi nu så vi sätter de som europaeliten då  haha godnatt


”instavänlig bowlfrukost va? ”hahah” ”ja cashewn va megautförsäljning nöjd student” ”kulturell kopp” ”mage topp” ”o jag är full som en propp”  lånar 4 böcker av dig för o behålla min formtopp okej?”nu kör vi” ”håll äh skärp dig håll ut”  ”pang aj fy fan..äh halka klarar man väl”  ja jag tänker inte ha dåligt samvete haha. snäll kompis. äventyr ev vila vid 10 ”nu tar vi lite instavänliga bilder  tjohii spänst som en frontrunner eller?! haaha  nu springer vi hit” gaaalning ”men åh de e så fint” vivi vi lycklig” o du e ju pigg nu. haka på ut här värsta snöberget o isen wihu. amen ja svängde ju för o kunna komma ifatt, o så följer du efter haha tass tass som västa atlas. tänk va gott med våfflor efter nu. o avslutet i under fem fart ” o du har ju inte ens druckit något. ne ja e tung o seg idag . ja men hallå en halvmara på 1.50 i typ ospringbart. de här med kravlöst. ja såhär springer ja bäst, självförtroende i slutet.  ja de e nog din marafart bästis . inte fem fart alltså sorry haha..men 2h exakt o äventyr o avslappnat va.! vi tar bild här såhär öve/underifrån . alltså vi kommer ju va singlar föralltid fyyy faaaan! o sträck på dig så du ser hohohowowo stark ut. haha ja!  minnesvärda långpasset ja bäst hej då bästis” ”vårt pass ser ut som en gubbe på kartan , vi måste va jagade alltså! ja du är bäst o i mars går vi på krogen”

2h långpass 25,25km höll inte 5 fart men det var magiskt, bara vi, is, snö, raksträcka blandat med terräng, prat, känslor i kroppen. totalt avslappnade som en långpromenad o konstant prat. huddinge – årlängen känsla av landet kvitter o tystnad fram o tillbaka. adina starkast lisa också av tillsammans. på lördagskvällen skrubbade jag golven o hade inte en tanke på krogen . åt popcorn o såg melodifestivalen som alla barn, kvällsyogade i banets position o sov den duration jag behöver .
söndagen avslutades med ännu ett bra löppass. 26km (13km ute + 4x10min m 1min vila i 3.42min/km +totalt 13km inne ) utan vätske/energiintag men psykiskt behövde jag vara stark. ute va de solsken men kallt o halt. men starkt inspirerad av kallas 4x10min på svt sport va ja. fredriksson körde hon ifrån o han tyckte de va långt. jag tänkte träna för marathon. men istället för vanliga lisatänket i km kändes kul.  gör det tillsammans med kalla . o mess av susanne och adina så passande till ännu en klunk av söndagskaffet. för jag fick ännu ett sms av en marathonman som ville visa upp sig hur fin o sexiii han är när han springer för mig en morgon. tack o radera. så tillsut efter en del tanke negativt gick jag ut. sprang en första mil. endel negativt med den. ” de e så kallt ute fryser du inte” + fria hundar obundna i naturreservat(förbjudet enligt lag) på min lisarunda. andas slappna av. isande kind vind.

kom in klappade kalla kinden o tänkte. dumt o förstöra veckan för du inte e stark. så allt annat än kall . blev jag varm genom att vara stark som Kalla. 4x10min  ”lisakalla intervall”  positivt att fredriksson va på skärmen. o känslan att minuter istället för vanliga km försvann. trots negativa känslor av vansinniga intervaller vid min sida.o astmaanfall hade undvikits med lite grunder i fysiologi. fokuserade på lisa . sen sprang jag direkt o handlade rätt opåverkad . fokuserade på löpmat o studentpriser.  tahini, bröd, banan, ägg , hallon,kvarg,mango . inställd fika med stark kvinna så lyxade istället med lyxröra.

äntligen hemma o först då undersöka va de endå va som störa lite idag. men vad gör dubbla hål i foten med den värld vi endå lever med idag. mina hål i fötterna tänker ju bara ett, de blir så ensamt, är vi två är vi starkare o mer magiska tillsammans”
rörde ihop maten. la mig i högläge totalt orörd. läste boken ”fjärilseffekten” i tystnad o fokuserade endast på återhämtning. såg sporten med Kalla. somnade till broen. effekten av söndagskvällen. så ja nästa vecka får flyga som en fjäril. efter Lisaveckan spinning x2 samt ca 125km tröskel, back to back lp det ena med fart, progressiv distans, dubbelpass med o yoga varje dag . slut på känslor intryck km o tankar. ärlighet från lisas löpar, student o kvinnliga liv.
det var nog allt från min lisavecka tack till alla som sprungit med o stärkt. ensam samt varm magi, tillsammas löpning är mitt kall

tillsammans åhaahaha tillsammans vi ska uppåt vi ska vidare vi stannar aldrig vi är förenade 
vår dröm ska bli sann så höj din röst håll hårt om varanntillsammans åhaahaha tillsammans