Måndaghej lugnet och en låååååång återhämtande lisamåndag i linköping kl 06 hej yogamattan för 30 min tighth legs
Här kommer ljuset tillbaka
Allt som en gång slocknat inom mig
Här kommer allt som jag saknat
Sånt som bara du kan ge till mig
Jag är din Astronaut

hej avokadokärnor pyssel o jord, fågelkvitter o köksoffa

hej kaffe te o god frukost till corren o tända ljus

Hej Lisa, Du klarade tentan med 24 av 34 poäng. Grattis!!!
hej hurra tulipan o återhämtning

hej os silver och god  papparesterfrånhelgenlunch i soffan hej trött men då en föreläsning såklart!hej translation! o 2h lisanördplugg innan hej E4 pappa bok, ”taxistöttning” o hej lägenhet i stockholm
TisdagHej min adinatulipan va jag är tentaglad mums semlafrukost 06.59 fönstret 07.00 mumsmums bästa vän.”du e min astronaut”

Som jag, som jag längtat efter dig
O jag, jag behövde bara dig Jag var ensam som en astronaut
Men ensam den är inte stark
Nu kan jag landa mjukt på marken
hej interaktion skola influensavirus .o os guld till stina o sluta tidigare än väntat.

hej Lisatröskel o öronen får smärttröskel. varför ner i den källaren .men visulation o fokus. känslan av tjohej o  tjohej 3km 4.30 fart 5km i 3.20,3.20,3,15,3,15,3,18 +5km i 3.42+ 2km i 4.50

Skulle jag bli mindre ensam Hur kunde jag tappa
Nånting som jag redan hittat Hur kunde jag undra När jag redan hade svar
nöjd komma hem  hej pappa o sushi och trötta tidigt i säng.

Onsdaghej labbrapport i sängen samt morgonyogahej dugga/test i skola inte hunnit o va förberedd kunde ingenting men lärde mig mycket med intresse o lugn.
hej fothålet som läker med mirakel. mitt hudlager kokade sönder på vm, huden hängde o tillsammans m höstens äventyr samt temperaturskiftningar ute/band har huden hängt, spruckit o hålen skapats. ett litet hål, perspektiv. semlor har också hål, för mandelmassa. avokado med, för kärna, tahini eller keso.

hej intervju kul lärorikt inspirerande . babblade bablade om mitt skadefria liv. trots elit o mästerskap. o mina 4- ilisaliv, lisalöpning, lisaomgivning, lisaåterhämtning o de passade bra in med deras tema intessanta tema friskfaktorer
hej frihet, utandning, egentid, kvitter o fåglar. dagsljus o grus. ett eller annat rådjur 13km 62min sen in i källaren för 20min benstyrka jag kan lyfta o va stark. stark onsdagskänsla.

 
ingen lust o ragga valentine. nu har du varit 1 år död morfar<3

Har rest genom tiden Tillbaka till första fotografiet Till suddiga minnen
När börja’ jag ta oss för givet Jag blev som nån annan
Jag gick ensam genom livet Inte förrän jag stanna Kunde jag se vad jag blivit
hej trött på skunkig tunnelbana. för mycket intryck.  känslor alla hjärtans dag skönt bad högläge mat labbrappot mästerkock bok o mys. o en fin överraskning från mina finaste hjärteslag. mamma hade tänkt på kvittrande kortet<3 o ensam alla hjärtans dag kväll i mina egna hjärteslag.
Sånt som bara du kan ge till mig Jag är din Astronaut
torsdag  Hej yogamorgon o kaffe. Göra goda mackor. Sätta igång radiosporten. Slänga lite skräp o återvinning. För miljön. O miljön ute är kall o krispig. Tunnelbana varm äcklig o pissigt. Framme. Egentid frukost o spänning kalla kalla leende kalla.

hej föreläsning så spännande vilken lärare. Lite pirrig. Va ett os guld 22år. Nevös avslappnad glad. Laddad kaffe.kissa sen exakt 12.30 jag gör som kvinnorna på os 2x5km med lite draghjälp. Blev istället.3+3km i 4.40 uv/nv med 10km i ca 3.45 rakt av.
 Hej Susanne min astronautmarathonmamma<3. pappaprat dusch o vila. Solskensbok efter solskenspass. Trött tyst så avkopplad. Hej massage. Hej hemma kvällsmat läsa ut bok lösa om gmo biologi lyssna på dagens os o somna tidigt
Jag reste från jorden
Utan att fatta vad jag lämnat
Kanske på solen

 
Fredag Hej 05.50 kaffe cykel o väska. Hej ev inte få plats men såklart en cykel till lisa ”va de dig ja såg springa en av Sveriges bästa marathontjejer” ”naj ja cyklade faktiskt idag.” Hurra för nu första låten smile sen 3x7min heja lisa hör ja hela 3 gånger. Vill ropa heja lena tilbaka. Fredag underbar start. O ett os guld av kvinnlig svensk tjej igen. Fridafredag säger de på sr. mycket visualisering.

Som jag, som jag längtat efter dig
O jag, visste inte ens jag saknat dig
Här kommer ljuset tillbaka Sånt som bara du kan ge till mig Jag är din Astronaut
Hej förelänsing tystnad o lugn kaffe o frukost i gammal kesoburk. Totalt totalt oinspirerad av fredagsföreläsningen.Sitter längst bak. Återhämtar. Lyssnar på darins nya astronaut, visualiserar. Hej lax o avokado med örtsalt. O sluta redan 14. Planerar en eftermiddag med nya böcker o christin tid.
hej överraskining med sticklingsbyte o fågelböcker hej christinmagi kom hit. hej långpromendad snöyr prat vid enslig årstavik . varm av christinvärme  hej swedisch grace nemen har du med det gröna

hej en sväng på fel tunnelbana o trött lisa en fika snart snart igen för du e redan saknad . hej varmt bad mat o säng. en till överasskning med magasin spring. vim bilden Jag var ensam som en astronaut-Men ensam den är inte stark- lisastark

egentid o lisahelg i stockholm. somna till på spåret

lördag hej Adina 08.30 långsjön o ”10km 5 fart beställt” hej lite raketbränsla i rumpan från magen hahah trodde de va luft kändes som en bebis.o lite trött på kaffe f.f men solen skiner bara på oss 1 varv långsjön, mot gömmaren, konstant prat o nykära i darin som vi va barn. astronaut . veckan i prat. känslor. du är min astronaut. vår morgon raketpigga ben med avslappnat leende frihet o vänskap. 18.18km 90min.
Som jag, som jag längtat efter dig- Här kommer ljuset tillbaka-Jag är din Astronaut-
  
hej en lång hemmalördag brunch. med lugn tystnad te tulpaner. radiosporten. fågelkvitter. pysslande med mina växter o grödor. läser lite böcker. går ut o pantar flaskor laddar med sol.läser magasin ute med kvitter. första kaffet ute.  yogar o tar hand om mina fötter. mina fötter får nytt från gococo o ler ler ler tack så mycket. rastlöshet rensar en låda. börjar sy på min rosa yogabolster O jag, jag behövde bara dig Jag var ensam som en astronaut lyssna på pod somnar gott med pappamusiktips o poesi fåglar i fält 
söndag hej vaknar till radiosporten blandat med fågelkvitter. kaffe o ny bok. fågeln i mig flyger vart den vill. flyger vidare till yoga, frukost, löpning-spinning-löpning,” ”långpass spara på ben”  riktigt bra tips till er. spinningpasset var tyvärr inte så bra 55min blandat backar intervall. utan instruktion i start. svettas ur veckan. utan att veta vart du ska, hur ska du då kunna hitta känsla” som lena säger.sällskapet va inte heller de mest vältranade o motiverande ”fokusera på det positiva” (stig wiklund) LYCKADES i mittt hörn min kropp. musiken även den dålig men s. influencer. slutade med darin. o jag slutade starkt svettig o sprang hem. ännu en träningsveckafrisk mentalt fysisk skadefri
Nånting som jag redan hittat Hur kunde jag undra När jag redan hade svar Här kommer ljuset tillbaka Sånt som bara du kan ge till mig Jag är din Astronaut
 
badet. pyssel med tyger för en hemmagjord rosa yogabolster. lite studier om GMO. innan sista avsnittet på broen. tillsammans med tacochips med både vanlig ost o mozarella. livet måste flyga vidare utan saga o broen hur ska de gå? kvällsyoga, sova mot en flygande vecka Här kommer ljuset tillbaka Sånt som bara du kan ge till mig Jag är din Astronaut

hejdå en vecka med löpning, studentliv, socialt, litteratur, mat, odling, reflektioner, os o återhämtning
hejdå veckans bok ”ett jävla solsken”, samt fåglar i fält , fågeln i mig flyger vart den vill.
veckans pod, johanna bygdell, åsa lundström, framgångspodden o marathonlabbet
veckans mentala insikt stig wiklund https://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon/3957652
veckans intiativ yogobe för studenter https://yogobe.com/se/student
veckans summering löpning 80km (1 tröskel, 1 kortare långpass, 10km m.f tävlingsfartkänsla, 4pass lugn distans, 2 pass spinning, yoga varje dag + 2 korta pass benstyrka. + mental visualisering, andning, avkoppling.
hej en vanlig lisavecka som löperska student ”hej tulpan, Lisaastronaut en semla o slå rekord”
Som jag, som jag längtat efter dig- Här kommer ljuset tillbaka-Jag är din Astronaut-Nu kan jag landa mjukt på marken