måndag Ny vecka tystand. Lugn efter att ha drömt mardrömmar on bron o blivit mördad i sitt egna badrum. Kokar kaffe steker ägg till äggmacka frukostburk med kvarg packar för både längdskidor o crosstrainer. Sportlov för många. Snöoväder i stockholm igen. Snöflingor yr. Veckans nya musik descover weekly rutin. Ger faster blomster. Tar en metro som tycker jag ska till Berlin. Visualisering. Kommer fram gott om tid. Längst bak tystad. Allt annat än kaos. läser kaosoligi. Viktigt Måndagsrutin viktig litteraturlugn. Häftig litteratur av löpande Michael dalen
Vi, är inte mycket att visa upp. Vi är imperfektion.
Vi är kött och blod.
Sedan får jag en ipad i forsknings projektet för biologer som läser life. Blir som försjunken i kapitel 9 energimetsbolism. Engelska avancerat processer. Alla kapitel i life kanske kan läsas till tentan 19mars Så länge det känns så avkopplande o intressant som idag måndag den 19e kl 12.04
 totalt knäpptyst i lokalen dag 1av 5 i projektet för framtida studieteknik med ipad. Ensam lunch med filter o stormvindmusik. Sms med adina bror o christin
 
Ahaaa ahaa ahaa aaha
Ahaaa ahaa ahaa aaha
Vi är finast utan filter ändå
Konstant stillasittande läsande. o en skärm som suger energi från huvudet. skönt o komma ut andas känna lisafrihet. Måndag är alternativ. Tänker positivt bara bomullslinne uran bh mina löperskabröst e ju så små endå, under en o sportig fleece stadion istoppad i ja, vårens trend galonbyxor. luften är krispig o luften kall. Men utanför står han denna äldre man jag träffat alla mina stadionvarv han säger hej kul o se dig igen ta hand om dig. Jag blir alldelles varm o även av frida som är på stadion för att öva för gih. Blir lite störd av de men i min bubbla o innevarv. tyst tyst varv varv hjärnan avstängd efter allt ja läst om biologilife. lisalivet andas frihet känsla 25varv 11km på 61min. Krångel på tunnelbanan o så hungrig. men med musik o mamma sms behåller jag lugnet.  lugnar ner mig igen med yoga 10min Badet maten vilan bonusfamiljen läsa
kaosologin med knaprande popcorrn var en behaglig måndagskväll
  
tisdag morgon -6 men -16 i sälen hos sus som skickar hälsning. bestämer mig för att springa in de svarta acics gt 2000 kan de va snart 25e paret i 25åriga lisalivet?
Ååh, ingen vill se när vi bråkar, ingen vill höra våra skrik eller torka våra tårar.
Ååh, ingen skulle fatta hur fint jävla ful du är när du vaknar.
ute är det kyligt så jag springer min vanliga snörunda bort mot sätra längs bilvägen vänder vid en skogsdunge o hus efter exakt 5km. springer samma väg hem igen. snö o varför är bilvägen skottad men inte trottoar. bil tutar, ja visar trottoar jadu varmt o skönt o mjukt i bilen? störd men känslan i mig skön. 10,5km 48.48minuter. hinner inte ta ett värmande bad. men lite snabb värme från stekpannan där jag steker ägg igen.1 till äggmacka i plastpåse ett till matlåda med spenat o änglamarks  rotfruktchips. klart jag är med helt i läsa life på ipad projektet o är på plats 9.10 efter en stående o väldigt rycklig tunnelbanetur.
Ahaaa ahaa ahaa ahaa haa
Ahaaa ahaa ahaa ahaa haa
Vi är finast utan filter ändå
9-12 med ett överaskande sms från pappa som vill luncha oväntat onsdag. kollar eko-reko resturanger i centrum. lunchsol o andning på balkongen. släppa ipaden som verkligen stiumlerar läsande men gör hjärnan halvdöd.
Tänk, om vi har hittat något fint och stort.

Finns, så mycket saker att visa upp

glad . läser michael dahlen som förklarar fördelen med varma bad i badkar.
16.10 äntligen skoldagen klar efter ipad läst kapitel 9 o 1,2,3 avslutar med 1h test. engelska komplicerat intressant någonstans. gör mitt bästa med trött ipadhjärna
Fastän du och jag, kan ta slut en dag.
Om jag redigerar och lägger upp. Finns vi ändå kvar, i alla bilder jag tar.
Men ingen vill se när vi bråkar, ingen vill höra våra skrik eller torka våra tårar.
Ååh, ingen skulle fatta hur fint jävla ful du är när du packad.
känner att en iskall 30min jogg yoga o bad vore allt för känslan. starka kaffet snabbt på med samma kläder som imorse nu ännu kallare men en totalt magisk solnedgång o måne är belöningen. en leende varm astronaut. yogar global mandala yoga 15 min innan badet. o sedan kvällsparty till darin . skapar en chokladpankaka som ser ut som jorden.
somnar lika tidigt som måndagen cirka  kl21.
Ahaaa ahaa ahaa ahaa haa
Ahaaa ahaa ahaa ahaa haa
Vi är finast utan filter ändå.
Ahaaa ahaa ahaa ahaa haa Vi är finast, utan filter ändå.
Ahaaa ahaa ahaa ahaa haa, 
Ahaaa ahaa ahaa ahaa haa.
Ahaaa ahaa ahaa ahaa haa
Vi är finast, utan finast, finast utan filter ändå Slut!
Torsdag Adina kl 06.06 vaken lisa? Ja! Lisa sömn 21-06 på bandet 07.20 laddad taggad o adina minst dagt detsamma. Leende löpning formtopp mentalt o fysiskt vi är så så starka – 7 ute över 7e tröskeln i ordningen Lisa 60min o 15km fördelat i 15minutrare 15 4.30 15 3.25-3.20 ”alltså du pratar flyger” bprde va förbjudet det.. Nej inget e förbjudet kravlös glädje 15min 3.45-3.40 15min 4.30 adina på bandet brevid efter lite crosstrainer ”känns inte så bra idag kör lite progressivt” slutar med kritvit o pb 43.10. Party i duschen ”alla dina jävla bilder”.”haha en handuk utomlands” Dessutom fick vi idag ha marathonnusiken på lagom volym samt bra stämning i gymmet orden ”va ni springer brudar” från en annan stark tjej som lyfte tungt. Astronaut leende kravlöst skönt underbar känsla i raketfart.
Fastän du och jag, kan ta slut en dag.
Om jag redigerar och lägger upp. Finns vi ändå kvar, i alla bilder jag tar.
fortsätter som studenterna fram till kl 12, os silver o bländade i sol på östermalm. tystnad grön stol i högläge. adina räknar matte lisa läser faktiskt alla steg dna repilkation, transkription, translation. vandrar mot pappi. utan filter på östermalm, snö o bländande sol.
Vi, är inte mycket att visa upp. Vi är imperfektion.
Vi är kött och blod.
fin lunch med kulturellt inslag på nalen. vatten vatten vatten till törstiga tröskeltjejer . vegetariskt med rödbeta o chevreost.  ”mot söder vår del av stan haha.” tyckte vi skötte de sociala kraven bra eller? nu sitter vi o ler på varsitt söderbibliotek. hinner klura ut translation a-p-e ficka, chaperon. innan lugn vänskap o inspiration med finaste christin flickan. vid en bokhylla. varenda meter utan filter som lisa. fin. varenda meter i flygande marathonskorna (planera?) ni är i dem o får mig o flyga en lisaonsdag. leende mer er i omgivning<3
kommer hem handlat.”favoriiiiticaaa i liljeholmen 1,5kg eko jordnöttsmööööörrrr” ”HAHA” landar med planch (sofiasivertsdotter tack!) o växter o sådär lyckligt tjockt lockigt hår igen.
christinmagi virvlar till i lisahår. christin är magnifik o unik ”0,1 till 0,2 procent av den vuxna befolkningen är allergiska mot mjölkprotein- kasein o vassle” biologinörderi o läroikt  . nästan fäller glädjetår. googlar om sticklingar arter o skötselråd. mina tår landar på yogamattan mandala flow 20minuter. hinner dessutom tvätta kläder med alldeles för mkt svetttdroppar i. utan filter, kvinnligt svettigt äkta.   näsan o läppen i jordnötsmörshinken somnar jag till mästerkocken.
Vi, är inte mycket att visa upp. Vi är imperfektion. Vi är kött och blod.
imorgon ipad igen 9-16 sen massage. fredag tidig lenaspinning o ipad packa.


längtar. o är finast utan filter i lockaigaste hår med mig o er i mina marathonskor.

Ahaaa ahaa ahaa ahaa haa Vi är finast, utan filter ändå.
Ahaaa ahaa ahaa ahaa haa, 
Ahaaa ahaa ahaa ahaa haa.
Ahaaa ahaa ahaa ahaa haa
Vi är finast, utan finast, finast utan filter ändå Slut!